www.free.se
www.egia.se

... anda talar jag!Vinn boken "... ändå talar jag!"

Britt var ett högkänsligt och intuitivt barn som ofta tystades. Idag uttrycker hon sig genom målning och skrivande vilket utmynnat i boken "... ändå talar jag! – om högkänslighet och om rätten att få vara sig själv". Britt ser sin sensitivitet som en stor gåva som möjliggjort hennes skapande och gett henne en stor lyhördhet för de inre och yttre världar som är utom räckhåll för många av oss.

 

Andeväsendet Saul följer henne och bidrar bland annat med kanaliserade dikter med subtila budskap, till den som är kallad att ta emot.

Den lilla flickan vandrar ensam längs slingriga stigar dit hennes livskompass leder henne. Som högkänslig och medial skrämmer hon sin omgivning, har svårt för att smälta in och hennes mor tystar henne. Vi får följa hennes vandring genom livet där pärlorna hon finner ger henne viktiga livserfarenheter och lärdomar.

Andeväsendet Saul följer henne och bidrar bland annat med kanaliserade dikter med subtila buskap, till den som är kallad att ta emot. Kanske är de just till dig.

" ... och ändå talar jag" innehåller sandkorn och vågskvalp, viktiga byggstenar i bildandet av berg. Byggstenarna är de vackraste av pärlor och om de tillsammans med andra pärlor, under bra förutsättningar tillåts växa, blir de till det vackraste monument. Boken vill förmedla att livet är så mycket större än det vi har framför ögonen.

Högkänsliga ser och förstår mer än många andra. Samtidigt är det en stor tillgång som berikar våra miljöer. Varje barn vet vad de mår bäst av. Lyssna och vänta in det barn du möter med detta personlighetsdrag.

Småknytten lever nära dig i din trädgård eller i naturen runt dig. När jag ropar in mina katter på kvällen ser jag många ögon som springer emot mig, varav några viker av vid buskarna eller springer tillbaka, och ibland kommer mina katter in. Spana in trädgården och tro att de finns därute så kommer du att se dem.

Ufo:n har många redan uppmärksammat på många platser på vår jord, kanske också du. Vill du se så har de sagt mig att när du iakttar, tittar på kvällshimlen efter dem, så ger du signaler och snart kan du se dem. Det är sällsynt att de visar sig innan du själv har tagit steget att titta efter dem. Detsamma gäller det mesta: att våga ta ett steg, våga tro på att allt är möjligt innan du har något bevis för det.

Alla har vi förmågan att se, känna av, ge healing och lyssna till vårt eget hjärta, där alla svar som vi behöver finns. Stress begränsar vår förmåga, men möjligheterna ökar genom stillhet, promenader i naturen, meditation, yoga och att samtala och umgås med djur och vänner. Den här boken ber dig att tala ur ditt hjärta.

Utlottningen sker i samarbete med Falkenbergs friskvård. Kika in och läs mer på www.falkenbergsfriskvard.se

3 vinnare utses av Britt Berg. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Britt Falkenbergs friskvård får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).