www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

sifferdjurVinn boken "Sifferdjur"!

I "Sifferdjur" visar ekonomiprofessorerna Micael Dahlen och Helge Thorbjørnsen hur siffrorna styr oss långt mer än vi tror - och vad vi kan göra åt det. Med ny, banbrytande och ibland skrämmande forskning hjälper de oss se hur siffrorna smyger sig in i våra huvuden och kroppar och påverkar hur vi tänker, känner och mår. När gör siffrorna oss starkare och när gör de oss svagare? När lurar de oss? Och när förvandlar de oss till självupptagna tölpar som snor kopieringspapper på jobbet?

 

Vi räknar steg, kalorier, kronor, vänner. Vi betygsätter filmer, restauranger, taxichaufförer. Vi mäter och jämför. "Sifferdjur" är boken som väcker oss ur sifferpsykosen och låter oss ta tillbaka makten över siffrorna i våra liv.

Om författarna:
Micael Dahlen är professor på Handelshögskolan, föreläsare och författare. Han har länge forskat om varför vi gör som vi gör, och vad som får oss att må bra. Helge Thorbjørnsen är professor på Norges Handelshøyskole. Sifferdjur är resultatet av deras gemensamma intresse för och forskning kring hur siffrorna påverkar våra beslut, våra relationer och våra liv i stort.

Utlottningen sker i samarbete med Volante, www.volante.se

3 vinnare utses av Free. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att vi får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.