www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

ZoëZoë

är en av Skandinaviens ledande spirituella lärare. Du känner igen henne från TV-serien "Livet på andra sidan". Hon är bästsäljande medförfattare till boken "Mastering the Art of Success" med Jack Canfield från "The Secret". Med sina minnen från Atlantis och Plejaderna undervisar hon i sina unika koncept Be an Attractive Magnet, Soul Vibration Marketing, Kristallkunskap från Atlantis, Uppstigningen och i Zoë's Mediala skola. Hon delar med sig av enormt kraftfulla healingenergier i sin Nordic Light Healing, som transformerar på djupet. Zoë vill inspirera dig att kliva in i din fulla potential!
www.zoeland.se

2023-09-04

Änglarnas budskap i en svår tid

Vi lever just nu i en väldigt transformerande tid. Vi är i ett skede i Uppstigningen där vi bryter oss loss från det gamla helt och hållet. Våra bördor lämnar oss, sorger släpper och tyngden sveps bort från våra axlar.

Läs mer ...
2022-08-23

Inre frid i en turbulent värld

Jag tror många människor känner en stark oro för framtiden. Det är väldigt stökigt ute i världen, allt känns upp och ner. Det kan vara lätt att tappa fotfästet och dras in i de starka rädslor som känns tydligt i det kollektiva.

Läs mer ...
2022-06-15

Du är helt perfekt

Min största hobby är självutveckling. Jag "halkade" in på denna bana då jag aktivt valde livet år 2000. Det är verkligen ett heltidsjobb att utveckla sig själv. Sökandet av min inre sanna kärna pågick under många år, och tog sig i form av allehanda självutvecklingskurser, terapiformer och behandlingar.

Läs mer ...
2022-03-28

Andlighet som flykt

Någonting som är viktigt att uppmärksamma är att många använder andlighet som ett sätt att fly verkligheten. Precis som vilken annan drog som helst tar man kanske till andligheten för att döva sina djupare sår.

Läs mer ...
2022-02-10

Vi är fria!

När klockan passerade tolvslaget på nyårsnatten sköljde det över mig en väldigt stark känsla av lättnad och frihet. Jag kände så starkt att "Vi är fria!" Äntligen öppnas nya dörrar till att manifestera en helt ny värld – i frihet.

Läs mer ...
2020-03-19

Ljusmeditation

Det är en stor ära för mig att kliva in här på Free som Fri inspiratör. Det känns väldigt synkroniserat att i dessa turbulenta tider få möjligheten att dela med mig av den kunskap jag är här för att ge. Det är en tid där vi behöver samla våra krafter, hålla ljuset stadigt i oss själva, höja vår vibration och sprida lugn. Vi hissar Ljusets flagga så högt så att alla kan se den.

Läs mer ...