www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se
2022-05-04

sjalens superkrafterVinn boken "Själens superkrafter"!

"Själens superkrafter" av Camilla Elfving är boken för dig som vill veta hur du själv kan öppna upp för starkare andliga krafter. Den är skriven utifrån ett helhetstänk kring hur man når psykiska och mediala färdigheter som bidrar till insikt och existentiell hälsa. Läs mer och delta i utlottningen ...

2022-05-04

tavlorVinn tavla "Rays of Love Collection"!

Vinn en valfri liten tavla nr 1–18 från Rays of Love Collection - en kollektion tavlor kanaliserade av Catrin Skött på Se Hela Livet. De flesta som du kan välja mellan är i storleken 30 x 30 cm inklusive ram. Värde 1 295 kr. Läs mer och delta i utlottningen ...

2022-05-04

jag akte till norge for att doVinn boken "Jag åkte till Norge för att dö"!

I samband med en djup mittlivskris, i vilken hans båda föräldrar hade avlidit och en tragisk skilsmässa hade berövat honom hans yngsta dotter, bestämde sig Per Berglund för att det fick vara nog. Läs mer och delta i utlottningen ...

2022-05-04

massage enligt p. h. lingVinn boken "Massage enligt P. H. Ling"!

Bokens innehåll och lära passar lika bra på en utbildning i ämnet massage, som för dig som själv vill lära dig grunderna för att kunna använda massage som ett verktyg för din familjs och dina vänners behov. Läs mer och delta i utlottningen ...

Dessa utlottningar nedan är redan avgjorda:

2022-03-02

du ar inte langre min dotterVinn boken "Du är inte längre min dotter"!

Boken är en gripande och fängslande berättelse om att bli förnekad som barn och om en uppväxt kantad av våld, missbruk och övergrepp. Men den skildrar också ett barns oförtrutna sökande efter kärlek och vikten av att aldrig ge upp.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Susanne Johansson, Grästorp. Malin Åkesson, Karlskrona. Viktoria Jansson, Västerås.

2022-03-02

anden i  ditt livVinn boken "Anden i ditt liv"!

I boken får du en djup inblick i spiritualismens grundläggande principer. Du får också praktisk vägledning i att träna ditt sinne och stärka dina egna psykiska gåvor. Eva-Britt Wennerström klargör skillnaden mellan olika sorters mediumskap och klärvoajans.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Camilla Svensson, Göteborg. Annika Westdahl, Örebro. Susanne Johansson, Grästorp.

2022-03-02

livet enligt djurenVinn boken "Livet enligt djuren"!

När Ami Sundeman förstod att djuren har universell kunskap som vi människor glömt, ville hon veta mer och bad hästen Trolle om ett djupare samtal. Han gav sin tillåtelse, men hade ett krav - det han berättade fick på inga vis förminskas.

 

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Diana Hansson, Sjöbo. Kerstin Andersson, Grästorp. Jonas Skog, Morgongåva.

2022-03-02

hogkanslighet & intuitionVinn boken "Högkänslighet & Intuition"!

En självhjälpsbok i hur du går ifrån att vara högkänslig till att använda din sensitivitet och intuition på rätt sätt. I boken beskriver Helen Olausson hur du med enkla medel, steg för steg går ifrån högkänslighet och trötthet - till intuition och energi!

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Eva Valltjärn, Stocka. Margareta Stor, Enskede Gård. Susanne Johansson, Grästorp.

2022-03-02

nytt hem + sprayflaskaVinn "Nytt Hem & Mikro Veda sprayflaska"!

"Nytt Hem" innehåller effektiva mikroorganismer och är helt naturligt. Produkten är mångsidig och kan användas i hemmet, i trädgården eller på kroppen. Mikro Veda-sprayflaska rekommenderas då den ger en fin mist.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt "Nytt Hem & Mikro Veda sprayflaska"!
Helena Riihiaho, Uppsala. Emely Drugge, Bjärnum. Marie Lundmark, Bromma.

2022-01-07

Den endaVinn trilogin "Den Enda"!

Trilogin "Den enda" av Daniel Mendoza är tre kärleksromaner om att finna sin tvillingsjäl, om nutidsfrågor, om den sexuella lusten och längtan, om kärlek bortom allt, även när man förlorar någon, om att förblinda sig själv i en strävan att hitta hem i någon annan och så klart mycket mer.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt bokpaket:
Maria Kannerberg, Ljusterö. Carina Lundahl, Varberg. Emelie Hall, Hjo. Lindha Åmark, Västerås. Maj-Lis Eriksson, Fårö. Jenny Modin, Skarpnäck.

2022-01-07

Den galna psykiatrinVinn boken "Den galna psykiatrin"!

Boken "Den galna psykiatrin om bristen på andlighet, samtal och psykoterapi" är skriven av Johan Stiernstedt, psykiater och leg. psykoterapeut. Som nybliven psykiater han lära känna sina patienter.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Anna Strandin, Frösön. Madeleine Andersson, Vittsjö. Eva Leifson, Åtvidaberg.

2022-01-07

Ett sammanvävt livVinn boken "Ett sammanvävt liv"!

I sin omvälvande upptäcktsfärd tar Merlin Sheldrake oss med in i den spektakulära och okända värld som är svamparnas. Följ med och lär dig om organismerna som skapat vår värld och som är i full fart med att forma vår framtid.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Nati Kricak, Göteborg. Katarina Östman, Backe. Anna Engell, Stockholm.

2022-01-07

FlugsvampsflickanVinn boken "Flugsvampsflickan"!

"Flugsvampsflickan" är en spännande barnbok. Berättelsen handlar om en flicka som är livlig och orädd och hon har en förmåga att alltid överdriva sina upplevelser.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Charlotte Gundel, Norrtälje. Lina Forssell, Dorotea. Kerstin Andersson, Grästorp.

2022-01-07

grön havre örtteVinn "Grön Havre örtte"!

"Grön Havre örtte" från Orgo-Germanika är ett örtte som renar kroppen, speciellt bra för njurar och urinsystemet. 1 msk te används till 1 liter kokande vatten. Låt dra i cirka 1 minut. Teet kan man sedan dricka under hela dagen, då det går utmärkt att dricka både varmt och kallt.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt "Grön Havre örtte":
Ewy Ekdahl, Arkelstorp. Margareta Weinrauch, Enskede Gård. Louise Tibblin, Göteborg. Rose-Marie Strand, Gävle. Anna-Karin Gustavsson, Månsarp.

2021-11-01

sannas fastebokVinn boken "Sannas Fastebok"!

Att med jämna mellanrum låta bli att äta ökar möjligheten till ett långt och friskt liv. Sanna Ehdin har skapat en fantastisk guide om fastans effekter; och har utvecklat olika metoder och fasteprogram som VASS-protokollet som leder dig rätt. "Sannas Fastebok" är den första stora boken om fasta i Sverige.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
My Oscarsson, Krylbo. Jeanette Palm, Sjövik. Jessika Hagenvald, Brunflo.

2021-11-01

astro 2022Vinn boken "Astro 2022"!

I "Astro 2022" kan du följa de astrologiska skeendena under året, sammanvävda med numerologisk och kosmisk kunskap. Den består av en textdel och en kalenderdel. Under hela året kan du följa månens, solens och alla planeternas vandringar genom stjärntecknen. Läs mer och delta i utlottningen ...

2021-11-01

Arkeanglarnas guide till ...Vinn boken "Ärkeänglarnas guide till uppstigningen"!

Vi är på väg in i den femte dimensionens frekvens, men vad innebär det för oss, djuren, naturen och jorden som helhet? Svaren får du i boken "Ärkeänglarnas guide till uppstigningen - 55 steg till ljuset", som tar med dig på en universell resa bortom allt du någonsin kunnat föreställa dig. Läs mer och delta i utlottningen ...

2021-11-01

skriv for att lakaVinn boken "Skriv för att läka"!

"Skriv för att läka" är den första boken i sitt slag i Sverige, där forskning, fallstudier, skrivövningar och intervjuer med världsledande experter vävs samman med författaren Emelie Hill Dittmers egen berättelse och ingång i skrivterapins värld i England.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Lise-Lotte Björsson, Kungsbacka. Carola Lind, Norrfjärden. Eva Spennare, Söderhamn

2021-11-01

munsprayVinn"Ny Tid munspray"!

"Ny Tid munspray" är ett naturligt näringstillskott som hjälper dig att skapa och upprätthålla en hälsosam bakteriebalans, inte bara i munnen utan hela kroppen. Innehåller 34 olika stammar av noga utvalda mikroorganismer.

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Ny Tid munspray":
Jan Ekdahl, Arkelstorp. Biljana Giceva, Helsingborg. Doris Gunnarsson, Nälden.

2021-09-03

rökelsefatVinn "Rökelsefat med äkta ametistspets från Bahia"!

Magiskt rökelsefat med äkta kristall – alla fat i den här serien är helt unika och bär en äkta kristall och en måne i äkta guldfärg. Det du nu har chansen att vinna har en ametistspets från Bahia.

Vi gratulerar vinnaren av ett Rökelsefat:
Johanna Mandelberg Petersson, Karlshamn.

2021-09-03

nytt hem stadVinn "Nytt hem Städ"!

Nytt Hem Städ är en ny generations allrengöringsmedel som innehåller EM - effektiva mikroorganismer och är helt fritt från kemiska substanser. Passar alla ytor. Spraya mot svamp inomhus eller dålig lukt i t ex skor, röklukt etc.

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Nytt hem Städ":
Eva Valltjärn, Stocka. Arja Karlsson, Trångsund. Nenne Widegren, Sundbyberg.

2021-09-03

vara fridsam i kontakt med andra sidanVinn boken "Vara fridsam i kontakt med andra sidan"!

Boken hjälper dig förstå skillnaden mellan guiders och spökens kommunikationssätt.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Sara Bäckelie, Norrköping. Mona Bellrot, Johanneshov. Alexandra Mirovic, Kungsängen.

2021-09-03

boken om malteVinn boken "Boken om Malte"!

Det här är BarfotaOraklets bok om Malte och hans resa i livet. Om vad som gestaltar en människas liv. All den erfarenhet som man måste ta sig igenom, innan man vet vad man ska ha den till. En intressant bok med ett allvarligt spektrum! En bok som väcker ditt andliga jag, eller bara tar dig med på ett livs resa med kusliga inslag.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Nati Kricak, Göteborg. Rolf Karlsson, Halmstad. Ingela Olsson, Västra Tunhem.

2021-07-02

en lättare väg att gåVinn boken "En lättare väg att gå"!

Skulle hon dö nu? Efter ett cancerbesked gungar marken under Catrins fötter. Hon som levt hälsosamt och känt sig så frisk och stark. Hur kunde hon ha cancer? I dödens närhet tvingas hon nu se djupt in i sig själv och möta sina rädslor. Hon ber om hjälp att uthärda, förstå och läka. När mörkret är som tätast får hon oväntat änglabesök.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Mathilda Dahlgren, Karlskrona. Joanna Jouhila, Skövde. Kristina Johansson, Varberg.

2021-07-02

svärdets vägVinn boken "Svärdets väg"!

"Svärdets väg" av Eva Armstrand är en avklädd, sann berättelse om det tuffa arbetet med att frigöra sig från inlärda beteenden. Det är en berättelse om att låta den inre rösten styra och ta guidning från andevärlden.

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Lotta Frejd Malmqvist, Solna. Åsa Bergström, Skellefteå. Margaretha Olsson, Slite

2021-07-02

sommarprodukterVinn "Necessär med sommarprodukter!

Summer Essentials är ett set med en necessär, fylld med utvalda sommarfavoriter från Maria Åkerberg som passar alla. En perfekt mix av naturlig hud- och hårvård att avnjuta i sommar! Som bonus ingår även Bioregena Sunscreen Spray SPF 50 Face & Body (Kids).

Vi gratulerar vinnaren av en necessär med sommarprodukter:
Ida Nilenfors, Viken.

2021-07-02

ny tidVinn "Ny Tid"!

"Ny Tid" och "Ny Tid med örter" är ett ekologiskt kosttillskott/probiotika som innehåller 33 olika effektiva mikroorganismer och värdefulla enzymer som på ett naturligt sätt bidrar till att stärka immunförsvaret genom vård av tarmfloran. Läs mer och delta i utlottningen ...

2021-07-02

humle från kalvsvedVinn valfri "Humleprodukt för djur"

I Humle från Kalvsveds sortiment hittar du hudvårdsprodukter till dig själv men även till hund, katt och häst! På gården Kalvsved, i Ydre, odlas humlen som används i hudvårdsprodukterna som de tillverkar för hand med de bästa oljorna för hyn.

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Humleprodukt för djur":
Mari Lassis, Färnäs. Eva Valltjärn, Stocka. Björn Hellqvist, Hammarö.

2021-05-04

Aromaterapi från börjanVinn boken "Aromaterapi från början"!

I boken "Aromaterapi från början" av Ingrid Kutschbach ges handfasta råd och användbara recept för ditt naturliga välmående i vardagen. Du får bland annat lära dig hur du med bara några få eteriska oljor lägger grunden för ditt eget husapotek samt hur du använder aromaterapi i enklare egenvård.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Inger Lövenberg, Linköping. Solweig Nyman, Göteborg. Malin Larsson, Mora.

2021-05-04

SystemstoppVinn boken "Systemstopp"!

Boken "Systemstopp - Omstart för en hållbar framtid" av Karin Malmgren är en samhällskritisk väckarklocka som presenterar hållbara lösningar. Visionen är ett framtida samhälle där var och en förverkligar sin inre obegränsade potential ur ett helhetsperspektiv - nu, långsiktigt och på evig sikt.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Molly Wiström, Njurunda. Christina Persson, Tommarp. Hanna Thorsell, Tibro.

2021-05-04

förundranseffektenVinn boken "Förundranseffekten"!

Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Att hänföras av en gnistrande stjärnhimmel, uppslukas av ett vackert musikstycke eller känna aha-upplevelsen när du ser eller förstår något bortom det du trodde var möjligt.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Eva Eriksson, Köping. Emelie Landén, Hillared. Camilla Minnarén, Svedala.

