www.free.se
www.arella.se

ÖgongeléFree lottar ut 3 st "Ögongelé"

En lätt och återfuktande ögongelé med trollhassel och aloe vera som är framtagen för den tunna huden runt ögonen. Just runt ögat har man lite tunnare hud som man inte bör använda så väldigt feta produkter på. 15 ml pumpflaska som räcker länge.

 


Utlottningen sker i samarbete med Hemkokat Sverige, www.hemkokat.nu

Vinnare utses av Hemkokat Sverige. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Hemkokat Sverige får ta del av dina uppgifter enbart för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Motivera nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2018.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).