www.free.se
www.egia.se
2019-07-03

I nästa nr av Free som utkommer den 2 september kan du läsa om:

 

Samspel med naturen – grundpelare i qigong

Fan Xiulan är kinesisk läkare och grundare av medicinsk qigong enligt Biyun-metoden. Hon blev inspirerad av sin farmor och farmors far, som båda var läkare inom kinesisk medicin. Hon fick lära sig en effektiv metod av sin farmor, som introducerade henne till qigong redan som femåring. Men det var först när Fan Xiulan blev sjuk i vuxen ålder, som hon började ta kunskapen på allvar. Hon började träna intensivt och blev frisk. Så skapade hon sin egen skola i medicinsk qigong, som fram till idag har utbildat 1 500 instruktörer. Qigong enligt Biyun, blev också populär i Sverige och över 130 000 personer har lärt sig metoden. Möt Fan Xiulan som i nästa nummer berättar om hur läkning av sjukdomar sker enligt kinesisk medicin.

 

Maximalt välbefinnande med nyttiga bakterier

Erica Palmcrantz Aziz är framför allt känd som Sveriges raw food-drottning, med egen raw food-utbildning och har skrivit ett dussintal böcker om raw food. I sin nya bok "Enkel kombucha och kimchi – recept för kropp och hjärna" delar hon med sig av enkla grundrecept så att man snabbt och lätt kommer igång med sin egen tillverkning. För den som söker maximalt välmående finns det mycket frestande man kan göra med kombucha. Möt Erica i nästa nummer där hon berättar om vad mat med nyttiga bakterier har för inverkan på vår kropp och hjärna!

 

Låt det gudomliga leda!

Har du lagt ner tid och engagemang på affirmationer, målbildsträning och vision-boards, och trots det bara blivit besviken över att inte ha uppnått det du önskat dig? Med budskapet från Tosha Silver – lämna över allt till det gudomliga – så kan vi istället slappna av och lita till den kraft som är så mycket större och visare än oss själva. Free har intervjuat denna inspirerande bästsäljande författarinna, föreläsare och kursledare för att kunna ta till oss av hennes vägledning.

 

Martinus kosmologi

Vår resa genom tiderna

Free har träffat Ulf Sandström, föreläsare och kursledare sedan många år i Martinus kosmologi samt vd för Världsbild förlag, för att samtala om Martinus verk och mission. Det är en pedagogisk, logisk och positiv världsbild som visar på en kärleksfull mening med allt som sker, ett försvar för allt och alla där livets mening förklaras samt orsaken till allas våra olika öden, utifrån bland annat ett reinkarnationsperspektiv.


Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!