2021-05-04

jolanda den tredjeVinn box "Jolanda den Tredje – tarot och häxkonst"!

Följ med på en resa in i tarotkortens magiska symbolvärld där häxan och sierskan Rosie Björkman ger oss vägledning i hur vi kan använda tarotkorten för att bättre se och förstå vad som händer i och omkring oss.

Vi gratulerar vinnarna av varsin box "Jolanda den Tredje - tarot och häxkonst":
Molly Wiström, Njurunda. Malin Holgert, Alsterbro. Cia Hjalmarsson, Bromma.

2021-05-04

silvertandkrämVinn "Silver tandkräm"!

Silver tandkräm är en nyhet från Ion Silver, en välsmakande fluorfri tandkräm med kolloidalt silver, MSM, bikarbonat, ekologisk kokosolja och neem. Närproducerad med ingredienser från naturen. Vegansk. 75 ml i miljövänlig förpackning av Grön-PE (sockerrör).

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Silver tandkräm":
Åsa Nilsson, Södertälje. Ylva Berg, Solna. Jan Ekdahl, Arkelstorp. Anna-Lena Tegebro, Österskär. Molly Wiström, Njurunda. Tina Filipsson, Helsingborg. Anette Liikamaa, Haparanda. Kajsa Andersson Näsström, Piteå. Jan Naumanen, Kalix. Susanne Lundgren, Gävle.

2021-05-04

humle fran kalvsvedVinn valfri "Humleprodukt"!

I Humle från Kalvsveds sortiment hittar du hudvårdsprodukter till dig själv men även till hundar och hästar! På gården Kalvsved, i Ydre, odlas humlen som används i hudvårdsprodukterna som de tillverkar för hand med de bästa oljorna för hyn.

Vi gratulerar vinnarna till valfri "Humleprodukt":
Klas Dahlberg, Norrköping vinner 500 kr. Carolina Linde, Ljungbyholm och Gunilla Dahlin, Sollefteå vinner 250 kr.

2021-03-02

den hogkansliga foraldernVinn boken "Den högkänsliga föräldern"!

Att vara en högkänslig förälder innebär en del unika utmaningar – men högkänslighet kan också vara en förälders mest värdefulla tillgång. I den här boken ger Elaine Aron ovärderlig vägledning till högkänsliga föräldrar baserat på omfattande forskning och egna erfarenheter.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Evelina Råström, Strängnäs. Ingela Pettersson, Bro. Lena Kuismin, Hökerum.

2021-03-02

the ministry of i amVinn boken "The Ministry of I AM"!

"The Ministry of I am" är en modern version av Tolvstegsprogrammet med ett perspektiv från "En Kurs I Mirakler". Den ger dig också tillgång till "hemligheterna" som burits av mystiker sedan urminnes tider och som påvisas av den moderna vetenskapen inom kvantfysik.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Maj-Lis Eriksson, Fårö. Liselott Selander, Falköping. Anna Nikolaidis, Östersund.

2021-03-02

den roda jordenVinn boken "Den röda jorden"!

"Den röda jorden" är en självbiografisk roman som tar dig som läsare med på en svindlande resa ut i världen och in i det allra innersta. I boken vävs Ania Munays personliga längtan efter och kamp för kärlek och barn, ihop med hennes växande in i en andlig verklighet via klardrömmar och ut-ur-kroppen-upplevelser.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Sara Edholm, Mellansel. Karolin Ramya Josefsson, Helsingborg. Eva Valltjärn, Stocka.

2021-03-02

fjarilsvingarVinn boken "Fjärilsvingar"

"Fjärilsvingar – missbruk, medberoende, cancer och vägen tillbaka" är en bok om Yvonne Carlssons viktiga, inre resa, från att ha varit totalt medberoende till dottern Linda och därefter knäckt av sorg. Smärtsamt uppriktigt berättar hon om sig själv och dottern.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Helene Wallin, Tallåsen. Eva Valltjärn, Stocka. Ragnild Rindeskog, Skarpnäck.

2021-03-02

Face Tan WaterVinn "Face Tan Water"!

Face Tan Water från Eco by Sonya är en flytande självtanningstoner, som gradvis ger den perfekta solbrännan. Med Face Tan Water bygger du upp färgen, skapar en ungdomlig glow och minskar behovet av foundation.


Vi gratulerar vinnaren av en "Face Tan Water":
Ewa Edvall, Njurunda.

2021-01-11

perfekt på ytanVinn boken "Perfekt på ytan, defekt inuti"!

Går det att leva med en narcissist? Hur kommunicerar man för att nå fram? Hur avväpnar man narcissistens speglingar och manipulationer? Och viktigast av allt: hur skyddar man sitt barn? Läs mer och delta i utlottningen ...

2021-01-07

berätta aldrig det härVinn boken "Berätta aldrig det här"!

Medieprofilen Frida Boisen har aldrig sagt ett ord om den hemlighet som genomsyrat så många år av hennes liv med skuldkänslor. "Berätta aldrig det här" är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Angelina Adolfsson, Göteborg. Josefina Brattö, Stenungsund. Ingela Waardahl, Umeå.

2021-01-07

följ din intuitionVinn boken "Följ din intuition"!

I "Följ din intuition" ges vi en förståelse av hur intuitionen kan användas inom områden som: gränssättande, relationer, pengar och vårt personliga växande. Tomas Frankell varvar personliga exempel med tidlös andlig utveckling och meditationsövningar.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Monica Lindström, Stigtomta. Suzanne Fredman, Västra Frölunda.

2021-01-07

SagomeditationerVinn boken "Sagomeditationer"!

Tänk om vi redan som barn lär oss att lyssna på oss själva? Boken skriven av Monica Poshman tar med barn och likasinnade vuxna på meditationer som är som sagor som ger fina budskap och samtidigt stärker barnet till ett högre självvärde.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Eva Valltjärn, Stocka. Valeria Maraldo, Stockholm.

2021-01-07

en kurs i kärlekVinn E-bok "En kurs i kärlek"!

"En kurs i kärlek" är en bok som kan förändra liv eftersom dess syfte är att återlämna dig till ditt sanna Själv. "En kurs i kärlek" är mer än bara en bok. Det är en heltäckande kurs i att lära känna sig själv, en källa till visdom som leder till förändring, en inbjudan till ett nytt sätt att leva och vara i världen.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Klas Dahlberg, Norrköping. Jimmy Tenghed, Linköping. Kristina Semborg, Helsingborg. Rahima Asadova, Skärholmen.

2021-01-07

kristallnätssmyckeVinn "Kristallnätssmycke"!

Kristallnät används i många metafysiska discipliner för att åstadkomma läkning, andligt välbefinnande och transformation. Dessa unika, handgjorda halsband är underbara hjärtöppnare och kraftfulla verktyg som dessutom lyser magiskt aquablått i mörkret.

Vi gratulerar vinnaren av ett "Kristallnätssmycke":
Negin Aghili, Solna.

2021-01-07

orakelkortVinn orakelkort "Livets orakel"!

Serafia Anderssons första orakelkort helt på svenska med tydlig text så att man omgående förstår svaret på det man önskar veta. 55 vackra och stilrena orakelkort för livets alla frågor och svar. Ett informativt men lättfattligt instruktionshäfte medföljer. Läs mer och delta i utlottningen ...

2020-11-02

naturens magiVinn boken "Naturens magi – som i sagorna fast på riktigt"!

Följ med på en magisk resa där du bjuds in i bland annat alvernas, kentaurernas och trollens riken. I sina möten och de många illustrationerna öppnar Susanna Klingborn dina ögon för möjligheten att vi människor lever sida vid sida med många olika sorters naturväsen.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Susanne Lindskog, Finspång. Camilla Minnarén, Svedala. Emma Andersson, Rimbo.

2020-11-02

ja till njutningVinn boken "Ja till njutning – sex och självkänsla efter femtio"!

Efter femtio är väl sexlivet ett avslutat kapitel? Eller? Nej, tvärtom upplever många kvinnor en stor frihet när de kan släppa frågan om barnalstrande och preventivmedel – nu kan fokus i stället ligga på lust och sexuell mognad.

Vi gratulerar vinnarna till varstitt ex av boken:
Eva Edwall, Njurunda. Ann Fredriksson-Tavin, Möklinta. Paulina Gregorc, Göteborg. Adriana Rosenberg, Jönåker. Helena Johansson, Borås.

2020-11-02

kalender jag skapar mitt livVinn kalender "Jag skapar mitt liv 2021"!

Låt 2021 bli ett år av glädje och inspiration med denna fina väggkalender som erbjuder stärkande affirmationer tillsammans med stämningsfulla bilder – en för varje månad. Läs mer och delta i utlottningen ...

2020-11-02

groddkitVinn "Startkit för groddning"!

Startpaket Swedelux är perfekt för dig som vill komma igång med odling av groddar. I boken "Groddar och skott - Framtidens mat" som ingår får du lära dig allt du behöver och hela 36 recept.

Vi gratulerar vinnaren av ett "Startkit för groddning":
Ann-Catrin Wahlman, Gävle.

2020-11-02

auranitpyramidVinn "Auranitpyramid"!

Unika, handgjorda pyramider fyllda av högvibrerande och helande energier som dessutom lyser magiskt aquablått hela natten. Pyramiderna är handgjorda av Sentian Art som har specialiserat sig på att skapa energibaserad konst och smycken.

Vi gratulerar vinnaren av en "Auranitpyramid":
Julia S Ormsmarck, Laholm.

2020-09-07

ansiktsrengöringVinn "Ansiktsrengöring och virkade pads"!

Vinn ett kit med Lamazuna ansiktsrengöring i fast form samt 2 virkade rengöringspads i ren bomull från Hemkokat Sverige – miljövänliga pads som tvättas om och om igen!

Vi gratulerar vinnaren av Ansiktsrengöring + pads:
Mia Larsson, Stråtjära.

2020-09-03

BhavanaVinn boken "Bhavana"!

"Bhavana – En liten bok om thailändsk visdom", skriven av Leah Weiss, handlar om meditationen bakom miraklet i Tham Luang-grottan med de instängda thailändska pojkarna som berörde en hel värld.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Terese Grane, Skövde. Malin Lööv, Borlänge. Najda Rosén, Vadstena.

2020-09-03

skiftetVinn boken "Skiftet"!

Tretton författare får ordet i 2000-talets mest versatila antologi "Skiftet – antologin om inre och yttre omställning". Skiften kan vara både smärtsamma och omtumlande – och samtidigt så spännande och nyskapande.

Vi gratulerar vinnarna av varsin bok:
Celia Wiegert, Göteborg. Birgitta Edvardsson, Varberg. Britt-Marie Elgholm, Tyresö.

2020-09-03

100 dagar av tacksamhetVinn boken "100 dagar av tacksamhet"!

"100 dagar av tacksamhet" är en bilderbok om tacksamhet som inspirerar till reflektion och eftertanke. Boken skapades av Anita och Sigrid Carlsson under coronapandemin.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Eva Albin, Askersund. Ida Nilenfors, Viken. Eva-Britt Hurtig, Hjo.

2020-09-03

lär dig tarotVinn boken "Lär dig Tarot"!

"Lär dig Tarot" är en bok där du lär dig grunderna i tarot, och du får också 17 olika läggningar för olika frågor. Tillsammans har Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson samlat sina erfarenheter och kunskaper och vill hjälpa dig att komma igång med tarotkorten.

Vi gratulerar vinnaren till ett ex av boken:
Pia Johansson, Hindås.

2020-07-03

den parfymerade trädgårdenVinn boken "Den parfymerade trädgården"!

"Den parfymerade trädgården – essenser, rökelse, hudvård & potpurri" av Elin Unnes, beskriver hur du odlar och skördar den nordiska trädgårdens unika dofter, med recept på allt från rosensmör och kaprifolhonung, till badbomber och torrschampo.

Vi gratulerar vinnaren av ett ex av boken:
Karena Rignell, Krylbo.

2020-07-03

dyi myggmedelVinn "DIY Myggmedel"!

Gör det själv-paket med allt du behöver för att tillverka 4 giftfria myggmedel.

Vi gratulerar vinnaren av "DIY myggmedel":
Erica Höglund, Bjästa.

2020-07-03

sätt färg på ditt arbetslivVinn boken "Sätt färg på ditt arbetsliv"!

Boken vänder sig till dig som känner att du längtar efter något eller har något som vill ut och som inte slutar skava inom dig. Med denna handbok tar du dig runt och igenom en utvecklingsspiral för att fylla på, förstärka eller fullständigt förändra din arbetssituation.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Daniel Johansson, Uppsala. Maria Eriksson, Årsunda. Emma Kronborg, Stockholm.

2020-07-03

växtsprayVinn "Homeopati mot ohyra"!

På sommaren brukar ohyra av olika slag dyka upp i odlingarna. Vi lottar ut tre set med vardera tre homeopatiska trädgårdspreparat ur B-serien (mot ohyra/angrepp).

Vi gratulerar vinnarna till varsitt set med homeopatiska trädgårdspreparat:
Sabina Fontana, Uppsala. Ann-Catrin Wahlman, Gävle. Arja Karlsson, Trångsund.

2020-07-03

själslig kärlekVinn boken "Själslig kärlek"!

"Själslig kärlek" skriven av Helena Omfors är en sann berättelse om kärlek, andlighet och personlig utveckling. När Calle kommer på utbildning hos Helena blir mötet starkt. Det sätter igång omvälvande processer.

Vi gratulerar vinnaren av varsitt ex av boken:
Susanna Bastolic, Borås. Helena Edling, Älmhult. Victoria Jansson, Västerås.

2020-07-03

woodstock vindspelVinn "Woodstock Vindspel"!

Vindspel från Woodstock är bland de finaste i världen. De är stämda som musikinstrument, så oavsett hur vinden blåser, så spelar vindspelet enbart vackra toner.

Vi gratulerar vinnaren till ett vindspel:
Elisabeth Rosenqvist, Varberg.

2020-07-03

ekim avkodadVinn boken "En kurs i mirakler – Avkodad"!

Om du alltid har velat läsa En kurs i mirakler men blivit avskräckt av bokens blotta storlek, då kommer du älska den här moderna omskrivningen av den 365-lektioner långa arbetsboken.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Ann Nilsson, Nyköping. Klas Dahlberg, Norrköping. IngaBritt Larsson, Brålanda.

