www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

heartfulnessVinn boken "Heartfulness"!

"Heartfulness - Din väg till glädje i nuet. Den nya vågen av mindfulness" är självhjälpsboken som lyfter mindfulness till nästa nivå. Med sin annorlunda livshistoria, självupplevda kunskap och varma framtoning hjälper föreläsaren Cecilia Åkesdotter dig att hitta glädje i nuet genom att öppna porten till närvaron som finns inom dig.

 

 

Med råd, konkreta verktyg och tips på praktiska övningar får du enkel och tydlig vägledning för att:

  • hantera stress
  • balansera din kropp och dina känslor
  • skapa goda relationer
  • vara fokuserad och effektiv i arbetet
  • öka din medvetenhet och växa på ett personligt plan

Oavsett om du är nybörjare i mindfulness eller en erfaren utövare så kommer bokens budskap att förändra ditt liv, både på jobbet och privat. Genom att praktisera ett närvarande och accepterande förhållningssätt kommer lycka, frid och sann glädje att infinna sig. Se boken som en källa till daglig kraft och inspiration!

Om författaren:
Cecilia Åkesdotter är en av Sveriges främsta experter inom medveten närvaro. I över 20 år har hon utövat mindfulness själv och lärt ut sin kunskap nästan lika länge. Hon har utvecklat tusentals medarbetare i näringslivet och offentlig verksamhet inom stresshantering, bemötande, arbetsglädje och ledarskap över hela landet. Tidigare verksam som koncerncontroller och utbildad civilekonom.

Utlottningen sker i samarbete med Cecilia Åkesdotter förlag, www.akesdotter.se

5 vinnare utses av Cecilia Åkesdotter. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Cecilia får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.