www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

print Unconditional loveVinn print "Unconditional love"!

"Unconditional love" är en exklusiv print 50 x 40 cm av Catrin Skötts originalmålning. Kan fås med vit eller svart passepartout. Catrin målar kanaliserad konst och är dekorationsmålare. Med denna vill hon sprida kärlek.

 

"Villkorslös kärlek till dig själv allt och alla, återförenad i kärlek. Att älska och att vara älskad villkorslöst utifrån ren kärlek och glädje sprider ren kärlek och glädje till allt och alla. Låt ditt inre ljus lysa upp i världen. Återförenas med dig själv i ditt innersta, ta lärdom av allt som sker. Var stolt över allt du lärt dig av både ljus som mörker. Försonas med dig själv, älska dig själv för den du är och gör så gott du kan i varje nu. Du är älskad för just den du är, se det och du är fri. Fri att älska och fri att älskas villkorslöst."

Kan fås med vit eller svart passepartout. Konstverket är tryckt på Hahnemuhle German Etching 310 gsm, ett matt varmvitt sammetslent papper tillverkat av 100 % alfa cellulosa med en fin ytstruktur. Ett av de mest populära medierna i världen för konstverk och fotografi. Ram ingår ej.

Om Catrin Skött:
Jag har alltid skapat på ett eller annat sätt, började en konstskola 1995 sedan följt av dekorationsmåleriutbildningar samt praktik hos ett konservatorföretag. Har varit anställd i 20 år som dekorationsmålare och färgsättare på ett av Stockholms största måleriföretag. Kungliga slottet i Gamla stan, Hovstallet, Sagerska huset, Rosenbad, Gripsholms slott, Storkyrkan, Naturhistoriska riksmuseet är några av de platser jag utfört dekorationsmåleri.
När jag startade mitt företag Se Hela Livet 2019 tog skaparglädjen ny fart. Jag "bara gör", målar för att nyfiket se vad som kommer fram på duken. Så som jag gör när jag när jag ger medial vägledning och healing eller kanaliserar via skrift. Jag har skrivit en bok kanaliserad via ärkeängel Gabriel där målningarna finns med som heter "En lättare väg att gå" som är utgiven av Förlagshuset Siljans måsar. På duken träder ögon, figurer, filurer fram i olika färger och former. Det är så spännande att se vad det ska bli. Det känns som att alla de år som jag har målat i olika material och tekniker på beställning har varit en förberedelse till det som nu vill komma fram. Det är så "Rays of Love Collection" har kommit till.

Utlottningen sker i samarbete med Catrin Skött Se Hela Livet, www.sehelalivet.nu

1 vinnare utses av Catrin Skött. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna och vilken färg du önskar på passepartout.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.