2020-05-15

allt gar att losaVinn boken "Allt går att lösa"!

"Allt går att lösa" är vägledningen som hjälper dig att uppfylla dina drömmar och hantera alla slags utmaningar i livet. Om du har svårt att lösa ett problem eller att uppnå – eller ens hitta – ett mål i livet, är det inte dig det är fel på.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Annika Nilsson, Mellbystrand. Jenny Persson, Frösön. Helene Stenvall, Södertälje.

2020-05-04

konsten att vara självsnällVinn boken "Konsten att vara självsnäll"!

Maria Helander, samtalsterapeut och beteendevetare, skriver i boken "Konsten att vara självsnäll - din väg till kroppsfred och själsfrid" om sina egna erfarenheter av att försöka ha större omsorg om sig själv, men vi får också möta forskare och många andra som delar med sig av sin kunskap om självsnällhet.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Kristina Fogelberg, Ronneby. Therése Grane, Skövde. Camilla Minnarén, Svedala.

2020-05-04

växtsprayVinn "Homeopati för växterna"!

Nu har du chans att vinna ett set med homeopatiska preparat för din trädgård. På våren och försommaren kan man stödja växterna genom att helt enkelt påminna dom att vara sitt bästa jag med hjälp av trädgårdshomeopati.

Vi gratulerar vinnarna av varsin växtspray:
Eva Andersson, Sätila. Marie Bergner, Frösön.

2020-05-04

kroppsskrubbVinn "DIY Kroppsskrubb Lemongrass"!

Gör det själv-paket med det du behöver för att tillverka 4 härliga kroppsskrubbar. Tillsätt endast salt eller socker, allt annat finns i paketet.

Vi gratulerar vinnaren av ett DIY kroppsskrubb:
Marie Norin, Växjö.

2020-05-04

en fjärils vingslagVinn boken "En fjärils vingslag"!

"En fjärils vingslag", skriven av Irene Ståhl, är en liten fin diktbok som hon började skriva när en kort kärleksrelation började gå mot sitt slut. Alla dikter presenteras med en vacker bild. I boken finns det även plats för egna anteckningar.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Susanne Lindström, Hammarstrand. Carola Lind, Norrfjärden. Michelle Kriisa, Östersund

2020-03-02

Från ångest till kärlekVinn boken "Från ångest till kärlek"!

Corinne Zupko började studera psykologi när hennes svåra ångest hotade att förstöra hennes liv. Hon började studera "En kurs i mirakler", mindfulnessmeditation och de senaste terapeutiska metoderna för hantering av ångest. I "Från ångest till kärlek" delar hon med sig av det hon lärt sig.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Birgitta Lundgren, Fröseke. Camilla Sjögren, Karlskrona. Freddie Eriksson, Lysekil.

2020-03-02

Allt som finns är till för digVinn boken "Allt som finns är till för dig"!

Matt Kahn tänker nytt om personlig utveckling, förenklar och tydliggör synen på oss själva. "Allt som finns är till för dig – en guide till din själs utveckling" är ett stöd i processen att skifta fokus i livet. Läs mer och delta i utlottningen ...

2020-03-02

Sleep TapeVinn "Sleep Tape"!

Att tejpa munnen på natten är ett enkelt, men ändå väldigt kraftfullt verktyg. Vanliga reaktioner är att man vaknar piggare, sover lugnare, inte vaknar på natten och behöver mindre sömn. En bra sömn är avgörande för en bra hälsa, hög energi och allmänt välbefinnande.

Vi gratulerar vinnaren av "Slepp Tape":
Jennie Nordfeldt, Sndsbruk.

2020-01-08

Kärlekens språkVinn boken "Kärlekens språk"!

Succéboken för dig som vill bli älskad och sedd! Har du märkt att du i vissa relationer känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra aldrig lyckas uppnå samma känsla? Du beter dig på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på?

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Kerstin Andersson, Sollentuna. Anna Thelenius, Sundsvall. Björn Hellqvist, Hammarö.

2020-01-08

DansmeditationVinn boken "Dansmeditation"!

Dansmeditation är en modern dynamisk rörelsemeditation som förenar frigörande dans med stillasittande, tyst meditation en kombination av hjärtvägen och meditationsvägen. Upptäck hur du kan frigöra energi, öppna upp för kreativa processer och bli mer närvarande i nuet genom enkla andnings- och kroppsövningar.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Jenny Ohlsson, Karlskrona. Inga Erling, Söderhamn. Louise Wallenkurtz, Kristianstad.

2020-01-08

RingblomssalvaVinn "Ringblomssalva"!

Ringblomman är känd för sina gynnsamma egenskaper när det kommer till naturlig hudvård. Det här en klassisk salva som innehåller kallpressad ekologisk olivolja, bivax, E-vitamin och ringblomsextrakt.

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Ringblomssalva":
Eva-Ley Kamijo, Göteborg. Jerker Nilsson, Liatorp. Catarina Friberg, Malmö.

2020-01-08

ProfetiaVinn boken "Profetia"!

"Profetia - möten med Gudinnan Antares och vägen in i femte dimensionen" beskriver Ulla Anderéns väg och ger en inblick i hennes upplevelser under en tid då hon vistades i norra Argentina. I ett område präglat av den stad av kristall som vilar under jord.

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Katarina Halvarsson, Falun. Ann-Sofie Iden Silen, Gnarp. Kerstin Ljungblom, Spånga.

2020-01-08

efter det där javla regnet kommer faktiskt solskenVinn boken "Efter det där jävla skitregnet kommer faktiskt solsken"!

Boken skriven av Hedvik Madsen är en bok för personlig utveckling och här delar hon med sig av verktyg och övningar som hjälpte henne komma ur svårigheterna, hitta sin livsväg och se möjligheterna i livet.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Eva Tåström, Gällivare. Eva Valltjärn, Stocka.

2019-11-01

gyllene mjölkVinn "Kryddblandning Gyllene mjölk"!

Gyllene mjölk eller guldmjölk är en varm dryck med antiinflammatoriska och antioxidantrika kryddor så som gurkmeja, ingefära och kanel. Drycken har genom tiderna varit uppskattad för sina många positiva egenskaper och har använts inom ayurveda i tusentals år.

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Kryddblandning Gyllene mjölk":
Emma Kronborg, Stockholm. Björn Schmitt, Rönninge. Susana Gutiérrez, Kalmar.

2019-11-01

TREVinn boken "Tension & Trauma Releasing Exercises – TRE®"

Boken ger en förståelse för hur kroppens och hjärnans autonoma process fungerar, samt vad som händer när vi inte tillåter kroppen att läka efter en traumatisk upplevelse.

Vi gratulerar vinnarna till varsin bok:
Pia Johansson, Hindås. Berit Lagerkvist, Hackås. Carina Wilhelminasdotter, Öjebyn. E-C Lönn, Sala. Max Edwall, Njurunda.

2019-11-01

leva-kalender 2020Vinn "Leva 2020-kalender"!

Leva 2020 har årsöversikt, veckokalender, prioriteringslista, vackra bilder, stärkande affirmationer varvat med tankeväckande frågor. Du har gott om plats för dina anteckningar, aktiviteter och drömmar. Månaderna inleds med inspirerande text som följer månadens tema.

Vi gratulerar vinnarna till varsin kalender:
Anna Kärrman, Höör. Maria Eriksson, Årsunda. Viktoria Jansson, Västerås. Birgitta Johnsson, Kristianstad. Mayvor Ylitalo, Kalix.

2019-11-01

gamla själarVinn boken "Gamla själar och andra kymigheter"!

Louise Minerva-Li besvarar över femtio frågor om gamla själar och själarnas utvecklingsresa. Louise berättar också om sin egen själaresa, hur hon kom via Andromedaporten, med tidigare existenser på bland annat Sirius, Venus och Arcturus.

Vi gratulerar vinnarna till varsin bok:
Birgitta Johnsson, Kristianstad. Jenny Broström, Luleå. Mia Widerström, Åby.

2019-09-02

enkel kombucha och kimchiVinn boken "Enkel kombucha och kimchi"!

Vill du börja brygga kombucha, göra het kimchi, syra hemma och samtidigt boosta din hälsa - då är det här en bok för dig. Erica Palmcrantz Aziz visar även hur man kan göra massor av annat gott med sin kimchi och kombucha.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Karin Ridling, Frösön. Shanti Stina Eriksson, Hudiksvall. Janina Stenberg, Limmared.

2019-09-02

sätt färg på ditt arbetslivVinn boken "Sätt färg på ditt arbetsliv"!

Boken riktar sig till dig som är klok, generös, kreativ och vill bidra med mer av allt det du är på ett hållbart sätt till fler. Den beskriver varför det är i det närmaste livsviktigt, i alla fall väldigt positivt för människor runt dig, att just du trivs, känner energi, kreativitet och har en ekonomi som fungerar.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Viktoria Jansson, Västerås. Ewa Edwall, Njurunda. Inger Johnsson, Röstånga.

2019-09-02

ingefärakryddaVinn "Ingefärakrydda"

Ingefärakrydda används förstås till matlagning men är även bra för att boosta immunförsvaret med.

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Ingefärakrydda":
Björn Schmitt, Rönninge. Susanne Ellberg, Vellinge.

2019-09-02

deo creamVinn "Deodorant Cream"

Naturlig Deo är ekologiska deodoranter som är handgjorda för både människa, djur och natur. De tillverkas av få och noga utvalda ingredienser. Eliminerar svettlukt och absorberar fukt på ett effektivt och naturligt sätt med hjälp av bland annat kokosolja, bikarbonat och majsstärkelse.

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Deodorant Cream":
Anette Hansson, Hässelby. Ulla-Kikki Hellqvist, Hammarö.

2019-09-02

ditt magiska jagVinn "Ditt Magiska Jag"!

Att vara magisk är att leva livet fullt ut. Det är att åter vända blicken inåt, till den svindlande känslan av oändliga möjligheter och äventyr. Det är att bredda synfältet och ersätta rädslan med nyfikenhet och häpnad. Att vara magisk är att våga stanna inom sig själv även när det känns skrämmande.

Vi gratulerar vinnarna av varsin bok:
Sara Myrin, Susanne Zickbauer, Agnes Lindgren, Pia Johansson, Anna Klein.

2019-09-02

ansiktscreme - hemkokatVinn "Ansiktscréme"!

Ansiktscremé från Hemkokat Sverige är en naturlig, mjukgörande créme för ansiktet med D-vitaminrik avokadoolja och balanserande rosengeranium. Passar torr hy och blandhy.

Vi gratulerar vinnarna av varsin ansiktscréme:
LiLi-Josephine Weckman, Hägersten. Maria Jonsson, Vännäsby. Åke Karlsson, Bollnäs.

2019-09-02

homeopatipaketVinn "Homeopatipaket för växterna"!

Homeopatiska trädgårdspreparat som passar när hösten kommer: stärkande blad E9, mot gröna bladlöss B2 och mot spinn/kvalster B11. Ett av preparaten är av typen stärker och skyddar och de två andra motar bort ohyra av olika slag.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt "Homeopatipaket":
Jeanette Palm, Sjövik. Ewy Ekdahl, Arkelstorp.

2019-07-03

ladersmorjaVinn "Lädersmörja"!

"Lädersmörja" är en naturlig, vårdande produkt med rapsolja, jojobaolja, ullfett och bivax som mjukar upp och skyddar. Ta hand om dina skinn- och läderprodukter på samma sätt som du vårdar din egen hud. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Lädersmörja":
Molly Wiström, Njurunda. Carina Söderman, Sala. Kattis Eklund, Örsundsbro.

2019-07-03

... anda talar jagVinn boken "... ändå talar jag!"

Britt var ett högkänsligt och intuitivt barn som ofta tystades. Idag uttrycker hon sig genom målning och skrivande vilket utmynnat i boken "... ändå talar jag! – om högkänslighet och om rätten att få vara sig själv". Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Maria Eriksson, Årsunda. Rose-Marie Fältström, Finspång. Kajsa Eriksson, Göteborg.

2019-07-03

vila med ditt inre barnVinn "Vila med ditt inre barn"!

Låt lugnet komma ... Med den här guidade, jordande meditationsskivan kan du släppa taget, vila och möta ditt inre barn en stund. SER-terapeut Åsa Nyvell har skapat en möjlighet för lugnet att komma, din självkärlek och förändring att växa. Delta i utlottningen ...

2019-05-03

helhjärtadVinn boken "Helhjärtad - så leder du i en ny tid"!

Vem är egentligen Du? Hur kan du skapa ett meningsfullt liv där du får lov att bidra, vara i ditt kreativa flöde och växa både som människa och i världen? Den här boken låter dig ta en närmare titt på dina svar på de mest grundläggande livsfrågorna. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Lotten Jersby, Åsa. Karin Ekenberg, Strandbaden. Annika Nilsson, Linköping.

2019-05-03

om att dö mitt i livetVinn boken "Om att dö mitt i livet"!

"Om att dö mitt i livet – och vad som händer sen" är en bok om livet med kronisk sjukdom och hur livet kan förändras i ett slag – av många olika anledningar, och hur svårt det kan vara att få stöd och hjälp från våra trygghetssystem när livet faller samman. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt ex av boken:
Amanda Nyman, Solna. Anneli Thörnroth, Motala. Kajsa Eriksson, Mora.

2019-05-03

lightsongsVinn "LightSongs #1"!

Tanken med LightSongs är att du ska inspireras att sjunga med tillsammans med Malou. Sånger att försjunka i och gunga med i. Följ med i det långsamma flödet och låt de medvetet långa sångerna, som utvecklar sig bit för bit, hjälpa dig att slappna av, lugna dig, trösta dig, inspirera dig och fylla dig med glädje. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin cd:
Laila Andersson, Mona Sahlström, Agneta Engstrand, Camilla Lundberg, Kattis Eklund, Anneli Cederholm, Siss Sundström, Mirja Tolonen, Max Edwall, Anna Lunki, Sandra Brolin, Bo Stenström.

2019-05-03

läppceratVinn "Läppcerat"!

