www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

karleksbrev till jordenVinn boken "Kärleksbrev till Jorden"!

I "Kärleksbrev till Jorden" visar Thich Nhat Hanh att vår planet inte bara finns under våra fötter, utan att den är allt utanför och inom oss. Jorden är inte bara den omgivning vi lever i, vi är jorden och vi bär henne alltid med oss. När vi väl inser att vi och jorden inte är åtskilda utan ett och detsamma förvandlas vår relation till planeten, skriver Thich Nhat Hanh.

 

"Kärleksbrev till Jorden" är just detta – en zenmästares kärleksbrev till vår blå ädelsten i Vintergatan. Det är en hoppfull bok som visar att en ny riktning är möjlig i vårt förhållande till planeten – en riktning förankrad i mindfulness och det sant existentiella som visar hur vi kan klara utmaningarna mot klimatet, den biologiska mångfalden och andra hot mot vår planet.
"Kärleksbrev till Jorden" är inte bara en vacker och djup kärleksförklaring till jorden och till oss människor som bebor planeten, utifrån ett buddhistiskt perspektiv. Boken är också handfast genom övningar och meditationer, liksom brev/kontemplationer riktade till jorden, som alla bär Thich Nhat Hanhs varma, poetiska prägel.

Om författaren:
Thich Nhat Hanh var under hela sitt liv samhällsengagerad och förespråkare för en socialt engagerad buddhism. Genom utgivningen av "Miracle of mindfulness" på 1970-talet blev en pionjär förframväxten av den mindfulnessvåg som svept fram i västvärlden. Alltsedan dess betraktades han som en av centralgestalterna på området och hans böcker är vitt spridda över världen.

Utlottningen sker i samarbete med Dana Förlag, www.danaforlag.se

3 vinnare utses av Dana Förlag. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Dana Förlag får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.