www.free.se
www.egia.se
2019-05-03

I nästa nr av Free som utkommer den 3 juli kan du läsa om:

 

Brandon Bays

Känslor kan läkas på cellnivå

Författaren och läraren Brandon Bays läkte sin magtumör med alternativa sätt att bli frisk. Hon fann ett sätt att hjälpa kroppen helas i kontakt med sina cellminnen. Efter att Brandon blivit friskförklarad ville hon dela med sig av sin upptäckt om hur lagrade cellminnen påverkar kroppen och ens hälsa. Hon började leda seminarier om Resanmetoden och har skrivit om healingprocessen i boken "The Journey". Free mötte Brandon Bays nyligen i Stockholm.

 

Österländsk läkekonst ger bättre hälsa

Min vision var att driva ayurvedisk hälsovård i Leksand med de båda holistiska läkemetoderna ayurveda och klassisk kinesisk medicin. Det berättar Susanne Lindström, leg naprapat och dipl akupunktör. Idag driver Susanne Vedic Akupunkturskola sedan tio år tillbaka. Numera samarbetar skolan också med kinesiska läkare. Läs mer i nästa nummer där Susanne berättar om hur ayurveda och klassisk kinesisk medicin kan ge bättre hälsa.

 

Nycklar till vår högre potential

Free har träffat Richard Rudd, lärare, mystiker, poet och skapare av "Gene Keys". Gene Keys kan liknas vid ett universellt inre språk vars syfte är att väcka oss till vårt högsta syfte i livet. Dessa "nycklar" aktiverar och låser upp det som ligger inbäddat i vårt fysiska DNA. Genom att acceptera hela vår natur, inklusive våra skuggor och gåvor, och genom att använda oss av kontemplation – ett centralt verktyg i Gene Keys – kan vi höja frekvensen i vårt DNA. Vi hittar vår inre sanning.

 


Special!

Kursgårdar och retreatcenter

I nästa nummer presenterar vi vår stora kursgårdsspecial där vi tipsar om fantastiska kursgårdar och retreatcenter med olika event, kurser och retreater. För den som planerar att arrangera en egen kurs, eller samla ihop vännerna och åka iväg på en bara-vara-helg finns det även kursgårdar som går att hyra.

 

Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!