Läppcerat från Hemkokat Sverige är tillverkade av fina vegetabiliska oljor som rapsolja, kakaosmör och sheasmör. Ceraten innehåller även bivax som ger en bra konsistens och skyddar läpparna utan att täppa till. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerer vinnarna till varsitt "Läppcerat":
Marina Karlsson, Sturkö. Maria Andersson, Skene. Jenny Carlsson, Umeå.

2019-05-03

shamballas visdomskortVinn "Shamballas Visdomskort"!

Shamballas Visdom – inspirationskort för andligt och dimensionellt växande nedskrivna av Solkarina. Du kan använda korten som orakelkort, daglig reflektion, få svar på dina frågor eller vid meditation. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Shamballas Visdomskort":
Connie Månsson, Bjärnum. Lotten Jersby, Åsa. Karin Eriksson, Nyköping.

2019-03-18

VINN mässplats på Mirakelmässan!

Mässarrangör ZEURORA lottar ut en gratis mässplats på Mirakelmässan
Östersund den 15-16 Juni 2019.

Vi gratulerar vinnaren av en gratis mässplats på Mirakelmässan:
Johanna Gretas från företaget Ditt Andetag, Mockfjärd.

2019-03-01

morotscremeVinn "Morotscreme"!

Morotscreme med aloe vera är en återfuktande och vitaminrik ansiktscreme som inspirerats av morotsoljan från Hemkokat Sverige. Morotscremen innehåller en massa vitaminer, karotin för lite lyster, aloe vera som ger fukt och doft från eterisk olja av mandarin och neroli.

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Morotscrem":
Anneli Stenegren, Söderhamn. Ulla Tervaskangas, Sundsvall. Kattis Iveblad, Sundbyberg.

2019-03-01

våra älskade ungarVinn "Våra älskade ungar"!

Hur kan vi vuxna genom att se på oss själva och vårt beteende, stärka våra barn och ungdomar inför framtiden? Ibland kan det vara så självklart och enkelt att vi inte ens tror att det har betydelse ... men det kan vara det lilla som ger stora förändringar.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Therese Hedlund, Järfälla. Maria Åhrlin, Marmaverken. Johanna Sundin, Burträsk.

2019-03-01

silvertrioVinn "Produktpaket från Ion Silver"!

Vi lottar ut 10 produktpaket innehållande nyheten Silver Cerat, Silver Creme och Silver Deo från Ion Silvers hudvårdsserie för både män och kvinnor. Produkterna är helt doftfria och passar både män och kvinnor.

 

Vi gratulerar vinnarna till varsitt produktpaket:
Jan Ekdahl, Arkelstorp. Amanda Nyman, Solna. Jörgen Bergström, Umeå. Michael Andersson, Avesta. Boo Buder, Götene. Camilla Eklund, Stigtomta. Kicki Söderlund, Hofors. Jonas Karlsson, Lidköping. Ing-britt Åden Johansson, Nyköping. Clara Svensson, Alingsås.

2019-03-01

creative existenceVinn boken "This Creative Existence"!

Boken "This Creative Existence - Unfolding a new conscious world" av Cesilia Ekroth ger förståelse för vår nutid och dess stora förändring. I sin vackra form leder den in läsarens alla intelligenser till att samverka och uppleva en större bild av verkligheten än den vi har lärt genom våra kulturer.

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Camilla Lundberg, Svedala. Malin Åkesson, Hasslö. Annika Nilsson, Lidköping.

2019-03-01

AndasVinn boken "Andas - livet händer mellan två andetag"!

"Andas" av Ulrica Norberg är en praktisk handbok som visar hur man tar kontroll över den egna hälsan och välmåendet. Boken förenar yogafilosofi och den senaste forskningen om hjärnan och nervsystemet.

Vi gratulerar vinnarna av varsin bok:
Linda Krogerus, Göteborg. Jan-Olof Johansson, Hägersten. Elisabeth Axelsson, Insjön.

2019-01-07

AnsiktsoljaVinn "Ansiktsolja Avokado/Gurkört"!

Ansiktsolja som innehåller en fin blandning av bland annat avokadoolja och gurkörtsolja. Oljan är rik på vitaminer och doften kommer från rosengeranium. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Ansiktsolja":
Monica Degerfalk, Sorsele. Agneta Ahlin, Örsundsbro. Gunnel Saric, Stockholm.

2019-01-07

Tidigare liv - en väg till självinsiktVinn "Tidigare liv – en väg till självinsikt"!

Vad har vi för nytta av tidigare liv? Är det så att vi lever liv efter liv eller fungerar det på något annat sätt? I boken ger Solkarina ett helt nytt perspektiv på vad tidigare liv är och vad vi har för nytta av dem. Delta i utlottningen ...

 

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Rolf Karlsson, Halmstad. AnnSofie Everos, Luleå. Siv Carlsson, Borensberg.

2019-01-07

Ljusstake GranvikVinn "Ljusstake med änglaljus"!

Granvik ljusstake är en ljusstake i form av kvistar. Passar bra till klot- och gilleljus. Här presenteras ljusstaken tillsammans med ett vackert änglaljus som är handgjort på Bali. Ljusstaken är 24 cm
hög. Produkterna säljs normalt sett separat, men nu kan du vinna både ljusstake och ljus. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnaren av en "Ljusstake med änglaljus":
Gunilla Buder, Götene.

2019-01-07

Naturens språkVinn "Naturens Språk"!

Inspirationskortleken "Naturens Språk" innehåller 78 naturbilder och tänkvärda texter. Korten ligger i en ask vilket gör att kortleken skyddas och ger en lyxig känsla. Använd som daglig vägledning genom att dra ett kort eller i en fråga som du behöver vägledning i. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin inspirationskortlek "Naturens språk":
AnneMarie Kjellström, Södertälje. Eva Lund, Uppsala. Camilla Sandmark, Gävle.

2019-01-07

Liv och DrömtillståndVinn bokpaket "LIV" och "Drömtillstånd"!

"LIV – Allting avgörs innan det börjar" och "Drömtillstånd – Där du skapar ditt liv" är två resor bakom ytan, bortom akademins, religionernas och kulturernas konstruerade världsbilder. De leder dig in till en djupare vetskap om din mänskliga kapacitet och dess samverkan med Jordens och Kosmos fördolda inneboende verklighet. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varstitt bokpaket:
Stina Polvi, Trosa. Anneli Thörnroth, Motala. Kristina Semborg, Helsingborg.

2019-01-07

AlkemiVinn boken "Alkemi - det gudomliga verket"!

För första gången presenteras det gudomliga verket i sin helhet av författare med lång erfarenhet av alkemi. Boken förmedlar alkemins historik, filosofi och praktik och leder fram till hur läsaren själv kan bli en alkemisk mästare i sitt eget liv. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Birgitta Edvardsson, Varberg. Malin Åkesson, Hasslö. Therese Thorsén, Västerås.

2019-01-04

Leva kalender 2019Vinn "Leva 2019 kalender"!

Leva 2019-kalendern hjälper dig till ett härligt liv och balans i vardagen. Med fokus på livsglädje och mindfulness får du inspiration i att leva medvetet, i samklang med din kropp och själ och själva livet. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Leva 2019 kalender":
Christina Gabrielsson, Kalix. Helene Svensson, Skivarp. Karin Tegsten, Sollentuna.

2018-11-04

Sann meditation Vinn boken "Sann meditation"!

I "Sann meditation" hjälper oss Adyashanti att se på meditation på ett nytt, enkelt sätt – fjärran från de tekniker och krav som många kopplar ihop med att meditera. Samtidigt får vi del av hans omvälvande sätt att se på vår mänskliga medvetenhet och dess koppling till världen omkring oss. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Janina Stenberg, Limmared. Jeanette Palm, Sjövik. Anna Lunki, Härnösand. Anneli Thörnroth, Motala. Ewy Ekdahl, Arkelstorp.

2018-11-04

Liniment, HemkokatVinn "Liniment med tigerolja"!

Liniment med tigerolja innehåller en blandning av eteriska oljor som sätter fart på cirkulation och blodgenomströmning i spända och ömma muskler. Linimentet påminner mycket om Tigerbalsam men är en fettfri gelé som går snabbt in i huden och doften klingar av snabbare än när man har en salva som bas. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Liniment med tigerolja":
Christina Hellmo, Vansbro. Ulrika Eriksson, Alvesta. Agnelia Forsberg, Gävle.

2018-11-01

Lita till din inre kraftVinn boken "Lita till din inre kraft"!

I "Lita till din inre kraft - känn trygghet och tillit i livet oavsett vad som händer" visar Gabrielle Bernstein hur vi med konkreta tankesätt kan lära oss släppa blockeringar och ta kontrollen över våra egna liv. Boken är lättöverskådligt uppdelad i egna berättelser och lektioner. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Pethra Thörn, Svedala. Valeria Maraldo, Stockholm. Amanda Andersson, Avesta. Åsa Bodin, Stockholm. Jenny Pettersson, Visby.

2018-11-01

Den högkänslige mannenVinn boken "Den högkänslige mannen"!

I boken "Den högkänslige mannen – lär dig att använda din högkänslighet som en styrka" hävdar psykoterapeuten Tom Falkenstein att vi idag mer än någonsin behöver känsliga män som kan visa vägen till en friare mansroll. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Daniel Söderberg, Järna. Anders Lundin, Djura. Ingrid Bodén, Hässelby. Carl Carlsson, Sala. Jenny Pettersson, Visby.

2018-11-01

RestfulVinn cd:n "Restful"!

Cd:n "Restful - Songs in The Spirit of Christmas" med Malou Berg innehåller det rent traditionella vi förknippar med julen: stråkar, harpa, bjällror och andra ljusa slagverk men här hörs även didgeridoo och trumpet. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin cd:
Sabina Fontana, Tanja Wahlgren, Molly Wiström, Åse Malmquist, Jenny Fridström, Anneli & Robert Särnblad Pederson, Rolf Söder, Agneta Ahlm, Michael Andersson, Camilla Tomtlund, Birgitta Ström.

2018-09-06

Attitude tvättmedelVinn "Attitude tvättmedel"!

Attitude tvättmedel Citrus Zest är ett naturligt och biologiskt nedbrytbart tvättmedel, fritt från konstgjorda färgämnen samt optiskt vitmedel. Rengör både kulör- och vittvätt effektivt och skonsamt och lämnar en frisk doft av citrus. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin "Attitude tvättmedel":
Anna Lunki, Härnösand. Fredrik Grönqvist, Varberg.

2018-09-06

Levande kraftVinn 50 % rabatt på kursen "Levande kraft - en inbjudan till frihet"!

Upplever du att vilja, känslor och tankar drar åt olika håll? Är balansen från yogan eller meditationen som bortblåst på jobbet eller med familjen? Vill du utveckla din andliga sida, men tycker att det går trögt? Delta i utlottningen ...

2018-09-06

ringblomscrémeVinn "Ringblomscréme med lavendel"!

Ringblomscreme med lavendel är en mild creme med värdefulla extrakt från ringblomma och lavendel. Ringblomma har länge använts för att reparera skadad och torr hud samt för läkning av små sår. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin "Ringblomscréme":
Lotten Dahlén, Borås. Lena Lemrin, Söderhamn. Anna Åkerblom, Huddinge. Anna Lund, Malmö. Ulla-Kikki Hellkvist, Hammarö.

2018-09-06

Kärleksboosta dig och dina relationerVinn cd "Kärleksboosta Dig & dina relationer"!

För att tillåta oss att leva våra bästa liv behöver vi sluta döma och kritisera oss själva. Genom att lyssna på detta positiva mindfulnessprogram blir negativa tankar och känslor ersatta med nya positiva tanke och känslomönster. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin cd:
Ida Nilenfors, Domsten. Mats Westlund, Uppsala. Fredrik Grönqvist, Varberg. Anneli Thörnroth, Motala. Pia Eriksson, Norsborg.

2018-09-03

naturens hemlighetVinn boken "Naturens hemlighet"!

Boken är uppbyggd kring olika teman som: finn en egen plats, spår och nyfikenhet, anknytning, vild och tam, odlingens betydelse, skönheten omkring oss, mörker och vila, tid och tålamod, magi och mirakel. I slutet av varje kapitel finns förslag på övningar inspirerade av mindfulness. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Inger Andersson, Trollhättan. Emma Kronborg, Stockholm. Anna-Lena Bengtsson, Uppsala. Anneli Thörnroth, Motala. Rolf Karlsson, Halmstad.

2018-09-03

barns minnen från tidigare livVinn boken "Barns minnen från tidigare liv"!

I boken presenteras ett stort antal vetenskapligt utforskade fallstudier. Författaren redovisar både styrkor och svagheter i bevisningen och lämnar över till läsaren att bilda sig en egen uppfattning. Delta i utlottningen ...


Vi gratulerar vinnarna av varsin bok:
Pia Hansson
, Lindås. Rebecca Figur, Bettna. Ellen Petersen, Malmö.

2018-09-03

mediumVinn boken "Medium - ditt liv med andevärlden"!

I boken presenterar Camilla Elfving en fantastisk livsväg – att leva och verka som medium och andlig lärare. Exklusiva intervjuer med forskare på mediumskap och healing samt kända, verksamma medier med över 30 års erfarenhet av mediumskap. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt ex av boken:
Cecilia Hyrén, Eskilstuna. Pia Johansson, Hindås. Jan Ahlgren, Örebro.

2018-07-03

Healing från det inre ljusetFree lottar ut 5 ex av boken "Healing från det inre ljuset"

I sin nya bok "Healing från det inre ljuset – den skapande processen på fjärde nivån" fortsätter Barbara Ann Brennan sitt arbete med revolutionerande ny information om hur man arbetar med den skapande processen på fjärde nivån. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varstitt ex av boken:
Rose-Marie Fältström, Finspång. Ann Äng, Särö. Christina Fagerberg, Enskede. Ingegerd Rönnlid, Simrishamn. Elisabeth Törnqvist, Angered.

2018-07-03

hypnosFree lottar ut en "Hypnos-session" värde 2200 kr

I samarbete med Svenska Hypnosskolan SSEAH och Jörgen Sundvall kan du vinna en session värde 2 200 kr. Inriktning väljs i samråd med Jörgen. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnaren av en "Hypnos-session":
Janica Lundell, Tranås.

