www.free.se
www.arella.se
2017-11-01

I nästa nr av Free som utkommer den 1 september kan du läsa om:

 

Nattens drömbudskap – en väg till självkännedom

Tänk dig att ha en bästa vän som berättar sanningar för dig oavsett om det är behagliga eller obehagliga. En vän som varnar dig, tipsar dig och guidar dig i rätt riktning i livet. En sådan vän har du: Drömmen. Free har träffat Louise Minerva Li, drömtolkningspionjär i Sverige, som i nästa nummer berättar om symboliskt drömarbete och hur vi kan använda drömmarna i våra liv.

Det unika kraftpaketet DU

När du förstår vem du är, inser din plats i tid och rum, hittar ditt flöde och lär dig hur rädslan fungerar - då kan du se hur unik du är och vilka krafter du besitter. I boken "Sanningen finns inom dig - när du förändras, förändras allt" visar Gordana Biernat vägen till ökat medvetande och en verklighetsuppfattning som är sann för dig. I nästa Free får vi läsa mer om Gordanas egen resa från förtryck till frihet, om att bli utsedd till "supersjäl" av Oprah Winfrey och om att vara förebild och livsinspirerande källa till hundratusentals människor varje dag.

En kurs i mirakler – på lätt sätt

Mirakelkursen har betytt mycket för många andliga sökare. Den har till och med beskrivits som "en karta som visar vägen ut ur helvetet – en väg ut ur egots perspektiv som bygger på rädsla, värdelöshet, brist och separation". I sin nya bok "En kurs i mirakler – på lätt sätt" visar EKIM-läraren Alan Cohen hur man kan använda kartan. Läs mer i nästa nummer av Free.

Låt passionen vara en guidande ledstjärna

"Jag är en energi – och det är du också." Janesh Vaidyas budskap är kristallklart. Det finns ingen tvekan i hans röst. Vi är alla energier på en resa genom verkligheten. Vi varken föds eller dör. Vi stannar bara till på den här planeten en kort stund för att sedan färdas vidare. Janesh Vaidya är en internationellt välkänd ayurvedapraktiker, författare och föreläsare som reser jorden runt för att inspirera och uppmuntra andra människor att följa sina hjärtan. Att leva för kärleken. Att dö för kärleken. Och att alltid låta passionen vara en guidande ledstjärna i våra liv.


Alltid i Free:

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Oreheim coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!