www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

kuddfodralVinn kuddfodral "Rays of Love Collection"!

Vinn ett valfritt kuddfodral i lyxig mjuk sammet med motiv från Rays of Love Collection – en kollektion tavlor kanaliserade av Catrin Skött på Se Hela Livet. Finns i flera olika motiv och olika storlekar, från 40 x 40 cm. Tryck på båda sidor med dold dragkedja. Tillverkade i Sverige. Värde från 895 kr.

 

För att se vilka kuddfodral du kan välja mellan se www.sehelalivet.nu

Om Catrin Skött:
Genom åren har jag gått olika utbildningar inom medial vägledning, healing och hälsa, är utbildad undersköterska. Har utbildat mig till certifierad lärare inom Divine Oneness healing hos Ulla Anderén.
Jag har alltid skapat på ett eller annat sätt, började en konstskola 1995 sedan följt av dekorationsmåleriutbildningar samt praktik hos ett konservatorföretag. Har varit anställd i 20 år som dekorationsmålare och färgsättare på ett av Stockholms största måleriföretag. Kungliga slottet i Gamla stan, Hovstallet, Sagerska huset, Rosenbad, Gripsholms slott, Storkyrkan, Naturhistoriska riksmuseet är några av de platser jag utfört dekorationsmåleri. När jag startade mitt eget företag 2019 tog skaparglädjen ny fart. Jag "bara gör", målar för att nyfiket se vad som kommer fram på duken. Så som jag gör när jag när jag ger medial vägledning och healing eller kanaliserar via skrift. Jag har skrivit en bok kanaliserad via Ärkeängel Gabriel där målningarna finns med som heter "En lättare väg att gå" som är utgiven av Förlagshuset Siljans måsar. På duken träder ögon, figurer, filurer fram i olika färger och former. Det är så spännande att se vad det ska bli. Det känns som att alla de år som jag har målat i olika material och tekniker på beställning har varit en förberedelse till det som nu vill komma fram. Det är så "Rays of Love Collection" har kommit till.

Utlottningen sker i samarbete med Se Hela Livet, se vilka kuddfodral du kan välja mellan på www.sehelalivet.nu

1 vinnare utses av Catrin Skött på Se Hela Livet. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Catrin får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv vilken kudde du vill vinna och gärna några rader varför du vill vinna (värde 895-1 295 kr).

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.