www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se
2023-11-01

I nästa nr av Free som utkommer den 5 januari kan du läsa om:

 

Medvetandet – en utmaning att förklara

Medvetandet är ett av de stora mysterierna inom vetenskaplig forskning och en utmaning för vetenskapen att förklara. Vad är medvetandet? Är det hjärnan som skapar medvetandet? Finns medvetandet överallt i någon form och i någon grad? Finns medvetandet hos djur? Enklare organismer, växter och träd? AI (artificiell intelligens), datorer och robotar? Var medvetandeforskningen befinner sig idag avseende frågor som dessa samtalar Per Snarup, vetenskapsjournalist, och Hans Liljenström, professor i teoretisk biologi och biofysik, inbjudna av Sällskapet för Parapsykologisk forskning.

 

Förlåt dig själv och andra – bli kraftfull, glad och fri

Du kan inte vara arg och samtidigt lycklig. Vrede blockerar din energi, kreativitet och glädje. Att förlåta innebär att sluta vara arg på en annan person eller dig själv. I stället accepterar du att det som har hänt har hänt, rättar till det så gott du kan, och släpper det hela. Du förlåter för din egen skull. Det är du som behöver bli fri. Då tar du makten i ditt eget liv och det gör dig kraftfull. Oavsett vad som har hänt finns det ett sätt att må bra igen, och bli glad och lycklig.

 

Läk ditt liv med Life Alignment

Philippa Lubbock, den brittiska författaren till boken "Läk ditt liv – Upptäck själens innersta mening med Life Alignment", har varit på besök hos sin kollega läraren Anna Sandberg i Alingsås för att hålla workshops om healingmetoden Life Alignment. Vi har träffat paret för ett samtal om den i Sverige relativt okända metoden för att balansera livet på alla plan genom att lösa upp djupt liggande känslomässiga blockeringar och mönster.

 

Dimensionell kunskap

Vill du lära dig mer om dimensionsmedium och hur den dimensionella kunskapen funnits i myter, legender och hos mystiker i tusentals år? Ta del av intervjuer med dimensionsmedium. Genom dimensionsvandring kan de vägleda männi­skor i deras personliga utveckling. Alla människor bär på denna unika potential att vandra dimensionellt, det är gåvor vi alla bär med oss från födelsen. Solkarina berättar mer.

 

Tänk om drakar finns ... tänk om

Tänk om drakar inte bara är farliga monster från sagorna utan verkligt underbara på något sätt. Kosmiska, jordiska, beskyddande, renande, gudomliga ... drakar som leder dig igenom turbulenta tider till lugn och upplysning, till självinsikt och nystart. Maria Nylow öppnar dörren till drakarnas värld från 4D till evigheten. Tänk om din egen drake väntar på dig ...

 

Alltid i Free:

* Fri vägledning – Seger & Soleil vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Jai Thornell coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!