www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

Pehr och LennartLennart Abrahamsson och Pehr Trollsveden

Lennart Abrahamsson och Pehr Trollsveden har båda lång erfarenhet av att jobba som medium. De har även genomgått ett flertal andra utbildningar och driver tillsammans Stjärnregns spålinje och butik Alla Sinnen i Munkfors, där de även erbjuder behandlingar, kursverksamhet med mera.
www.trollsveden.com www.stjarnregn.se

2023-02-14

Min väg – hur kristallerna healade mig

Jag är född 1970 i Boden. Min bror blev mördad när jag var 18 år, det var då kristallerna hjälpte mig. Min kusin hjälpte mig i denna svåra stund och tog mig med till kristallernas värld.

Läs mer ...
2023-02-14

Djurkommunikation – Att prata med djur

Jag har alltid tyckt om djur och redan som barn hade jag en speciell kontakt med bland annat hundar, katter och kor. Jag kände på mig vad de ville och de förmedlade det till mig. För mig var det en naturlig sak och jag tänkte inte på att detta var något speciellt.

Läs mer ...
2021-10-06

Nyfiken på tarot?

Är du nyfiken på tarot och vill lära dig mer? Då vill jag passa på att ge dig lite tips och berätta hur allt startade för mig.

Läs mer ...
2021-06-22

Lennart Abrahamsson & Pehr Trollsveden

Lennart Abrahamsson & Pehr Trollsveden här. Vi ska börja blogga på www.free.se och berätta lite bland annat om vår mediala resa, var för sig och tillsammans. Vi kommer också att skriva om lite anekdoter som vi har varit med om under resans gång, men börjar med att berätta lite om vår erfarenhet och vilka utbildningar vi har gått genom åren.

Läs mer ...