www.free.se
paneter.se
www.egia.se
2020-09-03

I nästa nr av Free som utkommer den 2 november kan du läsa om:

 

Frihet att utforska lusten efter femtio

Författaren och psykosyntesterapeuten Eva Sanner påminner oss om att kroppen är som vackrast när vi mår bra, är omhändertagna och älskade i sin nya bok "Ja till njutning – sex och självkänsla efter femtio". Och efter femtio är väl sexlivet ett avslutat kapitel, kanske några tror? Nej, tvärtom upplever många kvinnor en stor frihet när de kan släppa frågan om barn­alstrande och preventivmedel och få tid för sig själva med eller utan en partner att utforska lust och sexuell mognad. Eva visar att det går att ha sex på ett annat sätt under den här delen av livet.

 

Möten med naturväsen

Susanna Klingborn titulerar sig spirituell konstnär. Hon har ställt ut sin konst i flera stora internationella utställningar, bland annat på Louvren i Paris. En svår sjukdomsperiod kastade omkull hela hennes liv och tvingade henne att söka nya vägar. De vägarna ledde henne till flera möten med väsen vi annars bara finner i sagorna. Nu är hon aktuell med boken "Naturens magi – som i sagorna fast på riktigt". Susanna öppnar dina ögon för möjligheten att vi människor lever sida vid sida med många olika sorters naturväsen, och att det är möjligt att kommunicera och samverka med dem.

 

Avalon är sagan som blir verklighet

Enligt de keltiska legenderna är Avalon en mystisk ö inbäddad i täta dimmor vid det som idag är Glastonbury i England. Merlin, Kung Arthur, Excalibur, Morgana ... Lady of Avalons prästinnor i det yppigt gröna landskapet i synergi med Gudinnor och element, med sol, måne och väsen ... Har du varit där vet du att verkligheten överträffar myterna men Avalon är inte bunden till en plats eller till en tid. England, Norden, Sverige ... Följ med när Maria Nylow väver samman Omberg med Glastonbury och Lady Oma med Lady of the Lake, svensk magi med keltisk mystik, det som varit med det som föds i nuets nordiska dimmor ...

 

Dröm stort genom kraften i drömmar, visioner och fantasi

Free har träffat Robert Moss, författare till flera böcker om drömmar, shamanism och alternativa verkligheter, samt inspirerande drömlärare med arbetsfält världen över där han lär ut healing och transformation via drömmandets väg. Hans budskap är: "Drömmar handlar inte om att sova - utan om att vakna upp." I sin senaste bok "Growing big dreams" uppmanar han oss i dessa utmanande tider att använda oss av kraften i fantasin och våra föreställningar – att drömma fram en positiv verklighet.

 

Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Orlå coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!