www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se
2023-10-27

En lockton i ödemarkenVinn boken "En lockton i ödemarken"!

David Thurfjell fortsätter utforska och upplösa gränsen mellan religiösa och sekulära uttryck. Det blir en personlig berättelse som rör sig mellan olika världsdelar, tidsepoker och perspektiv, med nedslag i författarens egna erfarenheter såväl som i myter, riter och maktstrategier i världens olika religiösa traditioner. Läs mer och delta i utlottningen ...

2023-10-27

DeppmatenVinn boken "Deppmaten"!

Maten har en mycket större effekt på oss än att bara göra oss mätta eller påverka vår fysik. Maten kan skapa känslor, påverka vår personlighet och programmera om vår hjärna. I den här boken tar Susanne Törnqvist med dig på en resa in i tankarnas och känslornas land. Läs mer och delta i utlottningen ...

2023-10-27

print Unconditional loveVinn print "Unconditional love"!

"Unconditional love" är en exklusiv print 50 x 40 cm av Catrin Skötts originalmålning. Kan fås med vit eller svart passepartout. Catrin målar kanaliserad konst och är dekorationsmålare. Med denna vill hon sprida kärlek. Läs mer och delta i utlottningen ...

2023-10-27

Mannens TaoVinn boken "Mannens Tao"!

Varför pratas det så sällan om den manliga sexualiteten i positiva och uppmuntrande ordalag? Den manliga sexualiteten är i grunden, precis som den kvinnliga, en positiv kraft. Förutom att skapa liv skänker den hälsa, åtrå, extas och livsenergi. Läs mer och delta i utlottningen ...

2023-10-27

Stjärnskådaren från Nabta PlayaVinn boken "Stjärnskådaren från Nabta Playa"!

"Stjärnskådaren från Nabta Playa" är ett äventyr som utspelar sig för 8 000 år sedan i ett Egypten du inte visste fanns. Nervkittlande spänning, passionerad kärlek och uråldrig magi utlovas. Läs mer och delta i utlottningen ...

Dessa utlottningar nedan är redan avgjorda:

2023-09-01

vila dig stark med yinyogaVinn boken "Vila dig stark med yinyoga"!

Uppföljaren till succéboken och appen "Vila dig i form med yinyoga" av Magdalena Mecweld. Den nya boken "Vila dig stark med yinyoga" är fullspäckad med Magdalenas nya kunskaper och handfasta tips gällande kroppen och sinnet.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Viktoria Gerlin, Bohus. Linda Nyberg, Nacka. Aila Ringblom, Skånes Fagerhult.

2023-09-01

42Vinn boken "42"!

2014 åkte Nils von Heijne till Amazonas djungel och blev introducerad för shamanismen av Rudá Landé, och fann sig själv i början på en spirituell väg. Några år senare började Nils få visioner av potentiella livsmönster, och dessa mönster blev så småningom en bok.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Emma Olsson, Malmö. Camilla Coster, Göteborg. Michael Andersson, Avesta.

2023-09-21

lennart och pehrVinn "Mediumutbildning"!

Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson lottar ut en plats i Mediumutbildning, grundkurs 17-19 november.

Vi gratulerar vinnaren till en plats i utbildningen:
Ingrid Larsson, Arlöv.

2023-07-04

vad tror jag pa, egentligenVinn boken "Vad tror jag på, egentligen?"!

Många tror inte på gud men tror på något. Vad skulle vi icke-religiösa människor kunna tro på? Vad kan vi lära oss av stora livsfrågor som vår relation till döden, mening i livet, existentiell acceptans, förlåtelse, kärleksrelationer, ritualer, idrottande och sex?

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Linda Magné, Särö. Iréne Brittasdotter, Hjärnarp. Camilla Coster, Göteborg.

2023-07-04

simileVinn boken "Simile – den bortglömda läkekonsten"!

I boken, skriven av Monika Swärd, får du upptäcka kunskapen om homeopati och läkeväxter. En beprövad metod som utövats i över 200 år med utgångspunkt från Samuel Hahnemanns lära. Boken ger dig kunskaper om hur du själv kan behandla vardagliga åkommor och besvär.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Annka Gardeskog, Bromma. Carolina Olsson, Nyköping. Johan Eriksson, Gävle.

2023-07-04

kraftdjurens orakelkortVinn "Kraftdjurens Orakelkort"!

Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson har skapat en orkellek med 44 olika kort kraftdjur som ger dig ett budskap för dagen.

 

Vi gratulerar vinnaren av "Kraftdjurens Orakelkort":
Kennet Karlsson, Hedemora.

2023-05-04

lemurien och atlantisVinn boken "Lemurien och Atlantis – en resa i tiden"!

Historien om Lemurien och Atlantis är speciell. Det går inte att förneka att den är både intressant och spännande att utforska. Vi gör en resa tillbaka i tiden tillsammans och du får veta mer om dessa fina civilisationer, var de fanns och vilket syfte de egentligen hade.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Ayla Ottosson, Älvängen. Lena Green, Falköping. Katarina Forsberg Pettersson, Ljusne.

2023-05-04

sex substanser som forandrar ditt livVinn boken "Sex substanser som förändrar ditt liv"!

I boken "Sex substanser som förändrar ditt liv" vill David JP Phillips, en av Sveriges mest framgångsrika internationella föreläsare, leda oss till att bli vårt bästa mentala jag. Han ger oss nycklar till kunskapen om vilka signalsubstanser som är avgörande för att vi ska må bra.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Edmunde Geritz, Helsingborg. Lina Ivarsson, Uppsala. Eva Persson, Borlänge.

2023-05-04

somna snabbtVinn boken "Somna snabbt"!

Kan hypnos verkligen hjälpa dig att somna? Om du någonsin har kämpat för att sova kommer du att veta vilken inverkan det kan ha på ditt dagliga liv och hur utmattande det kan vara. I boken avslöjas hur du kan uppnå, djup sömn och att somna snabbt – för lugn obruten sömn varje natt.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Anna Klein, Malmö. Anna Evars, Umeå. Inga Britt Larsson, Vänersborg.

2023-05-04

karleksbrev till jordenVinn boken "Kärleksbrev till Jorden"!

I "Kärleksbrev till Jorden" visar Thich Nhat Hanh att vår planet inte bara finns under våra fötter, utan att den är allt utanför och inom oss. Jorden är inte bara den omgivning vi lever i, vi är jorden och vi bär henne alltid med oss.

 

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Josefine Pettersson, Stockholm. Caroline Lennartsson, Varekil. Cecilia Ringedal, Stenkullen.

2023-05-04

LightSongsVinn CD-box "LightSongs"!

LightSongs i en komplett specialversion med tre album. En efter en flödade ljussångerna in i Malous liv. Det är ett fantasifullt känslospråk fyllt av ord utan specifik betydelse.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsin CD-box:
Christina Holmgren, Umeå. Monica Degerfalk, Sorsele. Marine Öberg, Lövstabruk. Christina Ellesjö Eriksson, Östhammar. Annika Westdahl, Örebro. Fredrik Grönqvist, Molkom. Charlotte Gundel, Norrtälje. Helene Stenvall, Södertälje. Emelie Landén, Hillared. Per-Uno Fransson, Västerås.

2023-05-04

blommornas orakelkortVinn "Blommornas Orakelkort"!

Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson har skapat en orkellek där 44 olika blommor ger dig ett budskap för dagen samt en affirmation.

 


Vi gratulerar vinnaren av ett exemplar av "Blommornas Orakelkort":
Jennifer Fasth, Älmhult.

2023-03-02

Den gyllene astrologinVinn boken "Den gyllene astrologin"!

"Den gyllene astrologin – från mörker till ljus" är en ny bok av Lisa Aurelius - som tar astrologin ett steg längre, utan att göra det svårt eller komplicerat. Boken är skriven för dig som vill använda astrologin som ett hjälpmedel för andlig utveckling och frigörelse.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Cecilia Hyrén, Enebyberg. Kristin Rundkvist, Grythyttan. Michael Grönhed, Helsingborg.

