www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se
2022-09-02

I nästa nr av Free som utkommer den 3 november kan du läsa om:

 

Rörelse för kropp och själ

I nästa nummer startar vi vår nya serie "Rörelse för kropp och själ", där olika tränings- och rörelseformer i syfte att skapa ökad harmoni och helhet, kommer att belysas. Vi inleder med en intervju med Johanna Hector, tränings- och yogaprofil. Hon har, som det energipaket hon är, under många år på sitt alldeles egna "josiga" sätt spridit yoga- och rörelseglädje och genom undervisning, kurser, yogaresor och olika event påvisat hur viktigt glädjen, lusten och passionen är för oss alla. Med utgångspunkt i hennes egen personliga resa för att hitta harmoni i livet delar hon med sig av sina erfarenheter.

 

Systerskap som utvecklar ditt hjärta

Vem är du i allt som sker på jorden just nu? Kan du hitta dig själv eller famlar du runt i din iver att göra rätt eller inte göra fel? Systerskapet som är en röd tråd genom jordens alla faser kan vara din ledstång att hålla i, din tråd att nysta i för att få klarhet och stabilitet. Den nya världsordningen som skapas av feminint gudomliga värderingar bärs via alla tiders systrar till vår nutid. Kanske är du en av de vaknande systrarna som just nu längtar efter att hitta dig själv igen. Kanske är du en av systrarnas bröder som också bär systerskapet in i nutiden. Maria Nylow berättar hur du tar plats i det nya systerskapet.

 

Din intuition kan skapa högkänslighet

Dina intuitiva, sensitiva och empatiska drag kan skapa högkänslighet. När du har de här intuitiva och empatiska dragen innebär det att du har välutvecklade energier. Med dina välutvecklade energier har du förmågan att förstå och läsa av andra människor och situationer. Att använda intuition till att läsa av människor och situationer kan skapa en överkänslighet som idag ofta kallas för HSP. Helen Olausson som har skrivit boken "Högkänslighet & Intuition" och som har 20 års erfarenhet av att hjälpa och coacha sensitivt begåvade berättar mer.

 

Mer magi för själen, varje dag!

Vi har träffat Tanja Dyredand, författare, meditationslärare, astrolog, initierad shaman och känd youtubeprofil som nu är aktuell med böckerna "Meditera med stjärnorna, stjärnsjälar bliss" samt "Magi för själen". Fokus är att inspirera till enkla vardagsmagiska stunder som kan ge mer inre harmoni, samt hur vi kan meditera med stjärnornas kraft och hjälp. Allt för att öka intuition, kreativitet och väcka visdom om ditt högre livsmål.

 

Lev intuitivt och hitta ditt livs högre syfte

Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt, medium, författare och föreläsare, är aktuell med en ny bok "Lev intuitivt - Hitta ditt livs högre syfte". Vi möter författaren som berättar om boken och hur du med hjälp av en mängd olika verktyg kan inspireras att lära känna dig själv, följa din själsliga röst och hitta ditt livs högre syfte.

 

Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!