www.free.se
www.ankhab.se
www.paneter.se

förundranseffektenVinn boken "Förundranseffekten"!

Förundran är att se storheten och det ofattbara i det som omger dig. Att hänföras av en gnistrande stjärnhimmel, uppslukas av ett vackert musikstycke eller känna aha-upplevelsen när du ser eller förstår något bortom det du trodde var möjligt. Förundran kan ge dig gåshud och välbehag, men också minska oro och stress, göra dig mer generös och engagerad och kanske till och med dämpa inflammationer. Sara Hammarkrantz och Katrin Sandberg skriver om förundran utifrån den nya, spännande och banbrytande forskning som idag sker på området.

 

Förundran uppstår i naturen, inför andra människors gärningar, i skicklighet som vetenskapliga upptäckter, i gemenskapen, i kulturen och i andligheten. Katrin Sandberg och Sara Hammarkrantz vill väcka den känsla av förundran som vi har helt naturligt som barn.

För att uppleva känslor av förundran krävs ingen motprestation. Du behöver inte träna, inte införa nya rutiner, inte avsätta tid. Förundran är helt gratis - och helt ansträngningslös. Förundran ger dig pausen du behöver i livet. Man skulle kunna kalla det för automatisk mindfulness.

Sara och Katrin har träffat de främsta forskarna på området i såväl USA som Europa. Bland annat har de tillbringat tid tillsammans med professor Dacher Keltner som är en pionjärerna inom förundransforskningen och har grundat The Greater Good Science Center vid University of California. I den här boken delar de med sig av den banbrytande forskningen om hur en enda känsla kan ha så många hälsofrämjande och samhällsomdanande effekter.

Om Sara Hammarkrantz
Sara Hammarkrantz är frilansjournalist specialiserad på psykologi och ledarskap, tidigare chefredaktör, författare till Lycka på fullt allvar - den första svenska introduktionen till positiv psykologi.

Om Katrin Sandberg
Katrin Sandberg är storycoach och kommunikationsstrateg, en av grundarna till Sveriges största kvinnliga nätverk, 4good, och författare till boken Hitta din sanna story.

Utlottningen sker i samarbete med Bonnier Fakta, www.bonnierfakta.se

3 vinnare utses av Free. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att vi får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.