2023-01-05

vack din mediala sidaVinn boken "Väck din mediala sida"!

I boken berättar författaren MariaTherese Bohman Agerhill om sin egen inre resa, men delar också med sig av den kunskap hon har fått på väg mot att själv bli medial. Boken erbjuder ett flertal verktyg för att på egen hand, eller tillsammans med andra, utveckla din mediala förmåga.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Mikael Fernquist, Gävle. Pia Löfman, Täby. Camilla Hjelm, Kungälv.

2023-01-05

välkomna det ovälkomnaVinn boken "Välkomna det ovälkomna"!

När vi är mitt uppe i en stor kris finns risken att vi förlorar hoppet, förtvivlar eller vänder oss bort. Men när det känns som att världen står i brand behövs optimismen mer än någonsin. Författaren Pema Chödröns budskap är att vi kan lära oss att lita på vår förmåga till vishet, omsorg och medkänsla, i stället för att tappa modet.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Johanna Max, Väderstad. Carina Karlsson, Kungshamn. Annika Westdahl, Örebro.

2023-01-05

christina nilssonVinn workshop "Chakra Balance Dance"!

I samarbete med Christina Nilsson har du chansen att vinna en plats till workshop i "Chakra Balance Dance" på plats eller online. Chakra Balance Dance förenar värdefull kunskap, visdom och personliga insikter med befriande rörelseglädje. Läs mer och delta i utlottningen ...

2023-01-05

kuddfodralVinn kuddfodral "Rays of Love Collection"!

Vinn ett valfritt kuddfodral i lyxig mjuk sammet med motiv från Rays of Love Collection – en kollektion tavlor kanaliserade av Catrin Skött på Se Hela Livet. Finns i flera olika motiv och olika storlekar.

Vi gratulerar vinnaren av ett kuddfodral:
Annika Westdahl, Örebro.

2023-01-05

bli din egen healerVinn boken "Bli din egen healer"!

Boken, skriven av Martina Durefelt och Hans Thörn, riktar sig till dig som är en gammal själ, högkänslig, tvillingsjäl eller ett stjärnfrö. Innehåller en mängd olika praktiska tips för hur du jobbar med energi - för att läka och bli din egen healer.

 

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Pia Jamestål, Kungsbacka. Carina Kring, Hudiksvall. Christina Karlsson, Falkenberg. Lena Svensson, Broby. Maria Österberg, Nyköping.

2023-01-05

digital balansVinn boken "Digital balans"!

Upplever du att personer i din närhet tillbringar för mycket tid online? Eller vill du kanske minska din egen uppkopplade tid? Den här boken skriven av Jeanette Juhnestam inspirerar till att hitta en digital balans där det går att använda den moderna, uppkopplade tekniken men samtidigt må bra.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Susanne Johansson, Grästorp. Jennie Almqvist, Tyresö. Lix Kapstad, Eksjö.

2023-01-05

lautus.nuVinn session "PSYCH-K®"!

PSYCH-K® är ett verktyg för att t ex hantera stress, ändra gamla vanor, läka trauma, förbättra relationer och ta dig bortom begränsningar. Sessioner görs på distans eller på plats tillsammans med Thomas Palm.

Vi gratulerar vinnarna till en varsin session:
Anna Peterson, Holmsund. Emelie Landén, Hillared.

2022-11-01

Magi för själenVinn boken "Magi för själen"!

Boken "Magi för själen", av författare och shaman Tanja Dyredand, är en praktisk handbok för dig som vill få in mer vardagsmagi i livet. En fylla-i-dagbok för reflektioner och magisk samlings- och guidebok – allt sammansatt i en bok!

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Rosie Johansson, Vårby. Lena Svensson, Broby. Lena Torstensson, Västra Frölunda.

2022-11-01

Lev intuitivtVinn boken " Lev intuitivt – Hitta ditt livs högre syfte"!

"Lev intuitivt – hitta ditt livs högre syfte" innehåller Helena-Magdalena Ivekrans-Nätts tolkningar och beskrivningar av det universum som pulserar omkring oss. Ta del av hennes många övningar för att hjälpa dig på vägen.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Camilla Minnarén, Svedala. Gabriella Eskilsson, Uppsala. Maria Melander, Mora.

2022-09-02

Teorin om det andra sinnetVinn boken "Teorin om det Andra Sinnet"!

"Teorin om det Andra Sinnet" är en nyckel till att uppnå ett tillstånd av lugn, glädje och välbefinnande via en högre del av ditt medvetande som Barbro Holm Ivarsson kallar "det Andra Sinnet". Via det andra sinnet har du tillgång till din högsta intelligens, kreativitet och visdom.

Vi gratulerar alla som deltagit i utlottningen till varsitt exemplar av boken!

2022-09-02

Yoga och tantraVinn boken "Yoga och tantra i ljuset av de tio visdomsgudinnorna"!

De Tio Visdomsgudinnorna, Dasha Mahavidyas, kan ses som en matrix, eller ett medicinhjul, där krafter i kosmos och det inre mänskliga möts och blir ett. Författaren beskriver hur man kan förhålla sig till Mahavidyas krafter i en sadhana av yoga och tantra.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Karolin Ramya Josefsson, Helsingborg. Lena Hjeltman, Stockholm.

2022-07-04

Fast uppkoppling till lyckanVinn boken "Fast uppkoppling till lyckan"!

I "Fast uppkoppling till lyckan" presenterar Rick Hanson en enkel och banbrytande metod som i fyra steg får oss att känna balans och lycka mitt i vardagens utmaningar.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Anette Gustafsson, Rödeby. Helen Brolin, Orsa. Tove Tengnér, Stockholm.

2022-07-04

reinkarnationVinn boken "Reinkarnation"!

Är medvetandet en produkt av hjärnan, eller är hjärnan ett redskap för ett medvetande som existerar oberoende av den fysiska kroppen? Denna stora fråga tar Sören Grind för sig i sin tredje bok "Reinkarnation: en logisk och kärleksfull syn på livet".

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Anita Ahlström, Stockholm. Nicholas Muse, Strömsnäsbruk. Angelika Björkman, Göteborg.

2022-07-04

sjalvmedkansla och gladjeboostVinn boken "Självmedkänsla och glädjeboost"!

Det är lätt att vara positiv när livet flyter på och alla runt en mår bra men när stormen blåser upp, hur funkar det då? När du fyller upp dig med energi och kärlek så hanterar du upp- och nedgångar lättare.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Anna Nikolaidis, Östersund. Pia Åman, Orsa. Michelle Kriisa, Östersund.

2022-05-04

sjalens superkrafterVinn boken "Själens superkrafter"!

"Själens superkrafter" av Camilla Elfving är boken för dig som vill veta hur du själv kan öppna upp för starkare andliga krafter. Den är skriven utifrån ett helhetstänk kring hur man når psykiska och mediala färdigheter som bidrar till insikt och existentiell hälsa.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Lina Ivarsson, Uppsala. Marina Göljen, Bollnäs. Ann-Marie Ekström, Ödsmål.

2022-05-04

massage enligt p. h. lingVinn boken "Massage enligt P. H. Ling"!

Bokens innehåll och lära passar lika bra på en utbildning i ämnet massage, som för dig som själv vill lära dig grunderna för att kunna använda massage som ett verktyg för din familjs och dina vänners behov.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Rose-Marie Fältström, Finspång. Susanne Johansson, Grästorp. Annika Westdahl, Örebro.

2022-05-04

jag akte till norge for att doVinn boken "Jag åkte till Norge för att dö"!

I samband med en djup mittlivskris, i vilken hans båda föräldrar hade avlidit och en tragisk skilsmässa hade berövat honom hans yngsta dotter, bestämde sig Per Berglund för att det fick vara nog.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Susanne Johansson, Grästorp. Eva Valltjärn, Stocka. Lena Skoog, Göteborg.

2022-05-04

tavlorVinn tavla "Rays of Love Collection"!

Vinn en valfri liten tavla nr 1–18 från Rays of Love Collection - en kollektion tavlor kanaliserade av Catrin Skött på Se Hela Livet. De flesta som du kan välja mellan är i storleken 30 x 30 cm inklusive ram. Värde 1 295 kr.

