www.free.se
www.egia.se

gamla själar och andra kymigheterVinn boken "Gamla själar och andra kymigheter"!

Hur vet du om du en gammal själ? Vad händer om ung själ blir ihop med en gammal? Fungerar det ens? Varför kommer det nya själar till jorden? Varifrån kommer dessa själar och vart tar de vägen efteråt? Har min hund en själ? Dör själen vid abort? Kan man bo på Venus?

 

 

Louise Minerva-Li besvarar över femtio frågor om gamla själar och själarnas utvecklingsresa. Louise berättar också om sin egen själaresa, hur hon kom via Andromedaporten, med tidigare existenser på bland annat Sirius, Venus och Arcturus.

Upprinnelsen till boken kom natten till den 11 november 2018 då Louise Minerva-Li plötsligt vaknar med orden "Gamla Själar och andra kymigheter". Halvsovande skriver hon ned dessa, vilka hon ser som en boktitel, och upplever som i en dröm att hon står på scen framför en publik som ställer frågor. I sitt halvsovande tillstånd skriver hon ned 21 frågor med svar. Hon hör frågorna och upplever att svaren kommer från djupet av sin egen kunskap som hon har tillägnat sig genom studier hos olika "spirit teachers" från 1977 till dags dato och fortsättningsvis. Efteråt har ytterligare frågor och svar tillkommit.

Louise Minerva-Li är fil.kand., drömterapeut och författare, och hon är känd hos en bred publik genom sina böcker och många framträdanden i massmedia. Hon har under många år studerat alternativa behandlingsformer i Sverige och utomlands. Sedan 1980-talet håller hon kurser, seminarier och föredrag i självkännedom och personlig utveckling, där hon bland annat undervisar i livskunskap och drömkunskap. Minerva-Li är en av Sveriges främsta drömkännare som genom sin förmåga att förena psykologi och esoterisk kunskap är unik inom sitt område. Hon har även skapat den första heltäckande utbildningen i drömterapi i Sverige samt grundat Drömcentrum, ett samlande forum för drömintresserade i hela Skandinavien.

Utlottningen sker i samarbete med Louise Minerva-Li www.dromcentrum.se
3 vinnare utses av Louise Minerva-Li. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Louise får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 37 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet i 37 år och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.