www.free.se
www.arella.se
www.levandekraft.se
2017-05-03

I nästa nr av Free som utkommer den 4 juli kan du läsa om:

 

Kursgårdsspecial!

I nästa nummer har vi stort kursgårdsspecial där vi tipsar om fantastiska kursgårdar med olika event, kurser och retreater. Är du i färd att arrangera din egen kurs eller sugen på att samla ihop kompisgänget för en bara-vara-helg finns det även kursgårdar som går att hyra.

 

Kärlekens frigörande och helande kraft

Boken "Livet - en fråga om kärlek" handlar om kosmisk psykologi och om vårt sökande efter kärlek och mening sett i ljuset av Martinus andliga vetenskap. Free har pratat med psykologen och författaren Sören Grind om hur våra psykologiska utmaningar och relationsproblem kan ses som djupt meningsfulla ur ett reinkarnationsperspektiv.

 

Landa i kroppen med AuraTransformation™

Hur är det egentligen att vara i kroppen? Många högsensitiva människor har fått lära sig att "stänga av" sina känslor och gå upp i huvudet när det blivit för mycket. Kan vi känna våra egna känslor och höja kroppens frekvens genom att förena kropp och ande? Det menar Therese Lindberg som är Skandinavisk instruktör för den danska behandlingsformen AuraTransformation™ - läs mer om hennes arbete i nästa nummer.

 


Skam och hur vi kan leva helhjärtat igen!

I "Resa sig stark" skriver sociologen och forskaren Brené Brown om hur vi kan resa oss och komma på fötter igen när vi misslyckats med något, förlorat jobbet eller en relation. Brené förser oss med frågor och verktyg som gör oss nyfiken på oss själva och som fördjupar förståelsen för varför vi känner vad vi känner, tänker vad vi tycker och gör det vi gör. Upptäck din egen story, våga utmana berättelsen om ditt eget liv och se dig själv ur ett nytt perspektiv som ger möjlighet att leva helhjärtat.

 


Alltid i Free:

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Oreheim coahar

* Produktsida – Nya produkter – Free tipsar!

* Nya böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!