www.free.se
www.egia.se

ladersmorjaVinn "Lädersmörja"!

"Lädersmörja" är en naturlig, vårdande produkt med rapsolja, jojobaolja, ullfett och bivax som mjukar upp och skyddar. Ta hand om dina skinn- och läderprodukter på samma sätt som du vårdar din egen hud. Smörj in efter rengöring och polera eventuellt efteråt med svamp eller mjuk borste.

 

 

Till allt i skinn och läder, ej mocka. Med doft av äkta tall. Innehåll: rapsolja, ullfett, bivax, jojobaolja och eterisk olja från tall.

Utlottningen sker i samarbete med Hemkokat Sverige. Kika in och läs mer på www.hemkokat.nu

3 vinnare utses av Hemkokat Sverige. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Hemkokat Sverige får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).