2018-07-03

churna - ayurvedisk kryddblandningFree lottar ut 3 st "Churna - ayurvedisk kryddblandning"

Ayurvediska kryddblandningar som balanserar de olika doshorna vata, pitta och kapha. Dessa kryddblandningar är ett måste att ha hemma i det traditionella ayurvediska köket. Vata Churna t ex passar utmärkt till grytor, soppor, ris och såser. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin kryddblandning:
Ewa Edwall, Njurunda. Anna Lunki, Härnösand. Ingela Waardahl, Umeå.

2018-07-03

Astro PosterFree lottar ut 1 st "Astro Poster"

Astro Poster - unikt födelsehoroskop i form av en poster. Perfekt present till en vän eller som gåva till ett nyfött barn. Postern trycks på papper av högsta kvalitet. Alla detaljer medföljer, planeter, aspekter etcetera. Sen är det bara att utforska födelsen och framåt i tiden. Delta i utlottningen ...

2018-07-03

ÖgongeléFree lottar ut 5 st "Ögongelé"

En lätt och återfuktande ögongelé med trollhassel och aloe vera som är framtagen för den tunna huden runt ögonen. Just runt ögat har man lite tunnare hud som man inte bör använda så väldigt feta produkter på. 15 ml pumpflaska som räcker länge. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin ögongelé:
Mia Larsson, Stråtjära. Jimmy Tenghed, Norrköping. Merita Magnusson, Malmö. Annie Hamnström, Sköndal. Agnes Lidgren, Bromma.

2018-05-29

teFree lottar ut 3 st Peace on Earth-te!

Peace on Earth är ett te skapat av Hari's Treasures, som vet att de inte är ensamma om att önska fred på jorden - och att fred måste börja inifrån, så därför skapade de en tesort med tanken att bidra till fred på jorden. Så samtidigt som du njuter av en god kopp te bidrar du även till det stora fredsinitiativet, Cordaid.org. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin Peace on Earth-te:
Marja Holgersson, Hallsberg. Jörgen Bergström, Umeå. Agnet Ahlin, Visby.

2018-05-29

Free lottar ut 2 st "E3 AFA-kapslar"Free lottar ut 2 st E3 AFA-kapslar!

AFA är en vildväxande blå-grön sötvattensalg som är en av världens mest näringsrika växter, och anses av många näringsexperter vara ett av naturens mest mångsidiga superfood. E3Live AFA-kapslar ger ett brett spektrum av 64 lättillgängliga vitaminer, mineraler, aminosyror samt biologiskt aktivt klorofyll. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin burk E3 AFA-kapslar:
Kristina Fogelberg, Ronneby. Hanna Larsson, Rockneby.

2018-05-29

MorotsoljaFree lottar ut 5 st Morotsolja!

Morotsolja är en ansiktsolja som bland annat innehåller macadamia- och olivolja. Extrakt från morot ger en naturligt solbrun lyster, ett naturligt och bra alternativ för dig som inte vill eller kan vistas i solen. Kan även användas på andra delar av kroppen där man vill ha en solbrun lyster. Doftar härligt av mandarin och neroli. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin Morotsolja:
Ellinor Robinson, Norrköping. Catrin Drage, Gävle. Uno Lingemark, Ödeshög. Yevgeniya Unanova, Skellefteå. Catarina Pihl, Uppsala.

2018-05-29

Den inre vägenFree ger bort cd:n "Den inre vägen"!

"Den inre vägen" är ett album med Malou Berg från 1994 som fått strålande recensioner. Tre röster med olika personligheter, längtan och svagheter. Tro, Hopp och Kärlek. De befinner sig alla på vägen, men olika långt från målet. Delta i utlottningen ...

2018-05-03

Nyckeln till arvslåsetFree lottar ut 3 ex av boken "Nyckeln till arvslåset"

"Nyckeln till arvslåset" handlar om de kvinnor som kontaktat Lena Nilsson genom drömmar för att bli ihågkomna och ibland förlösta. Ofta upprepar vi i livet det som är andras tankar och drömmar. Lena hoppas att med boken så ett frö hos dem som är låsta i sina livsroller och få var och en att inse att vi kan alla skapa vår framtid. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Mariah Olsson, Göteborg. Mona Baumann, Noraström. Ami Widahl, Gävle.

2018-05-03

Jaguar i kroppen - fjäril i hjärtatFree lottar ut 5 ex av boken "Jaguar i kroppen - fjäril i hjärtat"

Ya'Acov Darling Khans självbiografiska äventyrsberättelse sträcker sig från Devon i Storbritannien till Amazonas regnskogar och innehåller såväl vardagsliv på resande fot med frun och sonen som spektakulära initiationsriter med urbefolkningar i svetthyddor och ensamma, sårbara stunder i hål i regnblöta skogar. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Anita Boman, Skellefteå. Emma Hietala, Västerås. Hanne Viljamaa, Helsingborg. Margareta Liljegren, Malmö. Anders Wahlström, Örbyhus.

2018-05-03

Yoga MelaFree lottar ut 10 st Festivalpass till "Yoga Mela"

"Yoga Mela – Green World Yoga and Sacred Music Festival" går av stapeln 30 juni–7 juli på Divinya i Eslöv. Festivalen har i år utökats till 7 dagar med över 130 program av kända internationella artister och lärare. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt Festivalpass:
Jaana Norén, Bålsta. Madeleine Kjällberg, Kristianstad. Johanna Zachhau, Klippan. Camilla Lundborg, Vallåkra. Lilly Hammarlund, Katrineholm. Siw Karlstorp, Bollnäs. Laila Andersson, Hudiksvall. Ingela Adolfsson, Ålberga. Anna Åkerblom, Huddinge. Karolina Jönsson, Nybro.

2018-03-26

space of loveFree lottar ut 1 st 10-dagars biljett till "Space of Love Festival"!

"Space of love festival" äger rum 1-10 juni 2018 på Böda Sand, Öland. Festivalbiljetten inkluderar programmet med alla workshopar och uppträdanden. Du betalar separat för din campingplats eller annat boende samt maten. Värde 2 600 kr! Delta i utlottningen ...

2018-03-26

smudgefjädrarFree lottar ut 2 st Smudgefjädrar!

Naturligt fallna fågelfjädrar som kan användas till smudge, soundhealing, ceremonier, rituella verktyg och heminredning. Finns i olika varianter och i varierande storlekar. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin Smudgefjäder:
Birgitta Tiainen, Sollefteå. Kate Bengtsson, Bjuv.

2018-03-26

AlignmentFree lottar ut cd:n "Alignment"

"Alignment" är Malou Bergs fjärde album i serien The Pleiadian Suite som alla är präglade av de fyra elementen. Musiken för lyssnaren till nya världar som inspirerar, lyfter och befriar på ett magiskt sätt.

Grattis! Alla som deltagit kommer att få cd-skivan.

2018-03-16

cmp-healingFree lottar ut kursplatser i cellminnesmålning!

Svarar du ja på någon av följande frågor har du all anledning att lära dig mer om cellminnesmålning: Har du varit med om jobbiga saker i livet? Är dina relationer ansträngda? Är du ofta stressad? Känns det som du sitter fast i invanda mönster? Känner du ofta jobbiga känslor som oro, irritation, ilska, sorg eller liknande? Känner du dig frustrerad, deprimerad eller uppgiven? Hamnar du i samma livssituationer gång på gång? Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin kursplats:
Distanskurs: Susanne Johansson, Grästorp. Helgkurs: Suzanne Wallman, Hägersten.

2018-03-16

HemkokatFree lottar ut 5 st paket med Rengöringscreme och Peelingcreme!

Vi lottar ut 5 paket med Rengöringscreme och Peelingcreme från Hemkokat Sverige. Rengöringscremen är mild och effektiv med naturliga råvaror som kokosolja och ricinolja. Peelingcremen har små fina korn av jojobavax som peelar skonsamt men effektivt, i övrigt samma innehåll som rengöringscremen. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt paket med rengörings- och peelingcreme:
Laila Andersson, Hudiksvall. Jennie Andersson, Trollhättan. Marina Brosen, Mora. Ingegerd Rönnlid, Simrishamn. Kristina Fogelberg, Ronneby.

2018-03-16

ion silverFree lottar ut 10 st paket med Silver Creme och Silver Deo!

Vi lottar ut 10 produktpaket innehållande Silver Creme och Silver Deo från Ion Silvers nya hudvårdsserie för både män och kvinnor. Båda produkterna är helt doftfria och passar både män och kvinnor. På köpet får du även två kepsar och pennor. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt paket:
Laila Andersson, Hudiksvall. Ingrid Hansson, Saltsjö-Boo. Eva Löfqvist, Älvdalen
Johanna Uebel, Rejmyre. Lotte Larjunen, Hässelby. Marie Englund, Möklinta. Maud Ström, Kalmar. Ulrika Andersson, Sysslobäck. Jenny K Petersson, Ekeby. Maria Popov, Göteborg.

2018-03-02

Medial läkning - kostguidenFree lottar ut 5 ex av boken "Medial läkning - kostguiden"

Anthony William, det medicinska mediet, har hjälpt tiotusentals människor att bli fria från krämpor. I sin andra bok "Medial läkning - kostguiden" gräver han djupare in i de dolda läkande krafterna i frukt och grönt och förklarar hur vi kan ta tillvara på dem och förändra våra liv på vägen. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Theresia Vidén, Bromma. Lars Risinger, Ystad. Magnus Magima, Karlskrona. Madelen Rosenberg, Västerås. Jenny Carlsson, Umeå.

2018-03-02

Dakini PowerFree lottar ut 5 ex av boken "Dakini Power"

Vad får en ung brittisk bibliotekarie att gå ombord på ett skepp till Indien, meditera tolv år i en avlägsen grotta i Himalaya och grunda ett nunnekloster? Det är bara en av de fascinerande biografierna i denna bok – tolv häpnadsväckande levnadsberättelser fulla av visdom, mod och beslutsamhet. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Camilla Lundberg, Svedala. Crisula Nordström, Hörby. Malin Åkesson, Hasslö. Åse Malmquist, Strängnäs. Eva Mattson, Nälden.

2018-01-22

AmaOnaFree lottar ut cd:n "AmaOna"

"AmaOna" är Malou Bergs tredje album i serien The Pleiadian Suite som alla är präglade av de fyra elementen. AmaOna är en musikfest som hyllar livet, människan och vår jord - allt förmedlat via Malou Bergs starka vackra röst. Det här är musik att må bra av och bli glad av. Låten "Happy Feet Song" spelades för övrigt varje dag under Konståknings-VM i Scandinavium 2008. Delta i utlottningen ...

Grattis! Alla som deltagit kommer att få cd-skivan.

2018-01-22

nagelolja med myrraFree lottar ut 5 st "Nagelolja med myrra"

Nagelolja som bland annat innehåller myrraolja som hjälper till att stärka naglar som skivar sig och går av. Nageloljan använder man för att vårda både naglar och nagelband, glöm inte tånaglarna. Teatree och myrra är dessutom svamp- och bakteriedödande så oljan kan även förebygga nagelsvamp. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin nagelolja:
Michaela Johansson, Skellefteå. Sabina Fontana, Uppsala. Margareta Danielsson, Västerås. Anna Nordvall, Gällivare. Pär Hansson, Bjursås.

2018-01-22

doftljusFree lottar ut 2 st "Manic Organic-doftljus"

Doftljus från Manic Organic tillverkade av soja- och rapsvax, ett vax som har skapats av ekologiskt framodlade sojabönor från hållbara och traditionella plantage samt europeisk raps. 100 % vegetabiliskt, naturligt och biologiskt nedbrytbart. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt doftljus:
Marie Westermark, Bromma. Annika Andersson, Liatorp.

2018-01-05

Sanningen finns inom digFree lottar ut 5 ex av boken "Sanningen finns inom dig"

Det här är en bok om sanning, den som finns inom dig. Och författaren Gordana Biernat vägleder dig till att finna den. Delta i utlottningen ...


Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Birgitta Johnsson, Kristianstad. Linus Cinnamoni, Helsingborg. Tina Olsson, Växjö. Kend Bladfält, Mora. Gunn-Britt Hult, Malmö.

2018-01-05

EKIM på lätt sättFree lottar ut 5 ex av boken "En kurs i mirakler på lätt sätt"

Den här boken förklarar grunderna i En kurs i mirakler (EKIM), en klassiker inom den andliga självhjälpslitteraturen. Kursens budskap är universellt och handlar i grunden om att lära sig skilja mellan sann verklighet och illusion. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Lis Rosenberg, Solna. Maria Edlund, Motala. Emelie Düberg, Stockholm. Anette Fjällklint, Rättvik. Elsebritt Ros, Farsta.

2018-01-05

kursFree lottar ut platser till kursen "Levande kraft – upptäck kraften"

Är det dags att uppgradera ditt liv? Välkommen att ge plats för dig själv och den du verkligen är. Här kan du skaka av dig pålagda krav och invanda mönster och upptäcka – inifrån – vem du är och hur du vill leva! 8–11 mars. Delta i utlottningen ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin plats i kursen "Levande kraft - upptäck kraften":
Första pris: Helén Komperud, Evelie Hall.
Tredje-till-femtepris: Sylvia Lidén Nordlund, Åsa Jejdling, Susanne Norrbin.

2017-11-20

Ayurveda-teFree lottar ut 3 paket "Maharishi ayurveda-te"

Vi lottar ut valfritt Maharishi Ayurveda-te i samarbete med Nyckelpigan. Vata-te t ex passar dig som behöver värme en kall vinterdag. Med värmande örter slappnar du av, och får en stunds återhämtning vilket passar bra om du känner dig stressad och orolig. Drick gärna strax innan sänggående för en behaglig sömn. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt paket te:
Ewy Ekdahl, Arkelstorp. Anne Mörk, Älvdalen. Malin Rautila, Luleå.

2017-11-20

deoFree lottar ut 5 deodoranter från Hemkokat!

