www.free.se
paneter.se
www.egia.se

konsten att vara självsnällVinn boken "Konsten att vara självsnäll"!

Hur kan vi sluta fred med vår inre kritiker och istället fokusera på det vi tycker är viktigt i livet? Vi vet idag att vägen till en hållbar inre och yttre hälsa inte uppnås genom hård disciplin, bantningshets och snabba lösningar, utan genom att vi är snälla och omtänksamma mot oss själva. Ändå är det alldeles för vanligt att vi brottas med dålig självkänsla och prioriterar bort saker vi behöver i vardagen, som vila eller mer egentid.

 

Maria Helander, samtalsterapeut och beteendevetare, skriver i boken "Konsten att vara självsnäll - din väg till kroppsfred och själsfrid" om sina egna erfarenheter av att försöka ha större omsorg om sig själv, men vi får också möta forskare och många andra som delar med sig av sin kunskap om självsnällhet.

Tre viktiga verktyg följer dig genom boken: medveten närvaro, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) och självmedkänsla. I varje kapitel finns övningar och frågor att reflektera över.
Utlottningen sker i samarbete med Bokförlaget Semic.

3 vinnare utses av Free. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Free får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2020.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 38 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 38 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.