www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

42Vinn boken "42"!

2014 åkte Nils von Heijne till Amazonas djungel och blev introducerad för shamanismen av Rudá Landé, och fann sig själv i början på en spirituell väg. Några år senare började Nils få visioner av potentiella livsmönster, och dessa mönster blev så småningom en bok.

 

 

 

Boken "42" vänder sig till den som är intresserad av att utforska djupa frågor och den som funderar över sin livssituation, och framför allt vill utforska sig själv. Genom att kombinera vetenskap, rationalitet och spiritualitet öppnas möjligheten att besvara de fyra fundamentala frågorna: vem är jag, varför är jag här, vad bör jag göra, och hur ska jag göra det.

Det finns ett växande intresse och nyfikenhet för det spirituella, inte minst bland unga. Många funderar över livet och hur man kan utveckla sig själv och sitt välmående, och utforskar nya vägar för att göra det. I en värld som ständigt förändras (pandemi, krig och klimathot) är det inte förvånande att många söker en förändring, men hur gör man det och vart börjar man? Serieentreprenören Nils von Heijne, som har blivit listad som en av tech-Sveriges 40 hetaste serieentreprenörer under 40, gick igenom en spirituell förändringsresa och hittade sin väg i livet som shaman.

Utlottningen sker i samarbete med Mindstory, www.mindstorypublishing.com

3 vinnare utses av Free. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att vi får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.