Deodorant i mild cremeform med rapsolja och aloe vera som vårdar den känsliga huden. Innehåller bland annat naturligt svetthämmande kaliumalun (ett mineralsalt känt som thaisten) som tar hand om de luktframkallande bakterierna utan att täppa till porerna. Fri från aluminiumklorid, alkohol och parabener. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin deodorant:
Rebecca Andersson, Avesta. Jan Arvelius, Skarpnäck. Eva Sandberg, Johanneshov. Irene Helmersson, Linghem. Carina Svensson, Piteå.

2017-11-20

Leva 2018Free lottar ut 5 ex av "Leva 2018 – mitt bästa år med mindfulness"

"Leva 2018-kalendern" inspirerar och hjälper dig till ett härligare liv och balans i vardagen. Med fokus på glädje och de nio mindfulness-attityderna får du stöd i att leva medvetet, i samklang med dig själv och livet. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin kalender:
Lina Ivarsson, Uppsala. Max Anjou, Styrsö. Carmen Kalemba, Kristinehamn. Gunnar Lindgren, Borlänge. Victoria Lundberg, Piteå.

2017-11-20

KristallkulaFree lottar ut 1 "Kristallkula med fot" från Jigaia!

Vacker kristallkula i glas och med tillhörande glasfot som kan användas i ceremonier, för spådom eller som prydnad. När den inte används blir den en vacker feng shui-inredningsdetalj för att få ett balanserat flöde av chi i ditt hem. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnaren av en Kristallkula med fot:
Mathilda Lundberg, Piteå.

2017-11-20

OmineFree lottar ut cd:n "Omine"

"Omine" är Malou Bergs andra album i serien "The Pleiadian Suite" som alla är präglade av de fyra elementen. Vackert melodiös med musik och sång som omfamnar, lyfter och helar. Den har en meditativ, rogivande underton som samtidigt är upplyftande, svängig och glädjefylld. Läs mer ...

Grattis! Alla som deltagit kommer att få cd-skivan.

2017-11-01

Född sensitivFree lottar ut 5 ex av boken "Född sensitiv"

I "Född sensitiv - våra berättelser" delar prinsessan Märtha Louise av Norge och Elisabeth Nordeng med sig av sina personliga berättelser om livet som högkänslig och hur de båda har kommit att se personlighetsdraget som en styrka. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Susanne Johansson, Grästorp. Jennifer Fasth, Älmhult. Eva-Caroline Lönn, Sala. Celia Wiegert, Göteborg. Maria Astrell, Lundsbrunn.

2017-11-01

SunAngel CreationsFree lottar ut valfri produkt värde 500 kr från "SunAngel Creations"

SunAngel Creations är ett företag i Göteborg med egen tillverkning av fantastiska smycken. Nu har du chansen att vinna valfri produkt värde 500 kr. Förutom smycken finns det även bland annat pendlar, tarotlekar och böcker i sortimentet. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnaren till en valfri produkt värde 500 kr från SunAngel Creations:
Inger Andersson, Enköping.

2017-11-01

Jag skapar mitt liv 2018Free lottar ut 5 ex av kalendern "Jag skapar mitt liv 2018"

Låt 2018 bli ett år av glädje och inspiration med denna fina väggkalender som erbjuder stärkande affirmationer tillsammans med stämningsfulla bilder - en för varje månad. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin kalender "Jag skapar mitt liv 2018":
Christina Berglund, Lidköping. Cissela Larsson, Lund. Fredrik Änglavinge-Grönqvist, Molkom. Camilla Backlund, Härnösand. Cecilia Tigerbacke, Västerås.

2017-09-21

GudinneljushållareFree lottar ut 2 Gudinneljushållare från Jigaia!

Denna vackra ljushållare i täljsten symboliserar att alla kvinnor är gudomliga, att alla kvinnors kroppar är heliga och fyllda av möjligheter till mirakel. Låt denna Gudinna inspirera dig att känna dina egen gudomlighet, oändlighet och att din kropp får vara helig. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin Gudinneljushållare:
Lisa Jonasson, Älvdalen. Eva Sandberg, Johanneshov.

2017-09-21

Kärlekens nya evangeliumFree lottar ut 4 ex av boken "Kärlekens nya evangelium - om andens vägledning och ..."

Den här boken bygger på en andlig undervisning som författarna fått under cirka fem års tid från ärkeängel Uriel och indirekt Mästaren Jesus. Läs mer ...


Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Martina Grahn Fransson, Storuman. Klas Dahlberg, Norrköping. Birgitta Johnsson, Kristianstad. Herbert Grönroos, Göteborg.

2017-09-21

TandkrämFree lottar ut 3 tandkrämer från Clearlife!

Desert Essences tandkräm Cinnamint har en effektiv formel som innehåller bikarbonat, olja från kanel, pepparmint, salvia, ringblomma, peppar och ett flertal örter samt tea tree och neem som är ett effektivt och naturligt renande alternativ med antibakteriella egenskaper. Fri från fluor, gluten eller SLS. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin tandkräm:
Roselyn Levita, Helsingborg. Kerstin Ljungblom, Spånga. Christoffer Gustafsson, Bålsta.

2017-09-21

Yoga, tantra och meditation i min vardagFree lottar ut 5 ex av boken "Yoga, tantra och meditation i min vardag"

Boken, skriven av Swami Janakananda, är annorlunda än de flesta andra böcker om yoga i och med att den är baserad på den tantriska traditionen. Läs mer ...


Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Lina Ivarsson, Uppsala. Emma Kronborg, Stockholm. Ann-Charlotte Kjällberg, Ängelholm. Jan Ekdahl, Arkelstorp. Alexandra Mirovic, Kungsängen.

2017-09-11

ullfettlotionFree lottar ut 5 produktpaket från Hemkokat!

Ullfettlotion är en fet och mjukgörande produkt som går in otroligt snabbt i huden. Den är skön att smörja torra händer och fötter med och förebygger torrsprickor. Finns som naturell och en svag doft av tuttifrutti. Ullfettsalva är bra till "krishantering", nagelband, vid torrsprickor på fingrar och hälar, torra nagelband, torra djurtassar och barnstjärtar. Ullfett utvinns från fårull efter klippning, så djuren tar ingen skada. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt produktpaket:
Anna Lunki, Holmsund. Mats Westlund, Uppsala. Anneli Pettersson, Tranås. Jörgen Bergström, Umeå. Anneli Thörnroth, Motala.

2017-09-11

HoyaFree lottar ut 5 ex av cd:n "Hoya"

"Hoya" är Malou Bergs första album i serien "The Pleiadian Suite" som alla är präglade av de fyra elementen. Hoya står för jord och är en unik musikupplevelse som innehåller instrument, röster och ett internationellt fantasispråk som når över världens gränser. Läs mer ...

Grattis till ALLA som deltagit i utlottningen av Hoya! Malou har utsett alla till vinnare!

2017-09-11

korkarmbandFree lottar ut 3 korkarmband från Sagablue

Armband tillverkade av naturlig kork, som är ett 100 % hållbart och förnybart material. Kork påminner lite om läder, den har en lyxig känsla, är mjuk och tålig, vattenbeständig och tål rengöring med mild tvål och vatten. Finns i flera olika varianter – flera rader med eller utan sten och berlocker med gediget lås. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt korkarmband:
Anna-Leena Bengtsson, Uppsala. Elisabeth Mc Cann, Södertälje. Lisa Jonasson, Älvdalen.

2017-09-01

Hitta din sanna storyFree lottar ut 3 ex av boken "Hitta din sanna story"

I "Hitta din sanna story" får du lära dig att vaska fram guldkornen i din egen livshistoria. Att hitta tillbaka till sådant som du kanske har tappat kontakten med under din livsresa. Sådant som faktiskt är en väsentlig del av det som är du. Och som du behöver för att bli autentisk inför dig själv och andra. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken:
Berit Bengtsson, Ystad. Ann Nilsson, Nyköping. Adrijana Tot, Malmö.

2017-09-01

NumerologiFree lottar ut 5 ex av boken "Numerologi"

Låt ditt födelsedatum och namn visa dig vägen! Allt i universum har en energivibration, och det gäller även siffrorna i vårt födelsedatum och bokstäverna i vårt namn. När vi studerar den relation som siffror och bokstäver har med vår personlighet och händelserna i vårt liv, uppenbarar sig vår själs planritning. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Anna Balmages, Bandhagen. Lisbeth Solvinter, Järna. Thomas Wallenblad, Stockholm. Mattias Olofsson, Luleå. Carin Dahlberg, Njurunda.

2017-09-01

Mastering the Art of SuccessFree lottar ut 5 ex av boken "Mastering the Art of Success"

Vill du få fler kunder och klienter till ditt företag, lyckas med ditt projekt och nå ut med ditt budskap, då är "Mastering the Art of Success" en bok för dig! Du lär dig grunderna i att lyckas med din marknadsföring med hjälp av Soul Vibration Marketing. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken:
Jan Arvelius, Skarpnäck. Kerstin Ljungblom, Spånga. Anette Persson, Borlänge. Biggan Ryde, Falun. Mattias Olofsson, Luleå.

2017-09-11

dm&pFree lottar ut 2 konsertbiljetter "Deva Premal & Miten med Manose 2017"

Deva Premal & Miten with Manose featuring Joby Baker and Rishi – Temple at Midnight Tour 2017. Konserten ingår i deras Europaturné som kommer att ske under oktober till november 2017. Sammanlagt olika konserter med över 25 000 deltagare. Nu har du chansen att vara en av dem! Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin konsertbiljett:
Mikael Härdig, Höllviken. Hanna Friberg, Malmö.

2017-07-20

ion-silverFree lottar ut 10 produktpaket från Ion Silver!

Ta chansen att vinna ett riktigt hälsokit innehållande:
250 ml LipoCell C, 200 g MSM Lignisul, 1 liter Ionosil kolloidalt silver. MSM, även kallat mirakelmedlet, är perfekt för återhämtning efter t ex träning och tillsammans med LipoCell C är det en riktig immunförsvarsbooster. Värde cirka 640 kr. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt produktpaket från Ion Silver:
Jenny Parling, Örebro. Anna Lunki, Holmsund. Madeleine Leonnie Karlsson, Östersund. Marie-Louise Zaar, Malmö. Katarina Eklund, Örsundsbro. Takano Berg, Stockholm. Marina Olsson, Järbo. Lotta Vikström, Sandared. Helene Pedersen, Boden. Eva Kilander, Halmstad.

2017-07-20

shortsFree lottar ut valfria produkter värde 1 000 kr från B-light!

B-Light är ett svenskt företag som designar och tillverkar GOTS-certifierade ekologiska kläder och tillbehör av bästa kvalité – för både kvinnor och män. Kläderna är inte begränsade till någon speciell aktivitet men yoga och sport är förstås populära användningsområden. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnaren till valfria produkter för 1000 kr:
Lisa Förander, Järfälla.

2017-07-20

kroppsvardFree lottar ut 1 set med kroppsvårdsprodukter från Jigaia!

Vi har plockat ihop ett set med miljövänliga produkter för hela kroppen från Jigaia. Innehåller tandborste, fotfil, hårborste (rundborste), Chandrika ayurvedisk tvål och luffakudde till tvålen. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnaren till ett set med kroppsvårdsprodukter:
Jenny Carlsson, Umeå.

2017-07-04

Resa sig starkFree lottar ut 5 ex av boken "Resa sig stark"

Brené Brown konstaterar att den som vill leva modigt med all säkerhet då och då kommer att snubbla och falla omkull. Hon undersöker vad som händer då vi misslyckats och ska försöka resa oss igen. Vilka känslor har vi då vi ligger där med näsan i gräset? Hur gör de som klarar att komma på fötter igen? Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Resa sig stark":
Ann Nilsson, Nyköping. Marita Norlin, Luleå. Nancy Führ, Tyresö. Anna Ledberg, Årsta. Linda Granqvist, Täby.

2017-07-04

Livet en fråga om karlekFree lottar ut 5 ex av boken "Livet – en fråga om kärlek"

Med inblick i en kosmisk psykologi – som visar hur alla livserfarenheter på lång sikt bidrar till utvecklingen av vår kärleksförmåga – kan vi få en avgörande överblick och vägledning i de stora förändringar som sker både inom oss, i samhället och i en globaliserad värld. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken "Livet - en fråga om kärlek":
Eva Ax, Norrköping. Ann Gryth, Bräkne-Hoby. Helena Bengtsson, Jönköping. Björn Hellqvist, Hammarö. Eva Österman, Göteborg.

2017-06-07

haremsbyxaFree lottar ut 1 par valfria haremsbyxor

När du bär dessa yogabyxor vet du att du stöttar Jigaias vänfamilj i Indien där målet är att uppfylla föräldrarnas dröm - att alla tre barn ska få gå i skolan. Bär dem i sin fulla längd eller dra upp dem för att få en byxkjol. Tillverkade i bomull och finns i många olika fina mönster och färger. One size med hög smock. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnaren till ett par valfria haremsbyxor:
Ann-Sofie Everos, Luleå.

2017-06-07

SchampoFree lottar ut 3 flaskor "Shampooing à la Rose"

Shampooing à la Rose från Biofloral är ett hårschampo med Bach Blomessenser som passar alla hårtyper, även de mest känsliga. Naturlig silica ger näring och återfuktar håret. Extrakt av ringblomma och humle lugnar irriterad hårbotten och ger glans och volym. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin flaska "Shampooing à la Rose":
Karolin Ramya, Helsingborg. Susanne Nilsson, Brandbergen. Inger Andersson, Enköping. Lotta Johansson, Hässleholm. Annika Lantz, Osby.

2017-06-07

Reikins själFree lottar ut 5 ex av boken "Reikins själ"

I "Reikins själ - den kompletta handboken" har omfattande och djupgående information samlats av tre världskända Reikimasters från olika Reikiskolor. De delar hängivet med sig av sin gedigna kunskap om Reiki: "Det är vår förhoppning att kärleken för varandra och för Reiki kommer att spridas till allt Reikifolk runt om i världen." Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken "Reikins själ":
Katrin Sahl Ohlsson, Ekerö. Rose-Marie Fältström, Finspång. Kristina Rantanen, Näshulta. Kristina Bergman, Ljungby. Fredrik Grönqvist, Molkom

Dessutom har det lottats ut 5 Reikihäften till de som skrev att de inte kände till reiki:
Ellenor Allanson, Örebro. Erica Höglund, Bjästa. Kennet Karlsson, Hedemora. Merike Julkunen, Stockholm. Karin Hårdstedt, Stockholm.

