www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

sex substanser som forandrar ditt livVinn boken "Sex substanser som förändrar ditt liv"!

I boken "Sex substanser som förändrar ditt liv" vill David JP Phillips, en av Sveriges mest framgångsrika internationella föreläsare, leda oss till att bli vårt bästa mentala jag. Hans unika vinkel på begreppet "äkta självledarskap" bottnar i den 19 år långa depression som han själv lyckades ta sig ur med hjälp av djupgående kunskap om människans förmåga att kommunicera med sig själv. I boken ger David oss nycklar till kunskapen om vilka signalsubstanser som är avgörande för att vi ska må bra.

 

Optimera din hjärna. Sex substanser som förändrar ditt liv: dopamin, oxytocin, serotonin, kortisol, endorfin, testosteron. Hormoner och signalsubstanser påverkar hur vi mår och känner oss. Lär dig optimera kroppens kemifabrik och nå bestående effekter i ditt liv.

Får det lov att vara en Angel's cocktail med signalsubstanserna dopamin, serotonin och endorfin? Eller kanske en Devil's cocktail med kortisol som huvudingrediens? Tänk efter noga. Våra signalsubstanser är avgörande för att bli vårt mentalt bästa jag. Den här boken handlar om hur man kan leda sig själv mot den framtid man önskar. Till alla som längtar efter att känna sig höga på livet på riktigt.

Om författaren:
David JP Phillips är en av Sveriges mest framgångsrika internationella föreläsare. Hans unika vinkel på äkta självledarskap bottnar i den långa period av nedstämdhet som han själv lyckades ta sig ur med hjälp av djupgående kunskap om människans förmåga att kommunicera med sig själv. Det genombrottet blev grunden till WOW-kursen, en av Sveriges mest bokade kurser i ämnet.

Utlottningen sker i samarbete med The Book Affair som skänker böckerna.

3 vinnare utses av Free. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att vi får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.