www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

astro 2022Vinn boken "Astro 2022"!

I "Astro 2022" kan du följa de astrologiska skeendena under året, sammanvävda med numerologisk och kosmisk kunskap. Den består av en textdel och en kalenderdel. Under hela året kan du följa månens, solens och alla planeternas vandringar genom stjärntecknen och även se när planeter går retrograd.

 

 

Det största fokuset ligger på månen, eftersom det är den som rör sig snabbast. Dag för dag kan du se var den befinner sig och läsa om de olika energierna och deras innebörd. Ny- och fullmånar uppmärksammas särskilt, med flera sidors inspirerande läsning. Bokens kalenderdel utgörs av en veckokalender med plats för anteckningar, samt månadsöversikter där du får en tydlig överblick över hela månadens astrologiska händelser.

"Astro 2022" skriven av Lisa Aurelius och Ivar Kristoffersson är skapad för dig som vill ta hjälp av kosmisk information och inspiration i övergången till Vattumannens gyllene tidsålder på jorden. Detta övergångsskede är en prövande tid, då mörkret i den yttre världen kulminerar i takt med att ljuset expanderar i våra medvetanden. Som samskapare med universum skapar vi vår egen verklighet - och i den processen är det betydelsefullt att fokusera på det som ger oss glädje och kraft.

Om författarna:
Tvillingsjälarna Lisa Aurelius och Ivar Kristoffersson är uppskattade inspiratörer inom det andliga området. Ivar är astrolog och har en Youtube-kanal med många trogna följare. Lisa är en populär skribent, framför allt genom sin Facebook-sida "Lisa Aurelius - Själens krigare från SW-Eden" samt bloggen på www.soulwarrior.se

Utlottningen sker i samarbete med Siljans Måsar, www.siljansmasar.com

3 vinnare utses av Siljans Måsar. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Siljans Måsar får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 39 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.