www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

Läk ditt livVinn boken "Läk ditt liv"!

Healingmetoden Life Alignment kommer från tanken att allt vi behöver för att läka finns inom oss, och att läkningen hindras av våra egna trosföreställningar och mönster. Life Alignment är en form av healing och energiteknik som utvecklades av Jeff Levin i början av 1990-talet för att hjälpa människor att få tillgång till sin högre medvetenhet, genom muskeltestning och slagruta. I sin bok "Läk ditt liv - upptäck själens innersta mening med Life Alignment", berättar Philippa Lubbock historien om hur healingmetoden kom till och hur den fungerar.

 

Life Alignment-metoden är ett integrerat energihealingsystem som omfattar kroppen, bostaden, verksamheter av olika slag och vortex-tekniken. Denna vibrationshealing fungerar i samklang med omgivningen. Kroppen avslöjar de historier, uppfattningar och övertygelser som är orsaken till de flesta sjukdomar. En del minnen kan bära på känslomässig laddning som gör att ens energifält krymper och den fysiska kroppen kan försvagas och bli sjuk.

När det gäller bostaden kan Life Alignment medverka till att rengöra och balansera energierna i vårt hem. Vi kan inte läka kroppen isolerat från sin omgivning. Ett hus är som en kropp, det har ett energifält, som interagerar med och påverkar vårt eget fält.. Den mänskliga kroppen och miljön är sammankopplade och stark geopatisk stress, currylinjer och elektromagnetisk strålning i bostaden kan skapa energiobalanser som orsakar sjukdom.

Alla grenar av Life Alignment använder vortex-tekniken, som består av en samling små magnetiska kort som balanserar och skyddar vår kropp från miljöförstöring. Molekylerna i en svag magnet omstruktureras så att de avger subatomära partiklar, som vibrerar nära jordens naturliga energifrekvens av 7.83Hz, alfarytmen i den mänskliga hjärnan. När tekniken används på kroppen under en balansering påskyndas och fördjupas läkningsprocessen. Används den för miljön, i bostaden, mobiltelefonen, datorn, mat, vatten, luft, kan den förändra skadliga energifrekvenser till lättare, mer helande frekvenser som är i harmoni med kroppens bioelektriska fält.

Utlottningen sker i samarbete med Life Alignment Sverige, www.lifealignmentsverige.se

3 vinnare utses av Life Alignment Sverige. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 29 februari 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.