www.free.se
www.ankhab.se
www.paneter.se

the ministry of i amVinn boken "The Ministry of I AM"!

"The Ministry of I am" är en modern version av Tolvstegsprogrammet med ett perspektiv från "En Kurs I Mirakler". Den ger dig också tillgång till "hemligheterna" som burits av mystiker sedan urminnes tider och som påvisas av den moderna vetenskapen inom kvantfysik. Den representerar inte den absoluta sanningen. Men den visar dig vägen dit. Boken ger dig inte bara insikt om den oändliga kraft du har inom dig, den ger dig också viktiga praktiska verktyg som hjälper dig att finna sann frid, hälsa och lycka. Allt du behöver finns redan inom dig och dessa 12 steg tar dig hem till allt detta, hem till ditt sanna Jag.

 

"12-stegsrörelsen har i mer än 80 år genom personlig utveckling och andlighet hjälpt miljoner människor till att hitta tillbaka till livet igen. En Kurs I Mirakler har i nära 50 år hjälpt miljoner att hitta hem i sina hjärtan och till själen. I denna bok kombineras dessa båda krafter på ett enkelt men radikalt fungerande sätt. Detta är inte bara en bok, det är en ny andlig rörelse".
Jai

Det hela började för ca 25 år sedan då Jai gick på 12-stegsmöten för att bli nykter. Vänner runt omkring honom såg hans tillfrisknande och transformation och blev förstås nyfikna på vad som hände på mötena? Istället för att försöka förklara, så bjöd Jai med de vänner som var intresserade, på möten. Efteråt så hade de alla samma reaktion, djupt berörda och insiktsfulla uttryckte de samma sak; "Tänk om det fanns ett 12-stegsprogram för människor som inte har ett beroende!"

Sedan dess har en idé funnits närvarande i Jai och som nu kommer fram i denna bok som har tagit nästan två år att skriva och färdigställa. Men det är inte enbart en bok, det är en rörelse som riktar sig till alla som vill arbeta med sin personliga utveckling och andlighet. Boken kan med gott resultat läsas och studeras på egen hand men det är i möten med andra som vi växer oss starka och fria. Därför rekommenderas att man söker sig till något av de The Ministry of I AM möten eller bokcirklar som erbjuds fysiskt eller online. Man kan också själv starta ett möte eller bokcirkel där man tillsammans arbetar med boken och dess innehåll.

Sagt om boken:
"Jag har läst boken och den är redan full med post-it lappar, sidhänvisningar och påminnelser. Tack för denna fina vän som kommer följa mig resten av livet."
Nina

"Jag tycker boken är fantastiskt bra. Den bygger på bakgrundsfakta, personers erfarenhet och gammal visdom. Den ger inspiration och hopp och visar att det är möjligt att förändras."
Marie-Louise

"Jag har kommit en bit in i boken, så härligt skriven. Så fokuserad o närvarande har jag nog inte varit förut när jag läser. Den slår an i mig helt fantastiskt. Ett varmt TACK o mycket kärlek till dig o Samya."
Mia

"Jag har fått tillfälle att förhandsgranska Jai Thornells bok The Ministry of I Am, och rekommenderar alla att hålla utkik efter utgivningen. Boken är en genialisk presentation av det kända 12-stegs programmet, som här är anpassat för att hjälpa alla att finna sitt sanna Själv, inte bara de med missbruksproblem."
Lars

Utlottningen sker i samarbete med Love it Communications, www.loveit.se

3 vinnare utses av Love it. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Love it får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.