Vi gratulerar vinnaren av tavlan:
Marie Kattilakoski, Göteborg.

2022-03-02

du ar inte langre min dotterVinn boken "Du är inte längre min dotter"!

Boken är en gripande och fängslande berättelse om att bli förnekad som barn och om en uppväxt kantad av våld, missbruk och övergrepp. Men den skildrar också ett barns oförtrutna sökande efter kärlek och vikten av att aldrig ge upp.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Susanne Johansson, Grästorp. Malin Åkesson, Karlskrona. Viktoria Jansson, Västerås.

2022-03-02

anden i  ditt livVinn boken "Anden i ditt liv"!

I boken får du en djup inblick i spiritualismens grundläggande principer. Du får också praktisk vägledning i att träna ditt sinne och stärka dina egna psykiska gåvor. Eva-Britt Wennerström klargör skillnaden mellan olika sorters mediumskap och klärvoajans.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Camilla Svensson, Göteborg. Annika Westdahl, Örebro. Susanne Johansson, Grästorp.

2022-03-02

livet enligt djurenVinn boken "Livet enligt djuren"!

När Ami Sundeman förstod att djuren har universell kunskap som vi människor glömt, ville hon veta mer och bad hästen Trolle om ett djupare samtal. Han gav sin tillåtelse, men hade ett krav - det han berättade fick på inga vis förminskas.

 

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Diana Hansson, Sjöbo. Kerstin Andersson, Grästorp. Jonas Skog, Morgongåva.

2022-03-02

hogkanslighet & intuitionVinn boken "Högkänslighet & Intuition"!

En självhjälpsbok i hur du går ifrån att vara högkänslig till att använda din sensitivitet och intuition på rätt sätt. I boken beskriver Helen Olausson hur du med enkla medel, steg för steg går ifrån högkänslighet och trötthet - till intuition och energi!

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Eva Valltjärn, Stocka. Margareta Stor, Enskede Gård. Susanne Johansson, Grästorp.

2022-03-02

nytt hem + sprayflaskaVinn "Nytt Hem & Mikro Veda sprayflaska"!

"Nytt Hem" innehåller effektiva mikroorganismer och är helt naturligt. Produkten är mångsidig och kan användas i hemmet, i trädgården eller på kroppen. Mikro Veda-sprayflaska rekommenderas då den ger en fin mist.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt "Nytt Hem & Mikro Veda sprayflaska"!
Helena Riihiaho, Uppsala. Emely Drugge, Bjärnum. Marie Lundmark, Bromma.

2022-01-07

Den endaVinn trilogin "Den Enda"!

Trilogin "Den enda" av Daniel Mendoza är tre kärleksromaner om att finna sin tvillingsjäl, om nutidsfrågor, om den sexuella lusten och längtan, om kärlek bortom allt, även när man förlorar någon, om att förblinda sig själv i en strävan att hitta hem i någon annan och så klart mycket mer.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt bokpaket:
Maria Kannerberg, Ljusterö. Carina Lundahl, Varberg. Emelie Hall, Hjo. Lindha Åmark, Västerås. Maj-Lis Eriksson, Fårö. Jenny Modin, Skarpnäck.

2022-01-07

Den galna psykiatrinVinn boken "Den galna psykiatrin"!

Boken "Den galna psykiatrin om bristen på andlighet, samtal och psykoterapi" är skriven av Johan Stiernstedt, psykiater och leg. psykoterapeut. Som nybliven psykiater han lära känna sina patienter.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Anna Strandin, Frösön. Madeleine Andersson, Vittsjö. Eva Leifson, Åtvidaberg.

2022-01-07

Ett sammanvävt livVinn boken "Ett sammanvävt liv"!

I sin omvälvande upptäcktsfärd tar Merlin Sheldrake oss med in i den spektakulära och okända värld som är svamparnas. Följ med och lär dig om organismerna som skapat vår värld och som är i full fart med att forma vår framtid.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Nati Kricak, Göteborg. Katarina Östman, Backe. Anna Engell, Stockholm.

2022-01-07

FlugsvampsflickanVinn boken "Flugsvampsflickan"!

"Flugsvampsflickan" är en spännande barnbok. Berättelsen handlar om en flicka som är livlig och orädd och hon har en förmåga att alltid överdriva sina upplevelser.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Charlotte Gundel, Norrtälje. Lina Forssell, Dorotea. Kerstin Andersson, Grästorp.

2022-01-07

grön havre örtteVinn "Grön Havre örtte"!

"Grön Havre örtte" från Orgo-Germanika är ett örtte som renar kroppen, speciellt bra för njurar och urinsystemet. 1 msk te används till 1 liter kokande vatten. Låt dra i cirka 1 minut. Teet kan man sedan dricka under hela dagen, då det går utmärkt att dricka både varmt och kallt.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt "Grön Havre örtte":
Ewy Ekdahl, Arkelstorp. Margareta Weinrauch, Enskede Gård. Louise Tibblin, Göteborg. Rose-Marie Strand, Gävle. Anna-Karin Gustavsson, Månsarp.

2021-11-01

sannas fastebokVinn boken "Sannas Fastebok"!

Att med jämna mellanrum låta bli att äta ökar möjligheten till ett långt och friskt liv. Sanna Ehdin har skapat en fantastisk guide om fastans effekter; och har utvecklat olika metoder och fasteprogram som VASS-protokollet som leder dig rätt. "Sannas Fastebok" är den första stora boken om fasta i Sverige.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
My Oscarsson, Krylbo. Jeanette Palm, Sjövik. Jessika Hagenvald, Brunflo.

2021-11-01

astro 2022Vinn boken "Astro 2022"!

I "Astro 2022" kan du följa de astrologiska skeendena under året, sammanvävda med numerologisk och kosmisk kunskap. Den består av en textdel och en kalenderdel. Under hela året kan du följa månens, solens och alla planeternas vandringar genom stjärntecknen. Läs mer och delta i utlottningen ...

2021-11-01

Arkeanglarnas guide till ...Vinn boken "Ärkeänglarnas guide till uppstigningen"!

Vi är på väg in i den femte dimensionens frekvens, men vad innebär det för oss, djuren, naturen och jorden som helhet? Svaren får du i boken "Ärkeänglarnas guide till uppstigningen - 55 steg till ljuset", som tar med dig på en universell resa bortom allt du någonsin kunnat föreställa dig. Läs mer och delta i utlottningen ...

2021-11-01

skriv for att lakaVinn boken "Skriv för att läka"!

"Skriv för att läka" är den första boken i sitt slag i Sverige, där forskning, fallstudier, skrivövningar och intervjuer med världsledande experter vävs samman med författaren Emelie Hill Dittmers egen berättelse och ingång i skrivterapins värld i England.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Lise-Lotte Björsson, Kungsbacka. Carola Lind, Norrfjärden. Eva Spennare, Söderhamn

2021-11-01

munsprayVinn"Ny Tid munspray"!

"Ny Tid munspray" är ett naturligt näringstillskott som hjälper dig att skapa och upprätthålla en hälsosam bakteriebalans, inte bara i munnen utan hela kroppen. Innehåller 34 olika stammar av noga utvalda mikroorganismer.

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Ny Tid munspray":
Jan Ekdahl, Arkelstorp. Biljana Giceva, Helsingborg. Doris Gunnarsson, Nälden.

2021-09-03

rökelsefatVinn "Rökelsefat med äkta ametistspets från Bahia"!

Magiskt rökelsefat med äkta kristall – alla fat i den här serien är helt unika och bär en äkta kristall och en måne i äkta guldfärg. Det du nu har chansen att vinna har en ametistspets från Bahia.

Vi gratulerar vinnaren av ett Rökelsefat:
Johanna Mandelberg Petersson, Karlshamn.

2021-09-03

nytt hem stadVinn "Nytt hem Städ"!

