www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

bli din egen healerVinn boken "Bli din egen healer"!

Boken, skriven av Martina Durefelt och Hans Thörn, riktar sig till dig som är en gammal själ, högkänslig, tvillingsjäl eller ett stjärnfrö. Innehåller en mängd olika praktiska tips för hur du jobbar med energi - för att läka och bli din egen healer. Bland annat om själsligt ursprung, stjärnfrön, våra 12 chakran, riktad healing, det inre barnet, energisträngar, tidigare liv och själsliga arketyper. Passar både dig som just påbörjat din andliga resa och dig som jobbat länge med detta.

 

Vi har under årens lopp fördjupat oss i komplexiteten med just gamla själar, där vi tittat på varför det uppstår så mycket utmaningar och varför många kämpar så mycket. För vissa personer räcker det med meditation och att tänka positiva tankar. Genom alla möten med hundratals människor har vi sett att gamla själar ofta behöver gå djupare, mycket djupare. De behöver förstå sin energi, bli medveten om tidigare liv, rädslor och annat som påverkar dem. I slutändan handlar det ofta om två saker, två viktiga nycklar. Det handlar om att rensa och att återta sin enorma själsliga kraft! I boken tar vi dig på en resa genom olika spännande, läkande och transformerande områden.

Vi lyfter upp en mängd olika blockeringar och utmaningar samt konkreta tips och övningar för hur du kan läka dessa. Du får även lära dig mer om energi, att jobba med din intuition, pendla och jobba med högre ljusguider. De blockeringar vi tar upp är noga utvalda och det är just dessa som varit återkommande hos nästan alla vi jobbat med.

Några av de blockeringar vi lyfter upp är:
* Våra 12 chakran
* Våra galaktiska chakran
* Energisträngar
* Negativa själskontrakt
* Familjeled/det kollektiva
* Skadade arketyper
* Tidigare liv
* Blockerat hjärta
* Känslor/tankar
* Själsfragmentering

Vår förhoppning är att du som läser boken ska påbörja en djup inre läkningsprocess, förstå mer om din energi och få tillgång till din fulla potential. Boken hjälper dig att bli din egen healer och efteråt kan du också hjälpa andra att läka, om du vill.

Utlottningen sker i samarbete med Hans & Martina Twinflames, www.hansmartinatwinflames.se

5 vinnare utses av Martina och Hans. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.