www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se
2020-11-02

I nästa nr av Free som utkommer den 7 januari kan du läsa om:

 

Perfekt på ytan ...

Går det att leva med en narcissist? Hur kommunicerar man för att nå fram? Hur avväpnar man narcissistens speglingar och manipulationer? Och viktigast av allt: hur skyddar man sitt barn? Alicia Lundberg, aktuell med boken "Perfekt på ytan, defekt inuti" delar med sig av sina erfarenheter och råd för dig som är medberoende i en dysfunktionell relation med en narcissist. Kanske har du redan lämnat personen men behöver kunna samarbeta då ni har barn ihop. Kanske har du bestämt dig för att stanna kvar men behöver hitta ett sätt att markera gränser. Det finns inget rätt eller fel, säger Alicia. Det viktiga är att du tar styrningen över ditt och ditt barns liv.

 

Låt dig ledas av kärleksfull intelligens

Är intuitionen vägledning från vår själ? En intelligent och kärleksfull röst, som vill vårt eget bästa? Det frågar sig yogaläraren Tomas Frankell, välkänd profil inom personlig och andlig utveckling, i sin nya bok "Följ din intuition". Vi befinner oss i ett kollektivt skifte från ego till intuition. Det krävs tillit och mod att ta steget från ett gammalt trygghetstänkande till att börja ledas av vår djupare kärleksfulla intelligens. Lär dig mer om hur intuitionen kan användas inom områden som gränssättning, relationer, pengar och vårt eget personliga växande.

 

Berätta aldrig det här

Vi har träffat medieprofilen Frida Boisen som i sin nyutkomna bok "Berätta aldrig det här" avslöjar den skuldtyngda familjehemlighet hon burit under så många år. Hon berättar sin historia, en stark skildring av bottenlöst mörker, skam och skuld. Men också en berättelse om kärlek, hopp och förlåtelse - ett viktigt budskap som kan rädda liv.

 

Där solen skapar konst skapas kärlek

Upptäck den nya magiska konsten som vill beröra, som vill förändra det du tror är möjligt, som kan förändra hur du ser på själva skapandet. Spännande energibaserad konst där solen och elementen ger liv och form möter du i Sentian Art. Du möter två konstnärer och partners som i ett kreativt och helande samarbete skapar helt unika konstverk och smycken. Ian och Sentia skapar konst som lever och förändras med ljus och temperatur, som ger mervärde till din själ och ditt hjärta. Energiverk som berör och utmanar det möjliga i en tid där vi söker oss alltmer till ljuset.

 

I balans med Shandithi

Att välja sitt mående och aktivera den glädje och kärlek vi alla naturligt bär inom oss, är några av ledorden för den svenska rörelsemeditationen Shandithi. Friheten kommer inifrån, du skapar ditt eget välbefinnande. Vi har gjort en djupdykning i världen runt Shandithi, ett koncept med verktyg som skapar balans, integrerar kropp och själ samt aktiverar tacksamhet, glädje och harmoni. När vi är i kontakt med vår själ och intuition känner vi oss i balans och har lättare att ta beslut över vad som är bra för mig. Det innebär att jag känner mig trygg och har en tillit till mina egna vägval i livet.


Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!