www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se
2024-03-01

I nästa nr av Free som utkommer den 3 maj kan du läsa om:

 

7 argument för att tro på ett liv efter detta

Det finns bevis på ett liv efter detta. Det menar läkaren Raymond Moody, pionjär inom forskning om nära döden-upplevelser. Nu femtio år efter hans bästsäljande bok "I dödens gränsland" har han tillsammans med Paul Perry författat boken "Proof of Life After Life – 7 Reasons to Believe There Is an Afterlife". Författarnas sju argument för att tro på ett liv efter detta summerar vi i nästa nummer. Raymond Moody visar också hur du kan använda tekniken psykomanteum för att få kontakt med nära och kära som har lämnat jordelivet.

 

Slagrutan del 2

I serien om slagruta fortsätter Eva Svensson nu att berätta om auror och chakror, vilka hon studerat i många år. Genom att Eva även använder slagruta och mäter med, samt ser auran och känner med den, så får hon fram mer djupgående information till exempel om traumaringar i auran, tankespår, hälsoauran och hur auran far iväg när vi tänker på något. Läs också om hur man kan påverka auran på olika hälsosamma sätt.

 

Den moderna prästinnan

Hur kan en berättelse som utspelar sig för 3300 år sedan i Egypten, ha något att göra med den tid vi lever i nu? Vilka paralleller kan vi dra från Atlantis fall, och den spirituella revolution som faktiskt hände, mitt i det vi upplever som tidernas mest magiska forntid? Häng med Lee Seger in i "Arvet från Atlantis", som berättar en historia om just detta.

 

Bevis för själens överlevnad

Det spiritualistiska mediumskapet syftar till att bevisa att vi överlever den fysiska döden och fortsätter vår existens i andevärlden. Mediet är bron som sammanför den fysiska världen och andevärlden. MariaTherese Bohman Agerhill är författare till böckerna "Bevis för själens överlevnad" och "Väck din mediala sida". I nästa nummer skriver hon om varför bevisföringen är så viktig. Och kan en privatsittning ses som ett helande samtal?

 

Djupets drakar rör sig nu uppåt

Djupt där nere under ytan rör sig urtidens underbara vidunder mellan sjöar, hav och floder. De kommunicerar med oss när vi dricker källvatten och tar ett dopp i Vättern, de renar våra landskap och vår karma, de bär forntidens berättelser om mänsklighetens storhet vidare. De vattenlevande drakarna rör sig fritt och söker stundtals kontakt med mänskligheten. Just nu är en sådan tid. Maria Nylow berättar om några av de drakar som du kanske vill möta i sommar med lite tålamod, öppna sinnen och blöta fötter ...

 

Alltid i Free:

* Fri vägledning – Sanne Soleil vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Jai Thornell coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!