www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

arkeanglarnas orakelkortVinn "Ärkeänglarnas orakelkort"!

"Ärkeänglarnas orakelkort" innehåller 44 vackra sagolika budskapskort från ärkeänglarna. Ärkeänglarna är kärleksfulla hjälpare som finns för oss och ger kärleksfulla budskap. Få budskap för dagen eller råd hur du kan lösa olika situationer. De motiverar till ett positivt tänkande, besvarar livsfrågor och healar på olika sätt. I häftet som medföljer visas olika läggningar för att kunna spå framtiden i en fråga eller en livssituation. ", skapade av Pehr Trollsveden och Karin Dahlqvist.

 

Läs mer om Pehr Trollsveden och Karin Dahlqvistwww.trollsveden.com och www.karindahlqvist.se eller på deras gemensamma sida www.andarnatalar.se

Utlottningen sker i samarbete med Pehr Trollsveden, www.trollsveden.com

1 vinnare utses av Pehr Trollsveden. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Pehr får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna orakelkortleken.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.