www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

jag litar på min intuitionVinn e-boken "Jag litar på min intuition"!

E-boken "Jag litar på min Intuition" handlar om blomessensen Cerato. Författaren tar dig med på en upptäcktsfärd genom Ceratos transformerande energi och du får insikt i hur energin av denna blomma kan bli en kraftfull allierad på din inre resa. Boken guidar dig genom en labyrint av själsliga upplevelser och ger oss verktyg att öppna upp för vår inre visdom.

 

Man kan säga att bokens sidor vibrerar av positiv energi och inspirerar oss att lyssna på vår egen inre röst. Genom kloka insikter beskrivs Ceratos unika egenskaper och visar oss hur denna blomessens kan vara en nyckel till att förstå och lita på vår intuition.

"Jag litar på min intuition" är inte bara en bok; det är en vägledning till självinsikt och en källa till inspiration till att omfamna det högre jaget. Läsaren kommer att finna en skatt av vägledning och en kärleksfull väckarklocka för att följa den inre röstens goda energier.

Ceratos huvudsakliga budskap är att återupptäcka och förstärka tilliten till den inre visdomen och intuitionen. Genom att använda Cerato blomessens uppmuntras individen att lyssna på sin inre röst och lita på sina insikter och bedömningar. Budskapet är att varje individ bär en djup och inbyggd energi av visdom inom sig och att tilliten till denna inre vägledning är avgörande för att fatta autentiska och meningsfulla beslut i livet. Cerato uppmanar oss att släppa rädslan för att göra fel och istället omfamna vår förmåga att göra val som är i linje med våra sanna själ och vårt högre syfte.

Utlottningen sker i samarbete med Resonans Management, läs mer på www.helande.nu

5 vinnare utses av Resonans Management. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och meddela eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna e-boken.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.