2017-05-03

Att leva i himlen har och nuFree lottar ut 5 ex av boken "Att leva i himlen här och nu"

I sin nya bok "Att leva i himlen här och nu – så släpper du taget om dina begränsande övertygelser" utforskar Anita Moorjani de kulturella myter som präglar vårt vardagsliv. Om det är resan, och inte målet, livet handlar om, kan det här då vara himlen – detta fysiska liv vi alla lever här på jorden? Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken "Att leva i himlen här och nu:
Ingegerd Vogel, Falkenberg. Anneli Särnblad Pederson, Tun. Elaine Iggström, Stockholm. Kikki Hellqvist, Hammarö. Arja Karlsson, Trångsund.

2017-05-03

BiocentrismFree lottar ut 5 ex av boken "Biocentrism"

Robert Lanza menar att det är livet i sig som skapar universum och inte tvärtom. Om han har rätt existerar inte tid och rum enligt den linjära gängse förklaringsmodellen. Han menar också att biocentrismteorin bevisar att döden är en illusion. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Biocentrism":
Amanda Nyman, Täby. Jeanette Sjödin, Holm. Damien Blanchard, Norrköping. Louise Tibblin, Göteborg. Berit Bengtsson, Ystad.

2017-05-10

Levande kraftFree lottar ut 5 platser till kursen Levande kraft - upptäck kraften

Vill du ha mer kraft och livsglädje? Starkare självkänsla? Vill du vakna på morgonen och känna dig glad, levande och tacksam över ditt liv? Välkommen på kursen Levande kraft steg I i Lundsbrunn den 6-9 juli. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin plats till kursen "Levande kraft - upptäck kraften":
Första pris: Marita Svensson, Floda. Jenny Carlsson, Umeå.
Tredje-till-femtepris: Alexandra Carlsson, Lidköping. Agnes (Anki) Lidgren, Bromma. Mare Mikiver Gustafsson, Sala.

2017-03-24

bodybutterFree lottar ut 5 st Bodybutter Shea & Argan

Ekologiskt kallpressat sheasmör med arganolja som förbättrar hudens elasticitet och ger en djup återfuktning. Läs mer ...

 

Vi gratulerar vinnarna av varsin Bodybutter Shea & Argan:
Ylva Christina Esbjörs, Falun. Jennie Andersson, Trollhättan. Cecilia Hyrén, Eskilstuna. Ingela Pettersson, Bro. Lilian Lundberg, Östersund.

2017-03-24

chili cacaoFree lottar ut 3 st Chili Cacao Criollo rå eko

Chili och choklad kombinerat är en kärlekens och hettans krydda, så denna krydda är en upplevelse! Blanda ihop till en lyxig kärleksdryck med varm mjölk och lite chili-cacaopulver. Rör om och njut av den tillsammans med någon du tycker om. Värmer både kropp och sinne! Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin Chili Cacao Criollo rå eko:
Ann Nilsson, Nyköping. Gunilla Århäll, Vällingby. Ewa Nilsson, Köping.

2017-03-13

yogamatta ohmatFree lottar ut 1 st Ohmat yogamatta

Mattan är tillverkad i 100 % biologiskt nedbrytbart naturgummi med ett starkt absorberande mikrofiber i det yttersta skiktet. Halkfritt gummi - ju mer du svettas desto bättre grepp. Vattenbaserad eco-friendly färg. Fri från latex, silikon och giftigt lim. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnaren till en Ohmat yogamatta:
Jenny Nilsson, Gävle.

2017-03-03

Konsten att inte doFree lottar ut 5 ex av boken "Konsten att inte dö"

"Konsten att inte dö – upptäck maten som enligt vetenskapen ger ett längre och friskare liv" handlar om vad vi kan göra för att inte dö i förtid. Det här är en högaktuell och efterlängtad bok i en tid då allt fler blir medvetna om hur stor betydelse våra kostval har för vår egen hälsa, och även för djuren och miljön. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken "Konsten att inte dö":
Margareta Stor, Enskede Gård. Åke Karlsson, Bollnäs. Jenny Carlsson, Umeå. Anette Andersson, Falun. Jannike Andersson Östh, Kode.

2017-03-03

ChakranFree lottar ut 5 ex av boken "Chakran"

I gränslandet mellan din fysiska och din andliga kropp finns ett dolt nätverk av dyrbara juveler. De kallas chakran och beskrivs ofta som snurrande hjul av energi eller andliga energiportaler. Chakrana är ihopkopplade längs en vertikal linje inom dig där de formar själens ryggrad – grundpelaren i din livsbärande struktur och din innersta källa till livskraft. Läs mer ...

Här är vinnarna av varsitt exemplar av boken "Chakran":
Evelina Rothman, Malmö. Edith Westerholm Kiendl, Växjö. Rita Cording, Ängelholm. Susanne Mellström, Stockholm. Jens Räsänen, Öjebyn.

2017-03-03

Andens medicinFree lottar ut 5 ex av boken "Andens medicin"

I "Andens medicin - uråldrig visdom möter modern neurovetenskap" varvas handfasta tips om en växtbaserad kost som sätter fart på kroppens självläkningsprocesser med urfolkens traditionella recept för hälsa innehållande bland annat initiationsriter, meditation och fasta. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Chakran":
Merike Julkunen, Stockholm. Anna Larsson, Västerås. Susanna Åhlén, Stenkullen. Anette Bohlin, Eslöv. Carola Lind, Öjebyn.

2017-03-03

Livet på jordenFree lottar ut 5 ex av boken "Livet på jorden"

Vi är många som ställer oss stora frågor om livet för att hitta mening: Vad är det som händer i världen? Hur kan jag vara lycklig när världen är full av människor som inte är det? Handlar livet om att lära oss saker eller att gå igenom prövningar? Vad är poängen med alltihop? Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken "Livet på jorden":
Eva Valltjärn, Ljusdal. Linda Andersson, Tranås. Sylvia Kjellander, Oxie. Annelie Törnebro, Villhelmina. Ewa Edwall, Njurunda.

2017-01-17

Dagmar assym. TunicFree lottar ut 2 st Dagmar assym. Tunic

Designwerkets masterpiece! En originell och dramatisk klänning - kort fram och lång bak. Rymlig storlek med Morticia Addams-ärmar och rosa vingar tryckta på ryggen. Limited edition. Värde 1 199 kr. Läs mer ...

 

Vi gratulerar vinnarna av varsin Tunic Dagmar assym:
Emma Kronborg, Stockholm. Helena Setterberg, Karlstad.

2017-01-17

MandarinänderFree lottar ut 3 st Mandarinänder för kärlek

Dessa vita vackra mandarinänder i par kommer med kärleksenergi till dig och ditt hem. De symboliserar ett lyckligt äktenskap eller relation fylld med romantisk kärlek. Finns i tre olika varianter. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin mandarinand:
Marianne Kotilainen, Sandviken. Irene Andersson, Uppsala. Per Andersson, Ängelholm.

2017-01-17

raw proteinFree lottar ut 3 st Garden of Life RAW Organic Protein

Raw Protein är veganprotein av groddat ärtprotein, råris, proteinrika frön, sädeslag och baljväxter. 100 % ekologisk och raw. Raw Protein passar utmärkt i smoothies, men kan även tillsättas till mat och annan dryck. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin Organic Protein:
Malin Svensk Björck, Järvsö. Camilla Lundberg, Svedala. Mats Westlund, Uppsala.

2017-01-13

evo-omslagFree lottar ut 2 st Earthingpeople Evolution-omslag med valfri jordanslutning

När du återställer din fysiska/elektriska kontakt med jorden får du tillgång till en obegränsad källa av antioxidanter och du skyddar dig mot lågfrekventa elektromagnetiska fält från elsystemet. Inte nog med det, du är också synkroniserad med alla jordens olika frekvenser och rytmer. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt Earthingpeople Evolution-omslag:
Susanne Sohlberg, Tyresö. Carina Johannesson, Styrsö

2017-01-05

Lee Seger healingkortFree lottar ut 5 ex "Lee Seger Healingkort"

Lee Segers vackra kortlek hjälper dig att på ett lekfullt sätt lära känna dig själv på ett djupare plan. 77 kort och en bok på 200 sidor som berör de flesta aspekter av livet och som visar på möjligheten att vända det som känns tungt mot glädje, nyfikenhet och kreativitet. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin kortlek "Lee Seger Healingkort":
Robert Pederson, Tun. Karin Green, Mora. Eva Lindgren, Vaxholm. Yvonne Hedlund, Stockholm. Maria Backlund, Vaggeryd.

2017-01-05

NarvaraFree lottar ut 5 ex av boken "Närvara"

Precis när man som bäst behöver vara genuin och självsäker händer det att man känner man sig falsk och osäker. Harvardpsykologen och TED-stjärnan Amy Cuddy avslöjar hur man tar fram sitt modigaste jag för att öka sitt självförtroende, inspirera andra och prestera på topp. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Närvara":
Livia Hedin, Göteborg. Lina Ivarsson, Uppsala. Christina Hellmo, Vansbro. Susanne Mähler, Stockholm. Pia Lindström, Johanneshov.

2017-01-13

levande kraftFree lottar ut 4 platser till kursen Levande kraft - upptäck kraften

Vill du ha mer kraft och livsglädje? Starkare självkänsla? Vill du känna dig glad, levande och tacksam över ditt liv? Välkommen på kursen Levande kraft steg I i Lundsbrunn den 9-12 mars! Värde 5 600 kr inkl kost och logi. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av en varsin plats på kursen Levande kraft - upptäck kraften:
Linda Jonuzi, Lotta Kaliff, Klas Dahlberg, Jan-Olov Johansson.

2017-01-05

Leva - mitt år 2017Free lottar ut 5 ex av "Leva - mitt år 2017"

Vill du känna glädje, inspiration och fokus 365 dagar under 2017? Drömmer du om att stärka din självkänsla, vara närvarande i nuet, utveckla kärleken, starta eget, öka din inkomst eller att våga satsa på något du verkligen brinner för? Kalendern "Leva - mitt år 2017" hjälper dig att nå dit du vill. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin kalender "Leva - mitt år 2017":
Lena Tranefalk, Bagarmossen. Ann Nilsson, Nyköping. Jeanette Audirell, Visby. Pia Johansson, Hindås. Carina Svensson, Piteå.

2016-12-01

Ängel EliseFree lottar ut 3 st Ängel Elise

Hur du inreder ditt hem påverkar enligt feng shui flödet av chi (livsenergi). Ängeln Elise är en svenskdesignad ängel med vit klänning med knytband och skira vita vingar. Läs mer ...

 

Vi gratulerar vinnarna av varsin Ängel Elise:
Ulla Hansson, Strömstad. Christina Rynnes, Uppsala. Leena Niskanen, Värnamo.

2016-12-01

KärlhälsaFree lottar ut 5 påsar Kärlhälsa

Ekologiskt rödbetspulver och pulver av vildväxande lingon. En ren naturprodukt utan tillsatser. Genom att blanda rödbetor med lingon förstärker lingonen rödbetornas effekt på hjärta och kärl. Pulvret Kärlhälsa passar perfekt i din pre-workout-dryck eller smoothie. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin påse Kärlhälsa:
Mirja Tolonen, Norberg. Sandra Backelund, Hjo. Helena Bengtsson, Jönköping.
Jenny Carlsson, Umeå. Gabrielle Edkrantz, Nyköping.

2016-12-01

Ma YemaFree lottar ut 5 ex av cd:n "Ma Yema"

Ma Yema är Malou Bergs sjätte album i serien "The Pleiadian Suite", som alla är präglade av de fyra elementen. Ma Yema står för elden, en varm, passionerad och omslutande sådan. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin cd "Ma Yema". Istället för 5 blev det 25 st:
Sandra Månsson, Johan Håkansson, Anneli Särnblad Pedersen, Agneta Hermansson, Ann-Louise Johansson, Ylva Hansen, Anna Lunki, Eva Lindberg, Iréne Johansson, Åsa Hedlund, Dunja Kalk, Anna Åkerblom, Charlott Martinsson, Mona Sahlström, Camilla Lundberg, Kattis Eklund, Jenny Ahlberg, Åsa Bodin, Paula Wejnering, Annelie Björnsdotter, Helena Sandström, Peggy Netzler, Susanne Norling, Josefin Fontana.

2016-11-01

Frigörande dans i mindfulnessFree lottar ut 5 ex av boken "Frigörande dans i mindfulness"

När du i den frigörande dansen lyssnar hem till kroppen, är det inte i första hand intellektet du använder dig av. Med hjälp av rörelserna följer du impulserna från kroppens intelligens. Du utvecklar din kroppskännedom och din intuition - känslans intelligens - och stärker upplevelsen av nuets kraft. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Frigörande dans i mindfulness":
Carmen Kalemba, Kristinehamn. Mikael Schale, Västra Frölunda. Eva Möller, Djursholm. Greenleaves Andersson, Urshult. Linda Granqvist, Täby.

2016-11-01

HSP och kärlekFree lottar ut 5 ex av boken "Den högkänsliga människan och kärleken"

Faller du hårt och djupt när du blir kär? Är du trött på att bli kallad "för känslig" i din relation? Kämpar du för att känna respekt för din mindre känsliga partner? Eller har du gett upp kärleken helt och hållet, eftersom du fruktar att du inte klarar av att bli sårad? Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Den högkänsliga människan och kärleken":
Jörgen Skörsemo, Garpenberg. Helena Bodin, Göteborg. Hanna Friberg, Leksand. Christian Schale, Västra Frölunda. Dieynaba Drammeh, Umeå.

2016-11-01

AkashaarkivenFree lottar ut 5 ex av boken "Akashaarkiven"

Akashaarkiven - själens resa i det kollektiva medvetandet är en lika praktisk som djup steg-för-steg-handledning i hur du öppnar och använder dina egna Akashaarkiv. I dessa arkiv, där all mänsklig erfarenhet är lagrad, finns historien om din själs utveckling. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Akashaarkiven":
Anna Ahlbäck, Karlstad. Marie Wickgren, Bålstad. Linda Jonuzi, Helsingborg. Marita Knutson, Lidköping. Malin Holm, Henån.

