www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

armbandVinn "Armband med helande energier"!

Maria Sjöö skapar handgjorda smycken, med högsta intention och laddade med helande energier. De naturliga halvädelstenar som används har sina egna karaktäristiska egenskaper och varje smycke kommer med en kort information om vad just dina stenar står för. Du kan välja mellan att co-designa ditt eget armband tillsammans med Maria eller låta Maria intuitivt skapa det armband du behöver just nu.

 

Maria Sjöö om Heart & Soul by Maria:
Heart & Soul by Maria föddes ur en dröm och en längtan efter det kreativa flödet. Att få skapa något vackert och energigivande med mina egna händer, något som kom från själ och hjärta och som kunde stärka och glädja andra. Jag har alltid älskat att leka och pyssla med färger, former och mönster. Det där som gör livet lite mer nyanserat, lite mer färgstarkt och lite mer värt att leva. Så en varm sommardag i juni 2023 föll allt på plats. Jag vill skapa mina egna smycken! Heart & Soul by Maria började ta form. Till vardags driver jag Bondasgården Soul tillsammans med min älskade sambo Fredrik.

Utlottningen sker i samarbete med Maria Sjöö Heart and Soul by Maria, läs mer på Facebook och Instagram @heartandsoulbymaria

1 vinnare utses av Maria Sjöö. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Maria får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna ditt unika armband.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.