www.free.se
paneter.se
www.egia.se
2019-11-01

I nästa nr av Free som utkommer den 7 januari kan du läsa om:

 

Dröm dig vaken!

Free har träffat Charlie Morley, bästsäljande författare och lärare i både klardrömmar, mindfulness och skuggarbete. Han blev auktoriserad att undervisa inom den tibetanska buddhismens Karma Kagyu-gren 2008 av sin buddhistlärare Lama Yeshe Rinpoche och har sedan dess anordnat workshops och retreater i över 20 länder. Charlie Morley var även den första att hålla ett TED-talk om klardrömmar.

 

Lär dig tyda kärlekens språk

Känner du ibland att din partner inte förstår dig? Känns det som om du ger mer än du får i ett förhållande? Det kan bero på att ni har olika kärleksspråk. Alla människor har ett medfött sätt att visa kärlek och uppskattning. Ett språk som inte behöver vara verbalt. "Kärlekens språk" är en guide till de fem kärleksspråken. Författarna Åsa Nyvall och Helene Arkhem lär oss att förstå egna och andras innersta önskningar och behov. Plötsligt är det självklart varför din partner, dina barn, dina vänner och kollegor beter sig som de gör ... I nästa nummer kan du läsa om att bli kärleksbegåvad och få lyckligare relationer!

 

Dansmeditation en väg till sann extas

Dansmeditation är en modern form av rörelsemeditation som förenar frigörande dans med stillasittande, tyst meditation. "Dansmeditation - hjärtvägen och meditationsvägen i förening" är en bok som inspirerar till dansglädje, rörelsefrihet och att komma i kontakt med sina egna, inre processer genom att frigöra energi. Det säger grundarna till metoden och författarna Eva-Lotta Sandberg och Per Winjestam. Dansmeditation är en invitation till att lyssna till kroppen. Läs mer i nästa nummer och få en direkt upplevelse av den lekande, extatiska energin som dansar oss in i kroppen och in i livets ögonblick.

 

Forskning på mediumskap

Ny forskning på mediumskap visar tydliga hälsorelaterade vinster. Vetenskapliga studier från Windbridge Research Center visar att efter-döden-kontakter (andekontakter) med nära och kära ger markant stressreducering och terapeutiska fördelar. Camilla Elfving samtalar med några medium om var mediumskapet står just nu och ger själv sin syn på hur vår förståelse för andevärlden och det paranormala håller på att öka. Vi står på randen till en helt ny tid inom det här området och framtiden ser ljus ut.


Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!