2016-09-26

jagaia yogafigurinerFree lottar ut 3 st "Jigaia yogafiguriner"

Jigaia är svenskdesignade yogafiguriner med budskap om fred och frid på moder jord. Varje yogafigurin kommer med en gåva i form av ett budskap och till varje figurin hör även en unik meditation eller yogaövning att göra hemma för att förstärka budskapet. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin yogafigurin:
Per Andersson, Ängelholm. Ksenia Lundgren, Ystad. Annika Holm, Ljungby.

2016-09-26

ProfetiaFree lottar ut 5 ex av boken "Profetia"

"Profetia – möten med Gudinnan Antares och vägen in i femte dimensionen" beskriver Ulla Anderéns väg och ger en inblick i hennes upplevelser under en tid då hon vistades i norra Argentina. I ett område präglat av den stad av kristall som vilar under jord. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Profetia":
Sabina Fontana, Uppsala. Susanne Waller, Norrköping. Ann-Charlotta Kjällberg, Ängelholm. Nils-Göran Andersson, Söråker. Carmen Kalemba, Kristinehamn.

2016-09-26

raw kakaopulverFree lottar ut 5 påsar "Raw kakaopulver"

Alive Foods raw kakaopulver är ett ekologiskt och orostat kakaopulver från criollobönor, av högsta kvalitet och smak, rikt på antioxidanter och mineraler. Med kakaopulver kan man göra nyttiga efterrätter, egen raw choklad, varm choklad, glass, smoothies eller använda i matlagning, precis som "vanligt" kakaopulver. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin påse Raw kakaopulver:
Carina Stoor, Johanneshov. Camilla Hansson, Landskrona. Linda Jonuzi, Helsingborg. Tony Bertilsson, Lund. Molly Wiström, Njurunda.

2016-09-26

EnergikällanFree lottar ut 5 st energi- & inspirationskortlekar

"Energikällan" är en kortlek inspirerad av naturen. Kan användas som daglig vägledning genom att du drar ett kort varje dag och skapar din egen känsla eller tolkning utifrån bilderna. 78 vackra kort med naturmotiv, tänkvärda texter och budskap. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin energi- & inspirationskortlek:
Josephine Weckman, Hägersten. Anna Ericson, Östersund. Siss Sundström, Älta. Arja Karlsson, Trångsund. Hanna Bjurulf, Trollhättan.

2016-09-01

PassionskodenFree lottar ut 5 ex av boken "Passionskoden"

Vill du bli den du är? Vill du göra det du längtar efter? Vill du bidra till den nya värld som vi vet är möjlig? Då ska du läsa "Passionskoden – för ett helt och hållbart liv". I boken har författaren Eva Sanner samlat sina bästa och mest användbara råd till dig som vill leva livet till hundra procent. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Passionskoden":
Jenny Green, Helsingborg. Darlene Kärnström, Sandviken. Nicholas Muse, Strömsnäsbruk. Marcurs Bergkvist, Ludvika. Ann-Catrin Bergström, Kista.

2016-09-01

EKIMFree lottar ut 5 ex av boken "En kurs i mirakler – de vanligaste frågorna"

Avsikten med att skriva den här boken är enligt författarna Kenneth och Gloria Wapnick att besvara de frågor som de som studerar En kurs i mirakler har ställt ända sedan den publicerades 1976. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "En kurs i mirakler - de vanligaste frågorna":
Charlotte Kjällberg, Ängelholm. Agneta Håkansson, Hägersten. Madeleine Grano, Mora. Anette Bohlin, Eslöv. Louise Tibblin, Göteborg.

2016-08-10

ÄnglarFree lottar ut 5 ex av boken "Änglar"

"Änglar – lär dig att se, känna och höra änglar" är en vacker och glädjefylld introduktion till änglarnas värld skriven av Storbritanniens hyllade medium Kyle Gray. Lär dig hur du kan arbeta med änglarna i din egen vardag och använda deras ljus för positiv förändring och läkning. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Änglar":
Cecilia Hyrén, Eskilstuna. Ann Nilsson, Nyköping. Eva Valltjärn, Ljusdal. Theres Lindström, Bergsjö. Malin Svensk Björck, Järvsö.

2016-08-10

Ida-StinaFree lottar ut 5 ex av "Ida-Stinas guldhjärta"

"Ida-Stinas guldhjärta" skriven av Camilla Danilda är en bilderbok för barn som handlar om döden. Stora och mindre barn frågar ofta om döden. Och vad svarar man? Följ med Ida-Stina och hur hon bearbetar sin mormors bortgång. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Ida-Stinas guldhjärta":
Eva Andersson, Hindås. Malin Nilsson, Åstorp. Lina Ivarsson, Uppsala. Inger Andersson, Enköping. Björn Hellqvist, Hammarö.

2016-07-20

Ginjer ingefäradropparFree lottar ut 5 flaskor Ginjer ingefäradroppar

Med Ginjer ingefäradroppar får du snabbt tillgång till ekologisk ingefära. Färdig att användas i matlagning, te, smoothies, juice eller bara i ett glas vatten – helt enkelt på samma sätt som du annars använder ingefära. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin flaska Ginjer ingefäradroppar:
Evy-Anne Hestner, Göteborg. Anki Hult, Älvängen. Kajsa Amborn, Knivsta. Ola Andersson, Helsingborg. Carina Svensson, Piteå.

2016-07-20

Änglasvar orakelkortFree lottar ut 5 ex av "Änglasvar orakelkort"

Ibland behöver man ett enkelt och tydligt svar på frågor som: "Är det ja eller nej?" och "När kommer jag att få det där jobbet, träffa min själsfrände, flytta till ett bättre område?" Den här kortleken ger dig tillförlitlig vägledning när allt som behövs är ett kort och koncist svar. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av "Änglasvar orakelkort":
Carina Göthe, Gävle. Anki Hult, Älvängen. Helen Björk, Orrefors. Eva Ragnarsson, Kalmar. Marie Lundqvist, Järna. Monica Björklund, Tanumshede.

2016-07-01

Detox LifestyleFree lottar ut 5 ex av boken "Detox Lifestyle"

I "Detox lifestyle - få mer energi med yoga, mat och nya vanor" breddar författaren Tia Jumbe begreppet detox. Boken vänder sig till alla hälsointresserade som vill ha mer energi, en renare kropp och ett ljusare sinne - hela livet. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Detox Lifestyle":
Jaana Maaranen, Röke. Lucia Fontana, Uppsala. Rose-Marie Strand, Skutskär. Susanne Löfvander, Västerås. Ulrika Söderholm, Kungsör.

2016-07-01

AstrokristallerFree lottar ut 3 set med Astrokristaller

En gullig, liten påse av sammet (ljusblå, röd, grön eller brun beroende på vilket element ditt tecken tillhör) som innehåller fyra stenar speciellt utvalda för personer födda i respektive stjärntecken. En fin present! Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt set med Astrokristaller:
Ann-Charlotte Kjällberg, Ängelholm. Britt-Inger Bjurström, Borlänge. Jennie Madeleine Andersson, Trollhättan. Lena Svensson, Broby. Britt-Marie Andersson, Ramlösa.

2016-06-21

yoconutFree lottar ut 3 st Yoconut yoghurtkit

Med Yoconut yoghurtkit gör du egen kokosyoghurt i tre enkla steg - redo att serveras, färsk och fräsch efter några timmars försyrning i yoghurttermosen. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt yoghurtkit:
Agnes Lidgren, Bromma. Björn Hellqvist, Hammarö. Jens Andersson, Stockholm.

2016-06-21

shakti goodess skin careFree lottar ut 5 st Shakti Goodess Skin Care-produkter

Hudvårdsprodukterna från Goodess Skin Care-serien fungerar vitaliserande. Innehåller endast naturliga och ekologiska ingredienser. Certifierade enligt Natrue - Natural and Organic Cosmetics. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin Shakti Goodess Skin Care-produkt:
Carina Stoor, Johanneshov. Lena Svensson, Broby. Sophie Wiktorin, Rimbo. Elisabeth Mc Cann, Södertälje. Ida Nilenfors, Domsten.

2016-06-21

chakrameditationFree lottar ut 5 cd "Chakrameditation"

"Chakrameditation & chakrabalansering med Solfeggiofrekvenser" är en vägledd healingmeditation för harmoni och balans med Deva Laya. Inkluderar även en 8-sidig booklet om våra sju största chakran. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsin cd "Chakrameditation":
Lina Ivarsson, Uppsala. Fredrik Grönqvist, Molkom. Annalena Lövkvist Andersen, Vaxholm. Lena Svensson, Broby. Sabina Fontana, Uppsala.

2016-05-23

Biosnacky groddtornFree lottar ut 2 st Biosnacky groddtorn + groddfrö

Biosnacky Germinator - groddtorn med välvt lock är ett riktigt bra val både för nybörjaren och för den vana groddodlaren. Tornet är lätt att rengöra och du kan ha tre sorters groddar samtidigt samt långa groddar. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt Biosnacky groddtorn:
Julia Ormsmarck, Laholm. Victoria Otterström, Göteborg.

2016-05-23

Aroma roll-onFree lottar ut 3 kit Aroma roll-on Lavendel + Sommarkväll

Aroma roll-on Lavendel eko och Sommarkväll är det enda du behöver i din sommarväska. Sommarkväll rollas på hand- och fotlederna och bakom öronen och tinningarna för att undvika att bli myggbiten. Lavendel Eko känns skönt att rolla på vid solbränna och insektsbett. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt kit Aroma roll-on:
Anki Hult, Älvängen. Margaretha Hagman, Eskilstuna. Anneli Pettersson, Tranås.

2016-05-02

EnergihealingFree lottar ut 5 ex av "Energihealing"

Lider du av ångest, är du styrd av dina känslor, känner du dig ofta utmattad eller har låg tolerans för människorna omkring dig? Med enkla medel kan du göra energihealing till en självklar del av din vardag och bli mer lugn, centrerad och balanserad. Läs mer ...


Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Energihealing":
Merike Julkunen, Stockholm. Jörgen Sundvall, Gränna. Chakib Haddad, Helsingborg. Carola Lind, Öjebyn. Monica Ruljeff, Ursviken.

2016-04-22

Levande kraftFree lottar ut 5 ex av "Levande kraft"

Cicci Lyckow Bäckman vägleder dig genom kroppen och livsenergin, känslorna och tankarna till den inre stillheten med insikt, humor och djup. Boken innehåller många övningar som hjälper dig att själv uppleva det hon talar om i boken. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av boken "Levande kraft":
Barbro Geschwind, Bro. Theres Lindström, Bergsjö. Satu Svensson, Järfälla. Camilla Lundberg, Svedala. Petra Björk, Karlstad.

2016-04-08

FloridavattenFree lottar ut 6 flaskor Floridavatten!

Äkta Floridavatten av traditionellt recept från Peru. Används inom shamanismen och av ursprungsbefolkningen i Sydamerika vid bland annat healing- och reningsceremonier. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin flaska Floridavatten:
Monika Swärd, Visby. Linda Granqvist, Täby. Ann-Kristin Hansson, Göteborg. Eva Valtjärn, Ljusdal. Stina Eriksson, Hudiksvall. Anette Andersson, Falun.

2016-03-25

VisdomskodenFree lottar ut 3 ex av "Visdomskoden"

Boken som kan förändra din världsbild! En faktafiktiv spänningsroman som handlar om människans dolda historia, uråldrig visdom, maktelitens agenda, synkroniciteter, mystik och magi. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av "Visdomskoden":
Mikael Sjögren, Helsingborg. Jenny Andersson, Ekenässjön. Ingela Hallgren, Söderbärke.

2016-03-11

DeodorantFree lottar ut 5 stycken deodoranter!

E Plus High C Deodorant är en helt naturlig deodorant som håller dig fräsch länge. Naturliga örtextrakt som kamomill och ringblomma samt vitaminer tar bort dålig lukt och reglerar svettning. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsin deodorant:
Ann-Louise Jäder, Järfälla. Marita Knutsson, Lidköping. Sofie Widmark, Strängnäs. Linda Fors, Stockholm. Jennifer Sterner, Osby.

2016-03-01

Yoga & ACTFree lottar ut 5 ex av "Yoga & ACT"

Balans i tillvaron, bryta invanda mönster, hitta sina kärnvärden. Ja, tack! Det låter bra. Men hur ska det gå till när både omvärlden och - kanske framför allt - vårt eget sinne allt som oftast sätter krokben för oss? Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna till varsitt exemplar av boken "Yoga & ACT":
Peter Kyrö, Kiruna. Maria Zitouni Paulsson, Krokom. Åse Bokström, Huddinge. Gunilla Ericsson, Storfors. Carina Svensson, Piteå.

2016-03-01

Bortom tidigare livFree lottar ut 5 ex av "Bortom tidigare liv"

Regressionsterapeuten Mira Kelley berättar i boken om de lärdomar hon har fått genom arbetet med sina klienter. Berättelserna vill visa hur man kan läka sig själv till kropp, sinne och själ genom att lära sig mer om tid, karma, öde och fri vilja liksom hur varje val skapar en ny verklighet för var och en. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av "Bortom tidigare liv":
Zenita Styffe Wall, Bruksvallarna. Karin Eklund, Djurmo. Sanna Månemys, Hjo. Pia Vingestråhle, Malmö. Karin Nilsson, Strängnäs.

2016-03-01

Min son och livet ...Free lottar ut 5 ex av "Min son och livet efter detta"

En intim, hjärtskärande och upplysande berättelse som bjuder in till en emotionell resa från sorg till helande, från tvivel till tro. I boken besvaras de mest grundläggande frågorna om vad det innebär att vara människa. Läs mer ...

Vi gratulerar vinnarna av varsitt exemplar av "Min son och livet efter detta":
Lena Olsson, Bollnäs. Katarina Olsen, Malmö. Margareta Karlsson, Sandarne. Anki Hult, Älvängen. Conny Öström, Örkelljunga.