www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

Stjärnskådaren från Nabta PlayaVinn boken "Stjärnskådaren från Nabta Playa"!

"Stjärnskådaren från Nabta Playa" är ett äventyr som utspelar sig för 8 000 år sedan i ett Egypten du inte visste fanns. Nervkittlande spänning, passionerad kärlek och uråldrig magi utlovas.

 

 

 

Vill du ta del av livsbefrämjande koder? Vill du veta vad som döljer sig i Sfinxen? Läs då ett äventyr i forntida Egypten där Leoni lär sig om stjärnorna och utforskar hemligheter i Giza. Bli inspirerad till att fatta mod och få hopp till förändring i svåra tider.

Leoni är 17 år. Efter en naturkatastrof där hans mor och syster omkommer ger han sig med sin far iväg på en resa genom norra Afrika till Nabta. Där utbildar han sig till stjärnskådare. Han får lära sig se med sitt hjärtas inre kammare, blir förälskad i den vackra Muroa och lär sig om stjärnorna. Men fadern få ett uppdrag i Giza, och där tar Leonis äventyr ny fart. Han träffar läraren Tishan som lär honom om sfinxens hemligheter. Men till Giza har det kommit ett nytt folk som är ute efter att ta över makten, och de är också medvetna om sfinxens dolda skatter. Ska Leoni och Tishan lyckas hindra de nyas planer, och vilka hemligheter döljer sig egentligen i sfinxen?

Sagt om boken:
"Nu är den äntligen här boken 'Stjärnskådaren från Nabta Playa'! Den har rest hela vägen från Sverige till Anderna, och snabbt lästes den ut, med ivrighet varje dag längtade jag tills kvällen kom så att jag kunde dras in i den magiska världen igen. Magnus fångar mystiken från uråldriga Egypten, med aktiverande ljuskoder, kärlekshistoria och hjärtats väg."
Angelica Ramos Eklund

Om författaren:
Magnus Lindblom är född i Västervik men växte upp i Karlskrona. Sedan 1990-talet är han bosatt i Järfälla utanför Stockholm. Han är utbildad data- och elektronikingenjör vid högskolan i Sundsvall och arbetade en period som systemutvecklare. Under uppväxten var han mycket ute i naturen och i skärgården, och kärleken till skog och hav lever kvar. Förutom att skriva böcker ägnar han sig åt akvarellmåleri och grafik. Han älskar även att odla (och äta!) grönsaker på sin lilla kolonilott.

Utlottningen sker i samarbete med Magnus Lindblom, www.magnuslindblom.eu

3 vinnare utses av Magnus Lindblom. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.