www.free.se
www.egia.se

Liv och DrömtillståndVinn bokpaket "LIV" och "Drömtillstånd"!

"LIV – Allting avgörs innan det börjar" och "Drömtillstånd – Där du skapar ditt liv" är två resor bakom ytan, bortom akademins, religionernas och kulturernas konstruerade världsbilder. De leder dig in till en djupare vetskap om din mänskliga kapacitet och dess samverkan med Jordens och Kosmos fördolda inneboende verklighet.

 

Dagens teknik använder naturlagarna, precis som böckerna uppmuntrar dig att göra, för att nå den potential du har medfödd. Genom bild och ord i samverkan leder de till en världsbild som du redan känner igen dig i eftersom den är vårt ursprung.

"LIV – Allting avgörs innan det börjar"
En bok skriven med förhoppningen att bringa fram den mänskliga potential som vi har medfödd. Ett tankeskifte som förändrar vår förmåga att varsebli världen, framtvingat av vår förändrade värld och utvecklade teknik. Boken förenar filosofi, naturvetenskap och mänsklig upplevelseförmåga.

Boken ger förståelse för vår nutid och dess stora förändring. I sin vackra form leder den in läsarens alla intelligenser till att samverka och uppleva en större bild av verkligheten än den vi har lärt genom våra kulturer.

Den förenar vetenskap, urtida visdom, helig geometri, fysik, biologi och konstarterna till ett gemensamt medvetande. En enhet som tidigare har setts i sina fragment genom olika discipliner. Samma sammansmältning av våra intelligenser sker i läsningen som mellan de olika disciplinerna, vilket är en nödvändighet för att kunna uppfatta skeenden bortom världens dramer.
En intelligent och magisk värld visar sig, som självväxande har tagit över den kalkylerade världen byggd på dualistiskt tänkande av gott och ont ... förlorare och vinnare. Den nya världen visar sig bygga på fusion, accelererad av modern teknik och kulturers uppblandning.

"Drömtillstånd – där du skapar ditt liv"
Om fantasins förmåga att skapa verklighet. Om din förmåga att läka. Om dig. "Drömtillstånd" är en uppföljning av boken "Liv - Allting avgörs innan det börjar". Design och bilder leder läsaren till inre varseblivning och kunskaper om sin förmåga att förändra och skapa sitt liv. Skönheten i boken är medlet in till fördjupat medvetande. Med enkelhet och djup leder den in till insikter bortom vardagen.

Utlottningen sker i samarbete med Bakomytan, www.bakomytan.se

3 vinnare utses av Bakomytan. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Bakomytan får ta del av dina uppgifter för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2019.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här på free.se.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).