www.free.se
www.arella.se
www.egia.se
2018-11-01

I nästa nr av Free som utkommer den 7 januari kan du läsa om:

 

David Appelgren vill råda bot på hampafobin

Free har träffat David Appelgren, självförsörjande ekobonde och även initiativtagare till den populära Facebookgruppen Matfusket. David var först med att odla quinoa i Sverige och är dessutom en entusiastisk hampafantast som brinner för att sprida kunskap om denna mångsidiga och användbara gamla kulturväxt.

Alkemin – vägen till gudomlig essens

Alkemin visar vägen in i tillvarons djupaste mysterier där vår egen essens, vårt guld, kan uppenbaras. Det säger författarna Katarina Falkenberg och Tommy Westlund, i sitt nya praktverk "Alkemi – det gudomliga verket". Det omfattande 615-sidiga verket förmedlar alkemins historik, filosofi och praktik och visar hur man själv kan bli en alkemisk mästare. Genom alkemin kan vi förverkliga vår fulla potential, få tillgång till våra dolda gudomliga förmågor och nå själslig helhet. Möt Katarina och Tommy, som har grundat och driver Alkemiska Akademin, ett centrum för den eviga alkemiska visdomen, i nästa nummer.

Allt är energi!

Healern och författaren Donna Eden kunde redan som barn se energi. När hon tidigt i livet diagnosticerades med MS, blev förmågan att se energi utgångspunkten för hur hon med sina händer kunde påverka energierna i kroppen och efter några år av experimenterande bli i stort helt symptomfri. Hennes stora mission i livet har sedan dess varit att förmedla sina upptäckter till andra och dela med sig av sin övertygelse att vi alla kan lära oss använda den visdom som finns tillgänglig i våra kroppar. När våra energier mår bra, strålar vi av vitalitet, glädje och hälsa!

"Det finns en mening med allt som sker"

Min passion är att medvetandegöra dolda krafter och dold potential i människor, säger Agneta Orlå. Hon är välkänd medarbetare i Free och skriver i varje nummer om hur vi kan stärka kraften inom oss och förverkliga vårt drömliv. Möt Agneta i en personlig intervju i nästa nummer där hon berättar vad som ger henne kraft och hur hon vägleder andra att hitta tilliten och meningen med livet med hjälp av astrologi, kosmologi, mindfulness, Mirakelkursen och drömkunskap.


Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!