www.free.se
www.ankhab.se
www.paneter.se
2021-09-03

I nästa nr av Free som utkommer den 3 november kan du läsa om:

 

Vad säger stjärnorna?

I vår serie där Agneta Orlå inför mötet tolkar kända personers karaktärshoroskop har nu turen kommit till Sanna Ehdin, forskare, entreprenör och författare till femton hälsoböcker som sålts i över en miljon exemplar i tio länder. Samtalet handlar om hälsa, livskraft, livets utmaningar och Sannas senaste bok "Sannas fastebok" som kommer ut i höst. Och naturligtvis går även Sannas liv och leverne under lupp utifrån vad karaktärshoroskopet förmedlar om henne.

 

Skriv för att läka

Det skrivna ordets kraft kan leda oss till reflektion kring det som är angeläget i livet, och en transformation långt bortom det vi trodde var möjligt - om vi vågar vara öppna och nyfikna under resans gång. Emelie Hill Dittmer vill förmedla det reflekterande skrivandets kraft, att det är möjligt att läka genom det rum för självobservation som skrivandet öppnar upp för. Och att skrivandet kan bli en vän och ett verktyg på vägen framåt.

 

Magi och det övernaturliga

Vi har träffat Serafia Andersson, medium, författare och skapare av tarot- och orakelkort. Serafia, som även är verksam på Tarotstjärnan, berättar om sitt deltagande i Spökjakt säsong 3. Hon berättar om hur platser med en historia kan ha energier kvar från tidigare människors liv och händelser och om hennes upplevelser under inspelningarna av serien, där hon fick praktiska bevis för att andar existerar. Vi får även veta mer om kommande bok, den tidigare utgivna "Serafias magi" och den rykande färska podden "Övernaturligtvis".

 

Följ astrologin i ditt vanliga liv!

Allt fler intresserar sig för att följa "den astrologiska väderleken" som ett stöd och uppmuntran genom vardagslivets prövningar. Tvillingsjälarna Lisa Aurelius och Ivar Kristoffersson har som livsuppdrag att vara "kosmiska inspiratörer" i övergången till vattumannens gyllene tidsålder på jorden. Ivar är känd genom sin Youtube-kanal där han ger astrologiska rapporter och Lisa är en uppskattad skribent, främst på facebooksidan "Själens krigare från SW-Eden". De har nu skapat "Astro 2022" – en bok fullspäckad med astrologisk information och vägledning för året 2022. Lisa berättar mer i nästa nummer.

 

Ärkeänglarna som lyfter dig

Vad behöver du för att utvecklas till ditt bästa jag? Vilken andlig support söker du när det är motigt, snårigt eller gropigt på din livsväg? Vilka finns alltid nära dig, är alltid i tjänst och redo att ge dig det gudomliga bistånd du söker utan krav eller villkor? Ärkeänglarna! Ärkeänglarnas uppdrag varierar med mänsklighetens grad av upplysning men deras tjänst är densamma - de finns här för att underlätta ditt liv på alla plan och områden där du har behov av hjälp. Följ med Maria Nylow och möt några av de viktigaste ärkeänglarna för dig idag. Möt dessa förunderligt kloka, praktiska och kärleksfulla ljusväsen och få reda på hur du själv kan skapa en rik och djup kontakt med ärkeänglarna.

 

Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!