www.free.se
www.ankhab.se
www.paneter.se

SystemstoppVinn boken "Systemstopp"!

Boken "Systemstopp - Omstart för en hållbar framtid" av Karin Malmgren är en samhällskritisk väckarklocka som presenterar hållbara lösningar. Visionen är ett framtida samhälle där var och en förverkligar sin inre obegränsade potential ur ett helhetsperspektiv - nu, långsiktigt och på evig sikt. När vi låter skaparglädjen bli vår följeslagare kommer vi inom några år att kunna se konturerna av ett nytt samhälle som vi tillsammans har skapat.

 

Vad är meningen med våra liv? Vilka är våra livsuppgifter? Svaren som redan finns besvarade inom oss kommer att aktiveras när vi läser denna bok. Den polariserar, stärker likasinnade och motiverar oss att följa hjärtats väg - samtidigt som den vill inspirera och uppmana till att medskapa en hållbar framtid. Det anser författaren Karin Malmgren som menar att det nu är hög tid för ett kollektivt uppvaknande, helt enkelt ett systemstopp så att en ny verklighet kan ta form. Det är vår stora chans.

Om Karin Malmgren
Karin Malmgren lever som hon lär. Hon är grundare av kunskapscentret Ecotopia på Österlen och har tidigare väglett sociala organisationer i Centraleuropa med utgångspunkt från en utbildningsplattform som hon själv har skapat. Boken "Systemstopp" är ytterligare ett personligt bidrag till de nödvändiga förändringar vi ser på jorden idag. I den delar hon med sig av sin kunskap, sina erfarenheter och idéer om hur vi alla idag kan samskapa en hållbar framtid.
Utlottningen sker i samarbete med Siljans Måsar, www.siljansmasar.com

3 vinnare utses av Siljans Måsar. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.