Nytt Hem Städ är en ny generations allrengöringsmedel som innehåller EM - effektiva mikroorganismer och är helt fritt från kemiska substanser. Passar alla ytor. Spraya mot svamp inomhus eller dålig lukt i t ex skor, röklukt etc.

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Nytt hem Städ":
Eva Valltjärn, Stocka. Arja Karlsson, Trångsund. Nenne Widegren, Sundbyberg.

2021-09-03

vara fridsam i kontakt med andra sidanVinn boken "Vara fridsam i kontakt med andra sidan"!

Boken hjälper dig förstå skillnaden mellan guiders och spökens kommunikationssätt.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Sara Bäckelie, Norrköping. Mona Bellrot, Johanneshov. Alexandra Mirovic, Kungsängen.

2021-09-03

boken om malteVinn boken "Boken om Malte"!

Det här är BarfotaOraklets bok om Malte och hans resa i livet. Om vad som gestaltar en människas liv. All den erfarenhet som man måste ta sig igenom, innan man vet vad man ska ha den till. En intressant bok med ett allvarligt spektrum! En bok som väcker ditt andliga jag, eller bara tar dig med på ett livs resa med kusliga inslag.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Nati Kricak, Göteborg. Rolf Karlsson, Halmstad. Ingela Olsson, Västra Tunhem.

2021-07-02

en lättare väg att gåVinn boken "En lättare väg att gå"!

Skulle hon dö nu? Efter ett cancerbesked gungar marken under Catrins fötter. Hon som levt hälsosamt och känt sig så frisk och stark. Hur kunde hon ha cancer? I dödens närhet tvingas hon nu se djupt in i sig själv och möta sina rädslor. Hon ber om hjälp att uthärda, förstå och läka. När mörkret är som tätast får hon oväntat änglabesök.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Mathilda Dahlgren, Karlskrona. Joanna Jouhila, Skövde. Kristina Johansson, Varberg.

2021-07-02

svärdets vägVinn boken "Svärdets väg"!

"Svärdets väg" av Eva Armstrand är en avklädd, sann berättelse om det tuffa arbetet med att frigöra sig från inlärda beteenden. Det är en berättelse om att låta den inre rösten styra och ta guidning från andevärlden.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Lotta Frejd Malmqvist, Solna. Åsa Bergström, Skellefteå. Margaretha Olsson, Slite

2021-07-02

sommarprodukterVinn "Necessär med sommarprodukter!

Summer Essentials är ett set med en necessär, fylld med utvalda sommarfavoriter från Maria Åkerberg som passar alla. En perfekt mix av naturlig hud- och hårvård att avnjuta i sommar! Som bonus ingår även Bioregena Sunscreen Spray SPF 50 Face & Body (Kids).

Vi gratulerar vinnaren av en necessär med sommarprodukter:
Ida Nilenfors, Viken.

2021-07-02

ny tidVinn "Ny Tid"!

"Ny Tid" och "Ny Tid med örter" är ett ekologiskt kosttillskott/probiotika som innehåller 33 olika effektiva mikroorganismer och värdefulla enzymer som på ett naturligt sätt bidrar till att stärka immunförsvaret genom vård av tarmfloran. Läs mer och delta i utlottningen ...

2021-07-02

humle från kalvsvedVinn valfri "Humleprodukt för djur"

I Humle från Kalvsveds sortiment hittar du hudvårdsprodukter till dig själv men även till hund, katt och häst! På gården Kalvsved, i Ydre, odlas humlen som används i hudvårdsprodukterna som de tillverkar för hand med de bästa oljorna för hyn.

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Humleprodukt för djur":
Mari Lassis, Färnäs. Eva Valltjärn, Stocka. Björn Hellqvist, Hammarö.

2021-05-04

Aromaterapi från börjanVinn boken "Aromaterapi från början"!

I boken "Aromaterapi från början" av Ingrid Kutschbach ges handfasta råd och användbara recept för ditt naturliga välmående i vardagen. Du får bland annat lära dig hur du med bara några få eteriska oljor lägger grunden för ditt eget husapotek samt hur du använder aromaterapi i enklare egenvård.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Inger Lövenberg, Linköping. Solweig Nyman, Göteborg. Malin Larsson, Mora.

2021-05-04

SystemstoppVinn boken "Systemstopp"!

Boken "Systemstopp - Omstart för en hållbar framtid" av Karin Malmgren är en samhällskritisk väckarklocka som presenterar hållbara lösningar. Visionen är ett framtida samhälle där var och en förverkligar sin inre obegränsade potential ur ett helhetsperspektiv - nu, långsiktigt och på evig sikt.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Molly Wiström, Njurunda. Christina Persson, Tommarp. Hanna Thorsell, Tibro.

2021-05-04

förundranseffektenVinn boken "Förundranseffekten"!

Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Att hänföras av en gnistrande stjärnhimmel, uppslukas av ett vackert musikstycke eller känna aha-upplevelsen när du ser eller förstår något bortom det du trodde var möjligt.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Eva Eriksson, Köping. Emelie Landén, Hillared. Camilla Minnarén, Svedala.

2021-05-04

jolanda den tredjeVinn box "Jolanda den Tredje – tarot och häxkonst"!

Följ med på en resa in i tarotkortens magiska symbolvärld där häxan och sierskan Rosie Björkman ger oss vägledning i hur vi kan använda tarotkorten för att bättre se och förstå vad som händer i och omkring oss.

Vi gratulerar vinnarna av varsin box "Jolanda den Tredje - tarot och häxkonst":
Molly Wiström, Njurunda. Malin Holgert, Alsterbro. Cia Hjalmarsson, Bromma.

2021-05-04

silvertandkrämVinn "Silver tandkräm"!

Silver tandkräm är en nyhet från Ion Silver, en välsmakande fluorfri tandkräm med kolloidalt silver, MSM, bikarbonat, ekologisk kokosolja och neem. Närproducerad med ingredienser från naturen. Vegansk. 75 ml i miljövänlig förpackning av Grön-PE (sockerrör).

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Silver tandkräm":
Åsa Nilsson, Södertälje. Ylva Berg, Solna. Jan Ekdahl, Arkelstorp. Anna-Lena Tegebro, Österskär. Molly Wiström, Njurunda. Tina Filipsson, Helsingborg. Anette Liikamaa, Haparanda. Kajsa Andersson Näsström, Piteå. Jan Naumanen, Kalix. Susanne Lundgren, Gävle.

2021-05-04

humle fran kalvsvedVinn valfri "Humleprodukt"!

I Humle från Kalvsveds sortiment hittar du hudvårdsprodukter till dig själv men även till hundar och hästar! På gården Kalvsved, i Ydre, odlas humlen som används i hudvårdsprodukterna som de tillverkar för hand med de bästa oljorna för hyn.

Vi gratulerar vinnarna till valfri "Humleprodukt":
Klas Dahlberg, Norrköping vinner 500 kr. Carolina Linde, Ljungbyholm och Gunilla Dahlin, Sollefteå vinner 250 kr.

2021-03-02

den hogkansliga foraldernVinn boken "Den högkänsliga föräldern"!

Att vara en högkänslig förälder innebär en del unika utmaningar – men högkänslighet kan också vara en förälders mest värdefulla tillgång. I den här boken ger Elaine Aron ovärderlig vägledning till högkänsliga föräldrar baserat på omfattande forskning och egna erfarenheter.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Evelina Råström, Strängnäs. Ingela Pettersson, Bro. Lena Kuismin, Hökerum.

2021-03-02

the ministry of i amVinn boken "The Ministry of I AM"!

"The Ministry of I am" är en modern version av Tolvstegsprogrammet med ett perspektiv från "En Kurs I Mirakler". Den ger dig också tillgång till "hemligheterna" som burits av mystiker sedan urminnes tider och som påvisas av den moderna vetenskapen inom kvantfysik.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Maj-Lis Eriksson, Fårö. Liselott Selander, Falköping. Anna Nikolaidis, Östersund.

2021-03-02

den roda jordenVinn boken "Den röda jorden"!

