www.free.se
www.egia.se
2019-03-01

I nästa nr av Free som utkommer den 3 maj kan du läsa om:

 

Kildenterapi

Djup upplevelse av att vila i sig själv

Kildenterapi är en terapeutisk behandling som ger en mycket stor avspänning. Kropp, tankar och känslor möts, säger terapeuten Catarina Bäckstrand. Kildenterapi ökar kunskapen om kroppen, släpper på spänningar och ger möjlighet att bearbeta händelser i livet. I nästa nummer möter du Catarina som berättar om Kildenterapin, som är en rofylld och avslappnande massage.

Jordning

Med båda fötterna på jorden

Jordning eller att grunda sig är ett enkelt sätt att återställa kroppens naturliga elektriska tillstånd genom att återskapa den fysiska elektriska kontakten med jorden. Det säger Anders Blomqvist, som driver Earthingpeople. Att inte vara jordad är onaturligt och kan ge hälsoproblem. En ojordad kropp kan inte fungera optimalt. Läs mer i nästa nummer om hur man kan skydda sig, uppnå balans och förbättra sin hälsa.

Healing

Camilla Elfvings reportageserie om healing fortsätter. Vad exakt är biofältet, det biologiska fältet? Hur skiljer man healing från placeboeffekt? Kan healing "fångas, lagras och användas senare"? Detta är frågor som forskare ställer sig. Vi har pratat med Göran Brusewitz, ordförande i Sällskapet för parapsykologisk forskning, som ger oss inblick i vad som pågår kring healingforskning.

Stora festivalguiden 2019

I nästa nummer är det dags för årets stora festivalguide. Vi tipsar om inspirerande festivaler som är värda att besöka i sommar. Det finns ett stort utbud och alla har en sak gemensamt – möte med andra människor i glädje och gemenskap.


Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!