www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

livets alkemiVinn boken "Livets alkemi"!

I denna berörande bok av Tina Ikonomidou får du följa en själ genom jordelivet. Det är en själs skildring av livets olika faser som människa, i kroppsdräkt. Läs med hjärta och lyssna till din själ. Ta del av meditationer och affirmationer. "Livets alkemi" är ett fint poetiskt verk om att söka, finna och våga gå sin egen väg. Om att ha kontakt med Moder Jord.

 

Innanför den kraftfulla och vältaliga kvinna som står med fötterna på jorden finns en blygsam flicka. En flicka med stor hemlängtan och känsla av utanförskap. Mening fann hon i sin inre värld där hon upplevde livets djup och hörde livets röst tala till henne. Livet blev en inre vän. Själen, som Tina kallar sin vän, har guidat henne i livets stora och vardagliga. De har fortfarande förtroliga samtal, en nära relation och evig vänskap. Ett inre kärlekspar. Tillsammans har de skrivit detta verk. Själen röst genom den vackra kroppsdräktens jordsliga ord.

Om författaren
Tina Ikonomidou har ägnat hela sitt liv till sin själsliga upplevelse och större delen av sitt vuxna liv till att förstå människans olika dimensioner och relaterandet människor emellan. Hon fascineras av livets uttryck och fördjupar sig mer än gärna i existentiella frågor. Under 20 år har Tina guidat tusentals människor i livets frågor. Läs mer på www.ecoleadsweden.com

Utlottningen sker i samarbete med Tina Ikonomidou och Förlagshuset Siljans Måsar, www.siljansmasar.com

3 vinnare utses av Tina Ikonomidou. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att hon får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.