www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se
2022-05-04

I nästa nr av Free som utkommer den 4 juli kan du läsa om:

 

Vad säger stjärnorna?

I vår serie där Agneta Orlå inför mötet tolkar kända personers horoskop, har turen kommit till Gordana Biernat, författare, föreläsare, vägledare och en av Oprah Winfreys 100 supersjälar - "Supersoul 100 Soul Teacher". Samtalet handlar om hennes inspirerande bok "Sanningen finns inom dig - när du förändras förändras allt", utgiven i 29 länder, och även om sådant i hennes födelsehoroskop som speglar en tuff start i livet där galenskap, förtryck och ångest var varandras följeslagare, men där de utmaningarna blev det Gordana kallar "en buddha i förklädnad", genom att hon lärde sig förvandla begränsningar och maktlöshet till frihet och glädje i nuet.

 

Din själ leds in i den gyllene eran

När Ukraina skakas av övergrepp och strid påverkas din själ i grunden. Bilder och berättelser blir som elektriska stötar som aktiverar dina djupaste minnen av egna trauman och hjältedåd, av svaghet och storhet, av krig och fred. Men varför skapar just Ukraina så djupa reaktioner och starka känslor som vi ser över världen? Maria Nylow belyser hur Ukrainas otroliga historia också har förgreningar in i din personliga livsväg och hur jordens framtid är spirituellt förbunden med Ukrainas överlevnad. Hon visar hur det värsta tänkbara också bär välsignelser och transformation för dig, hur Ukraina leder din själ in i den gyllene eran.

 

Reinkarnation – en kärleksfull syn på livet

Är medvetandet en produkt av hjärnan eller är hjärnan ett redskap för ett medvetande som existerar oberoende av den fysiska kroppen? Kan reinkarnationstanken ge näring till optimism, framtidstro och livsglädje? I sin nya bok "Reinkarnation – en logisk och kärleksfull syn på livet" presenterar Sören Grind, leg.psykolog och författare, tankar, argument och forskning kring reinkarnation som har gett honom hopp om både individens och mänsklighetens framtid.

 

Öppna ditt hjärta och bli en ljusbärare

Ingrid Kronholm, ljusbärare, healer och multidimensionell kanal, brinner för att hjälpa andra människor att hitta tillbaka till sitt sanna jag och börja leva utifrån sitt hjärta. Ta del av hennes berättelse, känn in i hjärtat och gör testet. Kanske är du också redo att öppna ditt hjärta och bli eller komma vidare i din process som ljusbärare på jorden.

 

Lycka med hjärnans hjälp

I vår hjärna fastnar negativa erfarenheter lättare än positiva, vilket skapar oro, stress och andra negativa reaktioner. Det är ett arv från människans ursprung när överlevnad var viktigast. Men forskningen visar också att vi kan påverka hur hjärnan fungerar. Rick Hanson är psykolog och expert på positiv neuroplasticitet och har skrivit boken "Fast uppkoppling till lyckan". Han berättar för oss hur vi med fyra enkla steg kan få hjärnan att skapa lycka och balans mitt i vardagens och livets utmaningar.

 

Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!