www.free.se
www.arella.se
Levande kraft
2018-05-03

I nästa nr av Free som utkommer den 3 juli kan du läsa om:

 

Special! Kursgårdar och retreatcenter

Stor kursgårdsspecial där vi tipsar om fantastiska kursgårdar och retreatcenter med olika event, kurser och retreater. Är du i färd att arrangera din egen kurs eller sugen på att samla ihop kompisgänget för en bara-vara-helg finns det även kursgårdar som går att hyra.

 

Djur kan också känna sorg

Är omtänksamhet, kärlek, empati och sorg något som bara vi människor kan känna? Nej, säger författaren Peter Wohlleben, den passionerade skogvaktaren och bästsäljande författaren till "Trädens hemliga liv". I sin nya bok "Djurens gåtfulla liv" berättar han fascinerande fakta om djuren och deras känsloliv, som många tidigare har trott inte existerar. Han lutar sig mot de senaste vetenskapliga rönen och utforskar de komplexa beteendemönstren och det emotionella livet hos både vilda djur och husdjur. Med "Djurens gåtfulla liv" gör han oss medvetna om att djuren står oss ännu närmare än vi har kunnat ana.

 

Så skapar du livet som du drömmer om

Barbara Ann Brennan är fil dr, forskare och certifierad massageterapeut som har ägnat mer än tjugo års forskning av det mänskliga energifältet. Hon är också grundare av Barbara Brennan School of Healing, samt författare av bästsäljande boken "Helande händer". I sin senaste bok "Healing från det inre ljuset" får vi ta del av helt ny information om den kreativa processen och den fjärde nivån av mänskligt medvetande. Det är på den fjärde nivån eller den astrala världen som den kreativa pulsen från det fysiska leder till de högre nivåerna och manifesteras. I boken beskrivs också Barbara Brennans berättelser om sin barndom, liksom hennes erfarenheter som professionell terapeut.


Hypnos – en väg till att lära känna sig själv

Hypnos är ett bra sätt att lära känna sig själv. Det säger hypnoanalytiker Jörgen Sundvall om varför hypnoanalys är en relevant terapi för alla. Hypnos är ett framkallat tillstånd av avslappning, koncentration och inlevelse som omfattar både kropp och själ. Det är en förhöjd medvetenhet åtföljd av en känsla av distans. Hypnos är ett fullständigt normalt, icke magiskt fenomen med förutsägbara verkningar. Hypnoanalys är också en kreativ väg till självinsikt som gör det möjligt att våga vara den person man vill vara.

 

Alltid i Free:

* Fri vägledning – Lee Seger vägleder

* Benny Rosenqvist, välkänt medium, svarar på läsarnas frågor.

* Fri kraft – Agneta Oreheim coachar

* Produktsida – Produkter – Free tipsar!

* Böcker, musik och filmer värda din uppmärksamhet!