www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se
2021-03-02

I nästa nr av Free som utkommer den 4 maj kan du läsa om:

 

Förundranseffekten

Kan vi bli smartare, mer kreativa, mindre stressade, friskare och på köpet mer ödmjuka och miljömedvetna av att betrakta en hisnande vacker naturupplevelse, lyssna till ett fantastiskt musikstycke eller känna aha-upplevelsen när vi får ny kunskap? Vi har träffat Sara Hammarkrantz och Katrin Sandberg som i sin bok "Förundranseffekten" tar upp den nya, spännande forskningen om hur förundransupplevelser kan hjälpa oss till ett mer harmoniskt liv.

 

Aromaterapi från början

Ingrid Kutschbach är en av Sveriges främsta aromaterapeuter, doftkonsult och lärare. Under flera år drev hon Aromaterapiskolan i Göteborg. Idag jobbar hon internationellt med sin konsultverksamhet. Ingrid är nu aktuell med boken "Aromaterapi från början" med handfasta råd och användbara recept för ditt naturliga välmående i vardagen. Oavsett dina förkunskaper vill hon inspirera dig till att utforska denna magiska värld av dofter från naturen som ger balans till kropp och själ.

 

Hållbarhetens lov

Livet på jorden befinner sig i en gigantisk förvandling. För att möta detta evolutionära kliv behöver vi definiera dagens samhällssystem, förändra vårt sätt att leva och skapa en tydlig bild av hur vi vill att våra liv ska se ut. Det menar samhällsentreprenören Karin Malmgren som i sin bok "Systemstopp - omstart för en hållbar framtid" beskriver hur vi kan leva hållbart inom livets många områden. Som utgångspunkt tar hon avstamp i sitt yrkesliv som handlat om paradigmskiften på organisationsnivå i Centraleuropa och kunskapscentret Ecotopia på Österlen som hon byggde upp och öppnade 2012.

 

Uppstigning – från mysterium till möjlighet

Alla pratar om uppstigning men det är ett komplicerat begrepp och många förstår inte vad det egentligen betyder. Är det något som gäller för alla eller bara ett fåtal? Vad innebär det för dig i ditt liv? Bara genom att leva på jorden idag har du valt att vara delaktig i denna spirituella evolutionsresa. Men tar du del av alla belöningar, lyckas du undvika de värsta fällorna? Uppstigning är en process som kan ske utan att du vet om den men när du väljer att involvera själen, anden och kroppen kan ditt liv bli berikat på många oväntade sätt. Maria Nylow reder ut begreppen och visar dig hur din resa kan expandera ditt medvetande, ditt hjärta och din själ.

 

Ett liv i siarkonstens tjänst

Mer än trettio års erfarenhet gör Rosie Björkman till en av de äldsta traditionsbärarna av siaryrket i Sverige. Den svenska tradition som hon varit medskapare till har lagt grunden för och inspirerat den efterkommande generationen. Vi har samtalat med Rosie om hennes spännande liv och om den aktuella nyutgåvan av tarotleken med bok "Jolanda den Tredje - tarot och häxkonst" som hon skapade för drygt tjugo år sedan tillsammans med konstnären Hans Arnold.


Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!