www.free.se
www.arella.se
2017-07-04

I nästa nr av Free som utkommer den 1 september kan du läsa om:

 

Så leder guldkompassen dig hem!

Genom att vara sann mot dig själv får du möjlighet att beröra andra människor och göra starkare avtryck. Det säger storycoachen Katrin Sandberg, om sin bok "Hitta din sanna story – upptäck kraften i din egen livshistoria". Katrin Sandberg inspirerar till att vaska fram guldkornen i ditt liv. Nycklarna till den du är finns i din egen livsberättelse. Möt Katrin Sandberg i nästa Free och lär dig hitta din egen guldkompass.

Zoë lever sitt eget framgångsrecept

Zoë reste sig från att länge ha befunnit sig i offerrollen till att lära andra att leva i sin fulla kraft. Free har pratat med Zoë om hennes egen resa, om att stå i sin fulla kraft och hennes spännande samarbete med Jack Canfield från "The Secret". Hon delar med sig av sina hemligheter bakom sina framgångskoncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing, som hon skriver om i boken "Mastering the Art of Success", tillsammans med Jack Canfield.

Numerologi – själens planritning

I numerologin har varje siffra (och bokstav) sin egen, unika vibration som påverkar vår livshistoria. Därför är numerologi studiet av den relation som siffror och bokstäver har med vår personlighet och händelserna i vårt liv. Följ med Free på en resa in i det numerologiska mysteriet där du kan börja skåda planritningen för vad din själ har valt att göra under den här livstiden.

Meditation ger större själsfrid

Religion är i vägen för andlighet. Det säger hjärnforskaren och filosofen Sam Harris. I sin bok "Upplyst meditation" undersöker Harris det mänskliga medvetandets gränser, medvetandets mysterium och det mänskliga jaget. Meditationen är en viktig pusselbit i hans sökande. Positiva känslor, såsom medkänsla och lugn är färdigheter som går att öva upp. Det är viktigt, anser han, därför att vårt sätt att tänka påverkar vårt och andras liv. I nästa nummer får vi ta del av Harris nya insikter och upplevelser i vårt allra innersta.


Alltid i Free:

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Oreheim coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!