www.free.se
paneter.se
www.egia.se
2020-03-02

I nästa nr av Free som utkommer den 4 maj kan du läsa om:

 

Konsten att vara självsnäll

Free har träffat Maria Helander, samtalsterapeut, beteendevetare och författare till den nyutkomna boken "Konsten att vara självsnäll". Hon menar att självsnällhet ger oss både inre och yttre hälsa och mer balans i livet. Vi rapporterar också från en spännande föreläsning av Christopher Germer, psykolog, forskare och världsledande auktoritet inom självmedkänsla.

 

Så ger vi våra unika gåvor

Möt Marie Forleo, entreprenör, filantrop och obotlig optimist som vigt sitt liv åt att hjälpa andra att uppnå sina drömmar och skapa en bättre värld. Marie är aktuell med boken "Allt går att lösa" som toppat förstaplatsen på New York Times bästsäljarlista. Hennes budskap handlar om att se varje motgång, utmaning och bakslag som en möjlighet att växa och som viktiga lärdomar. Problem går att lösa och mål kan uppnås. "Allt går att lösa" är inte bara en boktitel som låter bra. Det är en oövervinnlig, optimistisk filosofi, enligt Marie. En attityd. Ett mantra. En övertygelse. Och viktigast av allt, det handlar om att bli ostoppbar. Världen behöver de unika gåvor som var och en av oss har.

 

Är pengar roten till allt ont – eller tvärtom?

Kan pengar vara en god, generös, gudomlig energi? Vi har alla en relation med pengar som styr våra liv på jorden. Tänk om pengar i sig är skapade för att göra gott, att de finns på jorden för att föra samman människor, för att skapa möjligheter att uppleva och utvecklas. Maria Nylow som driver TrueSelf resonerar runt pengar som en kärleksfull energi. Utmanande tanke eller en ny möjlighet? Maria har också träffat Sarah McCrum, internationellt erkänd författare, coach och lärare för det nya överflödsmedvetandet. Läs mer i nästa nummer om hur du kan skapa mer godhet i världen och samtidigt dra till dig de pengar du önskar och behöver.

 

Stora festivalguiden 2020

I nästa nummer är det dags för årets stora festivalguide. Vi presenterar inspirerande festivaler som är värda att besöka i sommar. Det finns ett stort utbud och alla har en sak gemensamt – möte med andra människor i glädje och gemenskap. Tipsa oss gärna!


Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!