www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

arvet från atlantisVinn boken "Arvet från Atlantis"!

"Arvet från Atlantis" skriven av Lee Seger är en berättelse om storslagen kärlek, om mörker och ljus, om hopp och om tilliten till människans förmåga att förändras. En annorlunda aspekt av historien, som för den seende med lätthet kan relateras till vår nutid.

 

 

Hannah tackar impulsivt ja till att följa med på en svindlande resa bakåt i tiden, till forntida Egypten. Tillsammans med kung Akhenaton och drottning Nefertitis får hon som initierad prästinna vara med och lägga grunden för ett skifte som aldrig förr genomförts.
Hannahs spontana beslut att färdas 3 300 år tillbaka i tiden blir startskottet för en utmanande resa fylld av magi, kärlek, maktkamp, svek och stora katastrofer. Men också för ett enormt helande.

Gudinnor, gudar, kungligheter, prästinnor, dödliga och odödliga går samman - och gemensamt gör de allt i sin makt i hopp om att skapa det bästa för sitt land, för sin tid och för framtiden. Men ska deras insatser räcka, eller är arvet från Atlantis alltför stort?

Den 528 sidor långa romanen bygger löst på verkliga händelser, och följer tidslinjen så som vi känner den för kung Akhenaton och drottning Nefertiti. Flera då levande personer finns med, precis som gudar och gudinnor från den egyptiska skapelseberättelsen - samt förstås de som bara lever sitt liv i just denna berättelse. Genom att vrida aningens på historien så som vi känner den, öppnar "Arvet från Atlantis" upp för nya perspektiv och insikter.

Om författaren:
Lee Seger är författare, konstnär och terapeutisk healer med lång erfarenhet av andlig utveckling. Lee har även varit mångårig skribent i Free. Aktuell med "Arvet från Atlantis" men även "Lee Seger Healingkort" och boken "Ditt Magiska Jag", som ligger till grund för webbutbildningen Andlig Coach.

Utlottningen sker i samarbete med Lee Seger, www.leeseger.com

3 vinnare utses av Lee Seger. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Lee får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna ett signerat exemplar av boken.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.