"Den röda jorden" är en självbiografisk roman som tar dig som läsare med på en svindlande resa ut i världen och in i det allra innersta. I boken vävs Ania Munays personliga längtan efter och kamp för kärlek och barn, ihop med hennes växande in i en andlig verklighet via klardrömmar och ut-ur-kroppen-upplevelser.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Sara Edholm, Mellansel. Karolin Ramya Josefsson, Helsingborg. Eva Valltjärn, Stocka.

2021-03-02

fjarilsvingarVinn boken "Fjärilsvingar"

"Fjärilsvingar – missbruk, medberoende, cancer och vägen tillbaka" är en bok om Yvonne Carlssons viktiga, inre resa, från att ha varit totalt medberoende till dottern Linda och därefter knäckt av sorg. Smärtsamt uppriktigt berättar hon om sig själv och dottern.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Helene Wallin, Tallåsen. Eva Valltjärn, Stocka. Ragnild Rindeskog, Skarpnäck.

2021-03-02

Face Tan WaterVinn "Face Tan Water"!

Face Tan Water från Eco by Sonya är en flytande självtanningstoner, som gradvis ger den perfekta solbrännan. Med Face Tan Water bygger du upp färgen, skapar en ungdomlig glow och minskar behovet av foundation.


Vi gratulerar vinnaren av en "Face Tan Water":
Ewa Edvall, Njurunda.

2021-01-11

perfekt på ytanVinn boken "Perfekt på ytan, defekt inuti"!

Går det att leva med en narcissist? Hur kommunicerar man för att nå fram? Hur avväpnar man narcissistens speglingar och manipulationer? Och viktigast av allt: hur skyddar man sitt barn? Läs mer och delta i utlottningen ...

2021-01-07

berätta aldrig det härVinn boken "Berätta aldrig det här"!

Medieprofilen Frida Boisen har aldrig sagt ett ord om den hemlighet som genomsyrat så många år av hennes liv med skuldkänslor. "Berätta aldrig det här" är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Angelina Adolfsson, Göteborg. Josefina Brattö, Stenungsund. Ingela Waardahl, Umeå.

2021-01-07

följ din intuitionVinn boken "Följ din intuition"!

I "Följ din intuition" ges vi en förståelse av hur intuitionen kan användas inom områden som: gränssättande, relationer, pengar och vårt personliga växande. Tomas Frankell varvar personliga exempel med tidlös andlig utveckling och meditationsövningar.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Monica Lindström, Stigtomta. Suzanne Fredman, Västra Frölunda.

2021-01-07

SagomeditationerVinn boken "Sagomeditationer"!

Tänk om vi redan som barn lär oss att lyssna på oss själva? Boken skriven av Monica Poshman tar med barn och likasinnade vuxna på meditationer som är som sagor som ger fina budskap och samtidigt stärker barnet till ett högre självvärde.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Eva Valltjärn, Stocka. Valeria Maraldo, Stockholm.

2021-01-07

en kurs i kärlekVinn E-bok "En kurs i kärlek"!

"En kurs i kärlek" är en bok som kan förändra liv eftersom dess syfte är att återlämna dig till ditt sanna Själv. "En kurs i kärlek" är mer än bara en bok. Det är en heltäckande kurs i att lära känna sig själv, en källa till visdom som leder till förändring, en inbjudan till ett nytt sätt att leva och vara i världen.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Klas Dahlberg, Norrköping. Jimmy Tenghed, Linköping. Kristina Semborg, Helsingborg. Rahima Asadova, Skärholmen.

2021-01-07

kristallnätssmyckeVinn "Kristallnätssmycke"!

Kristallnät används i många metafysiska discipliner för att åstadkomma läkning, andligt välbefinnande och transformation. Dessa unika, handgjorda halsband är underbara hjärtöppnare och kraftfulla verktyg som dessutom lyser magiskt aquablått i mörkret.

Vi gratulerar vinnaren av ett "Kristallnätssmycke":
Negin Aghili, Solna.

2021-01-07

orakelkortVinn orakelkort "Livets orakel"!

Serafia Anderssons första orakelkort helt på svenska med tydlig text så att man omgående förstår svaret på det man önskar veta. 55 vackra och stilrena orakelkort för livets alla frågor och svar. Ett informativt men lättfattligt instruktionshäfte medföljer. Läs mer och delta i utlottningen ...

2020-11-02

naturens magiVinn boken "Naturens magi – som i sagorna fast på riktigt"!

Följ med på en magisk resa där du bjuds in i bland annat alvernas, kentaurernas och trollens riken. I sina möten och de många illustrationerna öppnar Susanna Klingborn dina ögon för möjligheten att vi människor lever sida vid sida med många olika sorters naturväsen.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Susanne Lindskog, Finspång. Camilla Minnarén, Svedala. Emma Andersson, Rimbo.

2020-11-02

ja till njutningVinn boken "Ja till njutning – sex och självkänsla efter femtio"!

Efter femtio är väl sexlivet ett avslutat kapitel? Eller? Nej, tvärtom upplever många kvinnor en stor frihet när de kan släppa frågan om barnalstrande och preventivmedel – nu kan fokus i stället ligga på lust och sexuell mognad.

Vi gratulerar vinnarna till varstitt ex av boken:
Eva Edwall, Njurunda. Ann Fredriksson-Tavin, Möklinta. Paulina Gregorc, Göteborg. Adriana Rosenberg, Jönåker. Helena Johansson, Borås.

2020-11-02

kalender jag skapar mitt livVinn kalender "Jag skapar mitt liv 2021"!

Låt 2021 bli ett år av glädje och inspiration med denna fina väggkalender som erbjuder stärkande affirmationer tillsammans med stämningsfulla bilder – en för varje månad. Läs mer och delta i utlottningen ...

2020-11-02

groddkitVinn "Startkit för groddning"!

Startpaket Swedelux är perfekt för dig som vill komma igång med odling av groddar. I boken "Groddar och skott - Framtidens mat" som ingår får du lära dig allt du behöver och hela 36 recept.

Vi gratulerar vinnaren av ett "Startkit för groddning":
Ann-Catrin Wahlman, Gävle.

2020-11-02

auranitpyramidVinn "Auranitpyramid"!

Unika, handgjorda pyramider fyllda av högvibrerande och helande energier som dessutom lyser magiskt aquablått hela natten. Pyramiderna är handgjorda av Sentian Art som har specialiserat sig på att skapa energibaserad konst och smycken.

Vi gratulerar vinnaren av en "Auranitpyramid":
Julia S Ormsmarck, Laholm.

2020-09-07

ansiktsrengöringVinn "Ansiktsrengöring och virkade pads"!

Vinn ett kit med Lamazuna ansiktsrengöring i fast form samt 2 virkade rengöringspads i ren bomull från Hemkokat Sverige – miljövänliga pads som tvättas om och om igen!

Vi gratulerar vinnaren av Ansiktsrengöring + pads:
Mia Larsson, Stråtjära.

2020-09-03

BhavanaVinn boken "Bhavana"!

"Bhavana – En liten bok om thailändsk visdom", skriven av Leah Weiss, handlar om meditationen bakom miraklet i Tham Luang-grottan med de instängda thailändska pojkarna som berörde en hel värld.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Terese Grane, Skövde. Malin Lööv, Borlänge. Najda Rosén, Vadstena.

2020-09-03

skiftetVinn boken "Skiftet"!

Tretton författare får ordet i 2000-talets mest versatila antologi "Skiftet – antologin om inre och yttre omställning". Skiften kan vara både smärtsamma och omtumlande – och samtidigt så spännande och nyskapande.

Vi gratulerar vinnarna av varsin bok:
Celia Wiegert, Göteborg. Birgitta Edvardsson, Varberg. Britt-Marie Elgholm, Tyresö.

2020-09-03

100 dagar av tacksamhetVinn boken "100 dagar av tacksamhet"!

"100 dagar av tacksamhet" är en bilderbok om tacksamhet som inspirerar till reflektion och eftertanke. Boken skapades av Anita och Sigrid Carlsson under coronapandemin.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Eva Albin, Askersund. Ida Nilenfors, Viken. Eva-Britt Hurtig, Hjo.

