www.free.se
www.arella.se
levandekraft.se
2018-01-05

I nästa nr av Free som utkommer den 2 mars kan du läsa om:

 

Shamanen – förmedlare mellan olika världar

Shamanismen är en urgammal visionär tradition med rötter i många delar av världen. Shamanen, som på det sibiriska tunguspråket betyder "den som vet", färdas i ett förändrat medvetandetillstånd in i andra världar för att söka kunskap, vägledning och be om hjälp med helande. För den som går den shamanska vägen är allt levande och allt har en själ. Övertygelsen om att vi alla är en i anden är lika självklar. Free har träffat Jonathan Horwitz, antropolog som utövat och undervisat i shamanism i fyrtio år, och som driver Scandinavian Center for Shamanic Studies.

 

Med kraft från det gudomliga

Anthony William, medicinskt medium, har hjälpt tiotusentals människor, som har feldiagnostiserats eller behandlats ineffektivt, att läka och bli friska. Sin kraft har han fått genom att lyssna på en gudomlig vägledning. Den gudomliga rösten talar direkt om för honom vad människors smärta eller sjukdom beror på och vad de kan göra för att återställa hälsan. I boken "Medial läkning - kostguiden" förklarar Anthony varje livsmedels egenskaper, de symtom och förhållanden som det kan hjälpa till att lindra eller läka, och de känslomässiga och andliga fördelar som det medför. Läs mer i nästa nummer.

 

Att följa sitt hjärtas kallelse

Många människor drömmer om att lämna vardagslunken för att leva ett mer meningsfullt liv. I boken "Dakinipower - Tolv enastående kvinnor som präglar dagens buddhism" som du kan läsa om i nästa nummer, berättar Michaela Haas storyn om tolv kvinnor som följde sin intuition och gjorde dramatiska livsval. Några fick till och med kämpa för sina liv för att få leva det liv de drömde om. Kvinnorna ger oss med sitt mod och frimodighet inspiration att ta nästa steg.


Så läker du inifrån och ut

Kraniosakral terapi är en mjuk, djup och mycket verksam metod. Med denna beröring får kroppen möjlighet att börja en läkningsprocess och återfå hälsan. I balans pulserar ryggmärgsvätskan cirka 6–8 gånger per minut. Med kraniosakral terapi kan terapeuten känna var i kroppen det finns blockeringar och obalanser. Free har träffat Helén Johansson som under en session håller sina händer mycket lätt på olika ställen på kroppen. Läs i nästa Free om vad kraniosakral terapi är och hur Helén får det blockerade området att lösas upp och hjälp att hitta tillbaka till sin ursprungliga puls.

Nyhet!

Lee Seger – healer och vägledare, önskas varmt välkommen som skribent i tidningen! Från och med nästa nummer kan du ta del av Lees kärleksfulla vägledning. I varje nummer kommer hon att skriva om och svara på frågor kring helande och förändring.

 


Alltid i Free:

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Oreheim coahar

* Produktsida – Nya produkter – Free tipsar!

* Nya böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!