www.free.se
paneter.se
www.egia.se
2020-01-08

I nästa nr av Free som utkommer den 2 mars kan du läsa om:

 

Upplev den femte dimensionen

Övergången till en ny dimension är avgörande för mänsklighetens överlevnad – det menar den amerikanska mystikern tillika författaren till boken "Den femte dimensionen – en praktisk guide till multidimensionell transformation" Maureen J. St Germain. I nästa nummer får du ta del av hennes tankar kring vad den femte dimensionen innebär, samt tips om hur vi ska gå tillväga för att nå den värld som hon kallar himmelriket på jorden, en harmonisk frekvens där hjärtat leder vägen och vårt högre jag tar besluten.

 

Det är i mellanrummen det oväntade sker

De flesta säger sig ha ont om tid idag, men professor emerita Bodil Jönsson vill inte acceptera en sådan inställning. Mo¨jligen a¨r det fortfarande ma°nga som ka¨nner sig tidsjagade. Men tänk om det är så att vi faktiskt har gott om tid? I sin nya bok "Gott om tid" myntar hon begrepp som "mellanrum" och "lagomtid". Det är i mellanrummen det viktigaste och det mest oväntade sker, säger hon. Möt Bodil Jönsson i nästa nummer.

 

Hitta varaktig inre frid

Kan man bli fri från rädsla och ångest genom att ändra sitt sätt att tänka? Författaren Corinne Zupko, aktuell med boken "Från ångest till kärlek", är ett levande bevis på att just det är möjligt. I nästa nummer av Free berättar hon om den oväntade helomvändning hennes liv tog när hon började förstå principerna i Mirakelkursen.

 

Allt som finns är till för dig

Free har intervjuat Matt Kahn, bästsäljande författare, andlig lärare och empatisk healer som med sin healing och humoristiska videor har nio miljoner följare på YouTube. I sin senaste bok "Allt som finns är till för dig" förmedlar han nya och innovativa sätt att bemöta och hantera rädslor och dömanden och visar på redskap för att komma ur egots inre krig.

 

Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!