2020-09-03

lär dig tarotVinn boken "Lär dig Tarot"!

"Lär dig Tarot" är en bok där du lär dig grunderna i tarot, och du får också 17 olika läggningar för olika frågor. Tillsammans har Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson samlat sina erfarenheter och kunskaper och vill hjälpa dig att komma igång med tarotkorten.

Vi gratulerar vinnaren till ett ex av boken:
Pia Johansson, Hindås.

2020-07-03

den parfymerade trädgårdenVinn boken "Den parfymerade trädgården"!

"Den parfymerade trädgården – essenser, rökelse, hudvård & potpurri" av Elin Unnes, beskriver hur du odlar och skördar den nordiska trädgårdens unika dofter, med recept på allt från rosensmör och kaprifolhonung, till badbomber och torrschampo.

Vi gratulerar vinnaren av ett ex av boken:
Karena Rignell, Krylbo.

2020-07-03

dyi myggmedelVinn "DIY Myggmedel"!

Gör det själv-paket med allt du behöver för att tillverka 4 giftfria myggmedel.

Vi gratulerar vinnaren av "DIY myggmedel":
Erica Höglund, Bjästa.

2020-07-03

sätt färg på ditt arbetslivVinn boken "Sätt färg på ditt arbetsliv"!

Boken vänder sig till dig som känner att du längtar efter något eller har något som vill ut och som inte slutar skava inom dig. Med denna handbok tar du dig runt och igenom en utvecklingsspiral för att fylla på, förstärka eller fullständigt förändra din arbetssituation.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Daniel Johansson, Uppsala. Maria Eriksson, Årsunda. Emma Kronborg, Stockholm.

2020-07-03

växtsprayVinn "Homeopati mot ohyra"!

På sommaren brukar ohyra av olika slag dyka upp i odlingarna. Vi lottar ut tre set med vardera tre homeopatiska trädgårdspreparat ur B-serien (mot ohyra/angrepp).

Vi gratulerar vinnarna till varsitt set med homeopatiska trädgårdspreparat:
Sabina Fontana, Uppsala. Ann-Catrin Wahlman, Gävle. Arja Karlsson, Trångsund.

2020-07-03

själslig kärlekVinn boken "Själslig kärlek"!

"Själslig kärlek" skriven av Helena Omfors är en sann berättelse om kärlek, andlighet och personlig utveckling. När Calle kommer på utbildning hos Helena blir mötet starkt. Det sätter igång omvälvande processer.

Vi gratulerar vinnaren av varsitt ex av boken:
Susanna Bastolic, Borås. Helena Edling, Älmhult. Victoria Jansson, Västerås.

2020-07-03

woodstock vindspelVinn "Woodstock Vindspel"!

Vindspel från Woodstock är bland de finaste i världen. De är stämda som musikinstrument, så oavsett hur vinden blåser, så spelar vindspelet enbart vackra toner.

Vi gratulerar vinnaren till ett vindspel:
Elisabeth Rosenqvist, Varberg.

2020-07-03

ekim avkodadVinn boken "En kurs i mirakler – Avkodad"!

Om du alltid har velat läsa En kurs i mirakler men blivit avskräckt av bokens blotta storlek, då kommer du älska den här moderna omskrivningen av den 365-lektioner långa arbetsboken.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Ann Nilsson, Nyköping. Klas Dahlberg, Norrköping. IngaBritt Larsson, Brålanda.

2020-05-15

allt gar att losaVinn boken "Allt går att lösa"!

"Allt går att lösa" är vägledningen som hjälper dig att uppfylla dina drömmar och hantera alla slags utmaningar i livet. Om du har svårt att lösa ett problem eller att uppnå – eller ens hitta – ett mål i livet, är det inte dig det är fel på.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Annika Nilsson, Mellbystrand. Jenny Persson, Frösön. Helene Stenvall, Södertälje.

2020-05-04

konsten att vara självsnällVinn boken "Konsten att vara självsnäll"!

Maria Helander, samtalsterapeut och beteendevetare, skriver i boken "Konsten att vara självsnäll - din väg till kroppsfred och själsfrid" om sina egna erfarenheter av att försöka ha större omsorg om sig själv, men vi får också möta forskare och många andra som delar med sig av sin kunskap om självsnällhet.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Kristina Fogelberg, Ronneby. Therése Grane, Skövde. Camilla Minnarén, Svedala.

2020-05-04

växtsprayVinn "Homeopati för växterna"!

Nu har du chans att vinna ett set med homeopatiska preparat för din trädgård. På våren och försommaren kan man stödja växterna genom att helt enkelt påminna dom att vara sitt bästa jag med hjälp av trädgårdshomeopati.

Vi gratulerar vinnarna av varsin växtspray:
Eva Andersson, Sätila. Marie Bergner, Frösön.

2020-05-04

kroppsskrubbVinn "DIY Kroppsskrubb Lemongrass"!

Gör det själv-paket med det du behöver för att tillverka 4 härliga kroppsskrubbar. Tillsätt endast salt eller socker, allt annat finns i paketet.

Vi gratulerar vinnaren av ett DIY kroppsskrubb:
Marie Norin, Växjö.

2020-05-04

en fjärils vingslagVinn boken "En fjärils vingslag"!

"En fjärils vingslag", skriven av Irene Ståhl, är en liten fin diktbok som hon började skriva när en kort kärleksrelation började gå mot sitt slut. Alla dikter presenteras med en vacker bild. I boken finns det även plats för egna anteckningar.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Susanne Lindström, Hammarstrand. Carola Lind, Norrfjärden. Michelle Kriisa, Östersund

2020-03-02

Från ångest till kärlekVinn boken "Från ångest till kärlek"!

Corinne Zupko började studera psykologi när hennes svåra ångest hotade att förstöra hennes liv. Hon började studera "En kurs i mirakler", mindfulnessmeditation och de senaste terapeutiska metoderna för hantering av ångest. I "Från ångest till kärlek" delar hon med sig av det hon lärt sig.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Birgitta Lundgren, Fröseke. Camilla Sjögren, Karlskrona. Freddie Eriksson, Lysekil.

2020-03-02

Allt som finns är till för digVinn boken "Allt som finns är till för dig"!

Matt Kahn tänker nytt om personlig utveckling, förenklar och tydliggör synen på oss själva. "Allt som finns är till för dig – en guide till din själs utveckling" är ett stöd i processen att skifta fokus i livet. Läs mer och delta i utlottningen ...

2020-03-02

Sleep TapeVinn "Sleep Tape"!

Att tejpa munnen på natten är ett enkelt, men ändå väldigt kraftfullt verktyg. Vanliga reaktioner är att man vaknar piggare, sover lugnare, inte vaknar på natten och behöver mindre sömn. En bra sömn är avgörande för en bra hälsa, hög energi och allmänt välbefinnande.

Vi gratulerar vinnaren av "Slepp Tape":
Jennie Nordfeldt, Sndsbruk.

2020-01-08

Kärlekens språkVinn boken "Kärlekens språk"!

Succéboken för dig som vill bli älskad och sedd! Har du märkt att du i vissa relationer känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra aldrig lyckas uppnå samma känsla? Du beter dig på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på?

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Kerstin Andersson, Sollentuna. Anna Thelenius, Sundsvall. Björn Hellqvist, Hammarö.

2020-01-08

DansmeditationVinn boken "Dansmeditation"!

Dansmeditation är en modern dynamisk rörelsemeditation som förenar frigörande dans med stillasittande, tyst meditation en kombination av hjärtvägen och meditationsvägen. Upptäck hur du kan frigöra energi, öppna upp för kreativa processer och bli mer närvarande i nuet genom enkla andnings- och kroppsövningar.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Jenny Ohlsson, Karlskrona. Inga Erling, Söderhamn. Louise Wallenkurtz, Kristianstad.

2020-01-08

RingblomssalvaVinn "Ringblomssalva"!

Ringblomman är känd för sina gynnsamma egenskaper när det kommer till naturlig hudvård. Det här en klassisk salva som innehåller kallpressad ekologisk olivolja, bivax, E-vitamin och ringblomsextrakt.

