www.free.se
www.egia.se
2019-09-02

I nästa nr av Free som utkommer den 1 november kan du läsa om:

 

Ditt magiska jag – lev livet fullt ut

Att vara magisk är att leva livet fullt ut, det säger Lee Seger, aktuell med sin nya bok "Ditt magiska jag – 13 steg till ett glimrande liv för dig, jorden och allt annat levande". Det inre arbetet med att förstå, acceptera och tycka om sig själv skapar en ny form av integritet som gör att vi fattar beslut som gagnar inte bara oss själva utan allt levande. Med generositet, kärlek och empati skapar vi en ny värld.

 

En mystisk resa

Free har träffat Kajsa Ingemarsson, en av landets mest uppskattade författare, för att samtala om "A Mystical Journey", sex guidade musikaliska meditationer, som hon skapat tillsammans med musikern Staffan Bond Westfält. Det är en färd ut i det okända, men samtidigt också in i det allra mest välkända, för dig som vill ge näring åt din innersta längtan och utforska din dolda potential.

 

Kalla bad är mer än bara kyla

Att bada kallt a¨r gratis och okomplicerat. Njut av kicken efter ett kallt bad och alla de positiva effekter kalla bad har på både kroppen och humöret. Det säger kallbadarna och författarna Linda Ahlgren och Linda Vagnelind i sin bok "Kalla bad". Kalla bad nuddar vid svaren pa° flera av de viktiga frågor som många av oss handskas med idag, till exempel stress, fysisk och mental hälsa och en hållbar livsstil. Kalla bad handlar om energikicken man får, lyckokänslan som kommer och om badets hälsoeffekter. Men vad behöver man? Får man doppa huvudet? Och hur blir man snabbast varm igen efter ett kallt bad? Det och många andra frågor får du svar på i nästa nummer. Dessutom talar vi med några som har för vana att kallbada året runt.

 


Healing

Camilla Elfvings reportageserie om healing fortsätter. Professor William "Bill" Bengston har under 30 år forskat på healing och gjort mängder av kontrollerade tester, särskilt med fokus på cancer. Bill Bengston har utkommit med den uppmärksammade boken "The Energy Cure" och är känd för att undersöka möjligheterna kring healing och ställa nya frågor, som exempelvis om healing kan göras tillgängligt och gångbart på global nivå, som vilken produkt eller medicin som helst?

 

Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!