www.free.se
www.arella.se

space of loveFree lottar ut 1 st 10-dagars biljett till "Space of Love Festival"!

"Space of love festival" äger rum 1-10 juni 2018 på Böda Sand, Öland. Festivalbiljetten inkluderar programmet med alla workshopar och uppträdanden. Du betalar separat för din campingplats eller annat boende samt maten. Värde 2 600 kr!

 

På festivalen får du välja mellan olika workshopar flera gånger om dagen. Det finns ett brett utbud av klasser, inklusive målning, sång och röst, medveten andning, meditation, ayurveda, healing, tantra, shamanskt arbete, trumspel, somatics, meditation, familjekonstellationer, dans och mer. Olika former av dans som erbjuds i programmet är afrikansk dans, kontaktimprovisation, frigörande dans, magdans, heart dance och universella fredsdanser. På stranden byggs varje år en svetthydda för den som vill vara med om den typen av ceremoni.

För barn finns cirkus, yoga, dockteater, och lekar. En del vuxen workshops är också familjevänliga. För de minsta finns barnpassning att boka under de olika workshoppassen.

Läs mer om festivalen på www.spaceoflove.nu

Utlottningen sker i samarbete med Akashic Enterprises, www.spaceoflove.nu

Vinnare utses av Akashic Enterprises. I samband med att du deltar i utlottningen godkänner du att företaget får ta del av dina kontaktuppgifter och kan komma att skicka erbjudanden och/eller nyhetsbrev.

Motivera nedan varför du vill vinna en festivalbiljett.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2018.

Vinnarna annonseras på webben vid respektive utlottning.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i mer än 35 år!

Vi når hela det alternativa fältet av de som letar efter mening med livet plus en massa olika typer av terapeuter, massörer, medier och de som är intresserade av inre och yttre mental och kroppslig hälsa. Vi delar ut cirka 20 000 ex varannan månad till hälsokostbutiker, alla alternativa bokhandlare, kursgårdar (No Mind Festival varje sommar) och olika centra, terapeuter, utbildningsställen (typ Axelsons) och olika mässor. Totalt har vi närmare 300 distributörer som delar ut allt från 5 ex till som mest 1500 (Vattumannens bokhandel i Stockholm).