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Ringblomssalva":
Eva-Ley Kamijo, Göteborg. Jerker Nilsson, Liatorp. Catarina Friberg, Malmö.

2020-01-08

ProfetiaVinn boken "Profetia"!

"Profetia - möten med Gudinnan Antares och vägen in i femte dimensionen" beskriver Ulla Anderéns väg och ger en inblick i hennes upplevelser under en tid då hon vistades i norra Argentina. I ett område präglat av den stad av kristall som vilar under jord.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Katarina Halvarsson, Falun. Ann-Sofie Iden Silen, Gnarp. Kerstin Ljungblom, Spånga.

2020-01-08

efter det där javla regnet kommer faktiskt solskenVinn boken "Efter det där jävla skitregnet kommer faktiskt solsken"!

Boken skriven av Hedvik Madsen är en bok för personlig utveckling och här delar hon med sig av verktyg och övningar som hjälpte henne komma ur svårigheterna, hitta sin livsväg och se möjligheterna i livet.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Eva Tåström, Gällivare. Eva Valltjärn, Stocka.

2019-11-01

gyllene mjölkVinn "Kryddblandning Gyllene mjölk"!

Gyllene mjölk eller guldmjölk är en varm dryck med antiinflammatoriska och antioxidantrika kryddor så som gurkmeja, ingefära och kanel. Drycken har genom tiderna varit uppskattad för sina många positiva egenskaper och har använts inom ayurveda i tusentals år.

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Kryddblandning Gyllene mjölk":
Emma Kronborg, Stockholm. Björn Schmitt, Rönninge. Susana Gutiérrez, Kalmar.

2019-11-01

TREVinn boken "Tension & Trauma Releasing Exercises – TRE®"

Boken ger en förståelse för hur kroppens och hjärnans autonoma process fungerar, samt vad som händer när vi inte tillåter kroppen att läka efter en traumatisk upplevelse.

Vi gratulerar vinnarna till varsin bok:
Pia Johansson, Hindås. Berit Lagerkvist, Hackås. Carina Wilhelminasdotter, Öjebyn. E-C Lönn, Sala. Max Edwall, Njurunda.

2019-11-01

leva-kalender 2020Vinn "Leva 2020-kalender"!

Leva 2020 har årsöversikt, veckokalender, prioriteringslista, vackra bilder, stärkande affirmationer varvat med tankeväckande frågor. Du har gott om plats för dina anteckningar, aktiviteter och drömmar. Månaderna inleds med inspirerande text som följer månadens tema.

Vi gratulerar vinnarna till varsin kalender:
Anna Kärrman, Höör. Maria Eriksson, Årsunda. Viktoria Jansson, Västerås. Birgitta Johnsson, Kristianstad. Mayvor Ylitalo, Kalix.

2019-11-01

gamla själarVinn boken "Gamla själar och andra kymigheter"!

Louise Minerva-Li besvarar över femtio frågor om gamla själar och själarnas utvecklingsresa. Louise berättar också om sin egen själaresa, hur hon kom via Andromedaporten, med tidigare existenser på bland annat Sirius, Venus och Arcturus.

Vi gratulerar vinnarna till varsin bok:
Birgitta Johnsson, Kristianstad. Jenny Broström, Luleå. Mia Widerström, Åby.

2019-09-02

enkel kombucha och kimchiVinn boken "Enkel kombucha och kimchi"!

Vill du börja brygga kombucha, göra het kimchi, syra hemma och samtidigt boosta din hälsa - då är det här en bok för dig. Erica Palmcrantz Aziz visar även hur man kan göra massor av annat gott med sin kimchi och kombucha.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Karin Ridling, Frösön. Shanti Stina Eriksson, Hudiksvall. Janina Stenberg, Limmared.

2019-09-02

sätt färg på ditt arbetslivVinn boken "Sätt färg på ditt arbetsliv"!

Boken riktar sig till dig som är klok, generös, kreativ och vill bidra med mer av allt det du är på ett hållbart sätt till fler. Den beskriver varför det är i det närmaste livsviktigt, i alla fall väldigt positivt för människor runt dig, att just du trivs, känner energi, kreativitet och har en ekonomi som fungerar.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Viktoria Jansson, Västerås. Ewa Edwall, Njurunda. Inger Johnsson, Röstånga.

2019-09-02

ingefärakryddaVinn "Ingefärakrydda"

Ingefärakrydda används förstås till matlagning men är även bra för att boosta immunförsvaret med.

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Ingefärakrydda":
Björn Schmitt, Rönninge. Susanne Ellberg, Vellinge.

2019-09-02

deo creamVinn "Deodorant Cream"

Naturlig Deo är ekologiska deodoranter som är handgjorda för både människa, djur och natur. De tillverkas av få och noga utvalda ingredienser. Eliminerar svettlukt och absorberar fukt på ett effektivt och naturligt sätt med hjälp av bland annat kokosolja, bikarbonat och majsstärkelse.

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Deodorant Cream":
Anette Hansson, Hässelby. Ulla-Kikki Hellqvist, Hammarö.

2019-09-02

ditt magiska jagVinn "Ditt Magiska Jag"!

Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjligheter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta rädslan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande.

Vi gratulerar vinnarna av varsin bok:
Sara Myrin, Susanne Zickbauer, Agnes Lindgren, Pia Johansson, Anna Klein.

2019-09-02

ansiktscreme - hemkokatVinn "Ansiktscréme"!

Ansiktscremé från Hemkokat Sverige är en naturlig, mjukgörande créme för ansiktet med D-vitaminrik avokadoolja och balanserande rosengeranium. Passar torr hy och blandhy.

Vi gratulerar vinnarna av varsin ansiktscréme:
LiLi-Josephine Weckman, Hägersten. Maria Jonsson, Vännäsby. Åke Karlsson, Bollnäs.

2019-09-02

homeopatipaketVinn "Homeopatipaket för växterna"!

Homeopatiska trädgårdspreparat som passar när hösten kommer: stärkande blad E9, mot gröna bladlöss B2 och mot spinn/kvalster B11. Ett av preparaten är av typen stärker och skyddar och de två andra motar bort ohyra av olika slag.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt "Homeopatipaket":
Jeanette Palm, Sjövik. Ewy Ekdahl, Arkelstorp.

2019-07-03

ladersmorjaVinn "Lädersmörja"!

"Lädersmörja" är en naturlig, vårdande produkt med rapsolja, jojobaolja, ullfett och bivax som mjukar upp och skyddar. Ta hand om dina skinn- och läderprodukter på samma sätt som du vårdar din egen hud. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Lädersmörja":
Molly Wiström, Njurunda. Carina Söderman, Sala. Kattis Eklund, Örsundsbro.

2019-07-03

... anda talar jagVinn boken "... ändå talar jag!"

Britt var ett högkänsligt och intuitivt barn som ofta tystades. Idag uttrycker hon sig genom målning och skrivande vilket utmynnat i boken "... ändå talar jag! – om högkänslighet och om rätten att få vara sig själv". Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Maria Eriksson, Årsunda. Rose-Marie Fältström, Finspång. Kajsa Eriksson, Göteborg.

2019-07-03

vila med ditt inre barnVinn "Vila med ditt inre barn"!

Låt lugnet komma ... Med den här guidade, jordande meditationsskivan kan du släppa taget, vila och möta ditt inre barn en stund. SER-terapeut Åsa Nyvell har skapat en möjlighet för lugnet att komma, din självkärlek och förändring att växa. Delta i utlottningen ...

2019-05-03

helhjärtadVinn boken "Helhjärtad - så leder du i en ny tid"!

Vem är egentligen Du? Hur kan du skapa ett meningsfullt liv där du får lov att bidra, vara i ditt kreativa flöde och växa både som människa och i världen? Den här boken låter dig ta en närmare titt på dina svar på de mest grundläggande livsfrågorna. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Lotten Jersby, Åsa. Karin Ekenberg, Strandbaden. Annika Nilsson, Linköping.

