www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se
2022-01-07

I nästa nr av Free som utkommer den 3 november kan du läsa om:

 

Vad säger stjärnorna?

I vår serie "Vad säger stjärnorna" är det Frida Boisen – journalist, författare, programledare och mediaprofil som står i tur att få sitt horoskop tolkat av mig, Agneta Orlå. Vi samtalar också om hennes nya självbiografiska roman "Du är inte längre min dotter", den fristående fortsättningen på den hyllade debutromanen "Berätta aldrig det här". Det blir ett samtal om faderns övergrepp, om att våga se men också om att inge hopp för att kunna bryta onda mönster och ta sig ur det svåra.

 

Är mediumskap alltid andlighet?

Nej, ibland kan det snarare vara en belastning, säger Eva-Britt Wennerström, medium, samtalsterapeut och författaren till boken "Anden i ditt liv - en guide till mediumskap och inre utveckling". Vi fick ett spännande samtal med Eva-Britt om vikten av att hitta sin egen djupa, andliga väg och verkliga potential, men också om vanliga fallgropar och dimridåer som lätt kan bli snåriga hinder på vägen. När man blivit uppmärksam på dessa och lärt sig att undvika dem öppnas dörrarna till verklig kreativitet och en djupare sorts livsglädje.

 

"Healing på burk"

Ola Hedlund sadlade om från datatekniker till hälsoingenjör för att med frekvensbehandling eller "healing på burk" hjälpa människor till ett friskare liv. Numera arbetar Ola enbart med att sälja instrument för frekvensbehandling och tillhandahålla utbildningar och support. Vi har samtalat med Ola om frekvensbehandling, om vad det innebär och hur det kan hjälpa människor.

 

Hand i hand med änglarna

Angelic Reiki är en behandlingsform där man arbetar hand i hand med änglarna. Metoden är skapad av Kevin och Christine Core och är en vidareutveckling av den klassiska Reikin. Vi har träffat Liliann Gustavsson som var den som tog Angelic Reiki till Sverige. Första gången Liliann kom i kontakt med Angelic Reiki kände hon intuitivt att det var något extra. Energin gav en dimension som tidigare inte varit möjlig. Angelic Reiki hjälper till att avsluta spår av det förflutna på cellnivå och kallar tillbaka själsenergin.

 

Del 3

Veckla ut dina egna änglavingar

En viktig aspekt under år 2022 blir att nå in i det allra innersta i hjärtat och själen, att se bakom alla fasader. Vägen till nya insikter om dig själv och djupare förståelse av vem du egentligen är kan vara så befriande, lättsam och upplyftande. Bär du på en inre ängel som du vill locka fram? Känner du hur vingarna kliar på ryggen av iver efter att få veckla ut sig och hjälpa dig att uttrycka din kärlek och glädje? Jorden behöver fler uppvaknade människoänglar! Vill du ta fram din egen änglaaspekt så får du hjälp av underbara specialänglar under guidning av Maria Nylow i denna tredje del om nutidens viktiga ärkeänglar.

 

Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!