2019-05-03

om att dö mitt i livetVinn boken "Om att dö mitt i livet"!

"Om att dö mitt i livet – och vad som händer sen" är en bok om livet med kronisk sjukdom och hur livet kan förändras i ett slag – av många olika anledningar, och hur svårt det kan vara att få stöd och hjälp från våra trygghetssystem när livet faller samman. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Amanda Nyman, Solna. Anneli Thörnroth, Motala. Kajsa Eriksson, Mora.

2019-05-03

lightsongsVinn "LightSongs #1"!

Tanken med LightSongs är att du ska inspireras att sjunga med tillsammans med Malou. Sånger att försjunka i och gunga med i. Följ med i det långsamma flödet och låt de medvetet långa sångerna, som utvecklar sig bit för bit, hjälpa dig att slappna av, lugna dig, trösta dig, inspirera dig och fylla dig med glädje. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin cd:
Laila Andersson, Mona Sahlström, Agneta Engstrand, Camilla Lundberg, Kattis Eklund, Anneli Cederholm, Siss Sundström, Mirja Tolonen, Max Edwall, Anna Lunki, Sandra Brolin, Bo Stenström.

2019-05-03

läppceratVinn "Läppcerat"!

Läppcerat från Hemkokat Sverige är tillverkade av fina vegetabiliska oljor som rapsolja, kakaosmör och sheasmör. Ceraten innehåller även bivax som ger en bra konsistens och skyddar läpparna utan att täppa till. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerer vinnarna till varsitt "Läppcerat":
Marina Karlsson, Sturkö. Maria Andersson, Skene. Jenny Carlsson, Umeå.

2019-05-03

shamballas visdomskortVinn "Shamballas Visdomskort"!

Shamballas Visdom – inspirationskort för andligt och dimensionellt växande nedskrivna av Solkarina. Du kan använda korten som orakelkort, daglig reflektion, få svar på dina frågor eller vid meditation. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Shamballas Visdomskort":
Connie Månsson, Bjärnum. Lotten Jersby, Åsa. Karin Eriksson, Nyköping.

2019-03-18

VINN mässplats på Mirakelmässan!

Mässarrangör ZEURORA lottar ut en gratis mässplats på Mirakelmässan
Östersund den 15-16 Juni 2019.

Vi gratulerar vinnaren av en gratis mässplats på Mirakelmässan:
Johanna Gretas från företaget Ditt Andetag, Mockfjärd.

2019-03-01

morotscremeVinn "Morotscreme"!

Morotscreme med aloe vera är en återfuktande och vitaminrik ansiktscreme som inspirerats av morotsoljan från Hemkokat Sverige. Morotscremen innehåller en massa vitaminer, karotin för lite lyster, aloe vera som ger fukt och doft från eterisk olja av mandarin och neroli.

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Morotscrem":
Anneli Stenegren, Söderhamn. Ulla Tervaskangas, Sundsvall. Kattis Iveblad, Sundbyberg.

2019-03-01

våra älskade ungarVinn "Våra älskade ungar"!

Hur kan vi vuxna genom att se på oss själva och vårt beteende, stärka våra barn och ungdomar inför framtiden? Ibland kan det vara så självklart och enkelt att vi inte ens tror att det har betydelse ... men det kan vara det lilla som ger stora förändringar.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Therese Hedlund, Järfälla. Maria Åhrlin, Marmaverken. Johanna Sundin, Burträsk.

2019-03-01

silvertrioVinn "Produktpaket från Ion Silver"!

Vi lottar ut 10 produktpaket innehållande nyheten Silver Cerat, Silver Creme och Silver Deo från Ion Silvers hudvårdsserie för både män och kvinnor. Produkterna är helt doftfria och passar både män och kvinnor.

 

Vi gratulerar vinnarna till varsitt produktpaket:
Jan Ekdahl, Arkelstorp. Amanda Nyman, Solna. Jörgen Bergström, Umeå. Michael Andersson, Avesta. Boo Buder, Götene. Camilla Eklund, Stigtomta. Kicki Söderlund, Hofors. Jonas Karlsson, Lidköping. Ing-britt Åden Johansson, Nyköping. Clara Svensson, Alingsås.

2019-03-01

creative existenceVinn boken "This Creative Existence"!

Boken "This Creative Existence - Unfolding a new conscious world" av Cesilia Ekroth ger förståelse för vår nutid och dess stora förändring. I sin vackra form leder den in läsarens alla intelligenser till att samverka och uppleva en större bild av verkligheten än den vi har lärt genom våra kulturer.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Camilla Lundberg, Svedala. Malin Åkesson, Hasslö. Annika Nilsson, Lidköping.

2019-03-01

AndasVinn boken "Andas - livet händer mellan två andetag"!

"Andas" av Ulrica Norberg är en praktisk handbok som visar hur man tar kontroll över den egna hälsan och välmåendet. Boken förenar yogafilosofi och den senaste forskningen om hjärnan och nervsystemet.

Vi gratulerar vinnarna av varsin bok:
Linda Krogerus, Göteborg. Jan-Olof Johansson, Hägersten. Elisabeth Axelsson, Insjön.

2019-01-07

AnsiktsoljaVinn "Ansiktsolja Avokado/Gurkört"!

Ansiktsolja som innehåller en fin blandning av bland annat avokadoolja och gurkörtsolja. Oljan är rik på vitaminer och doften kommer från rosengeranium. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Ansiktsolja":
Monica Degerfalk, Sorsele. Agneta Ahlin, Örsundsbro. Gunnel Saric, Stockholm.

2019-01-07

Tidigare liv - en väg till självinsiktVinn "Tidigare liv – en väg till självinsikt"!

Vad har vi för nytta av tidigare liv? Är det så att vi lever liv efter liv eller fungerar det på något annat sätt? I boken ger Solkarina ett helt nytt perspektiv på vad tidigare liv är och vad vi har för nytta av dem. Delta i utlottningen ...

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Rolf Karlsson, Halmstad. AnnSofie Everos, Luleå. Siv Carlsson, Borensberg.

2019-01-07

Ljusstake GranvikVinn "Ljusstake med änglaljus"!

Granvik ljusstake är en ljusstake i form av kvistar. Passar bra till klot- och gilleljus. Här presenteras ljusstaken tillsammans med ett vackert änglaljus som är handgjort på Bali. Ljusstaken är 24 cm
hög. Produkterna säljs normalt sett separat, men nu kan du vinna både ljusstake och ljus. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnaren av en "Ljusstake med änglaljus":
Gunilla Buder, Götene.

2019-01-07

Naturens språkVinn "Naturens Språk"!

Inspirationskortleken "Naturens Språk" innehåller 78 naturbilder och tänkvärda texter. Korten ligger i en ask vilket gör att kortleken skyddas och ger en lyxig känsla. Använd som daglig vägledning genom att dra ett kort eller i en fråga som du behöver vägledning i. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin inspirationskortlek "Naturens språk":
AnneMarie Kjellström, Södertälje. Eva Lund, Uppsala. Camilla Sandmark, Gävle.

2019-01-07

Liv och DrömtillståndVinn bokpaket "LIV" och "Drömtillstånd"!

"LIV – Allting avgörs innan det börjar" och "Drömtillstånd – Där du skapar ditt liv" är två resor bakom ytan, bortom akademins, religionernas och kulturernas konstruerade världsbilder. De leder dig in till en djupare vetskap om din mänskliga kapacitet och dess samverkan med Jordens och Kosmos fördolda inneboende verklighet. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varstitt bokpaket:
Stina Polvi, Trosa. Anneli Thörnroth, Motala. Kristina Semborg, Helsingborg.

2019-01-07

AlkemiVinn boken "Alkemi - det gudomliga verket"!

För första gången presenteras det gudomliga verket i sin helhet av författare med lång erfarenhet av alkemi. Boken förmedlar alkemins historik, filosofi och praktik och leder fram till hur läsaren själv kan bli en alkemisk mästare i sitt eget liv. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Birgitta Edvardsson, Varberg. Malin Åkesson, Hasslö. Therese Thorsén, Västerås.