www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

homeopati steg 1Vinn kurs "Homeopati & Energimedicin Steg 1"!

En spännande introduktionskurs på distans i homeopati och energimedicin! För dig som vill förbättra din hälsa med naturlig egenvård eller arbetar som terapeut och vill ha energimedicinen som ett säkert komplement i din verksamhet. Inga förkunskaper behövs.

 

Detta är en introduktionskurs som på ett lättfattligt sätt leder fram till kunskap om olika behandlingar som kan användas genom beaktande av mentala och fysiska symtom, indikationer och olika karaktärsdrag. I kursen ingår även en praktisk och effektiv introduktion till EFT – Emotional Freedom Technique

Homeopatiska energimediciner är helt ofarliga och biverkningsfria och har använts av människor världen över sedan flera hundra år tillbaka. Deras aktiva verkan bygger på våra metafysiska energier och påverkar våra känslor, sinnesstämningar och fysiska kroppsenergier. Och hjälper oss att återfå balans och harmoni genom att stimulera vår egen förmåga till självläkning.

Kursens värde är 2 995 kr och studieplanen omfattar på deltid ca 3-6 månader beroende på hur snabbt du väljer att läsa den. Under studietiden kan du närhelst du har behov av det maila frågor som dyker upp. Boken "Må bättre till kropp & själ" ingår samt 6 kompendium (fördelat på 4 delar) med ingående beskrivningar av behandlingar med frågeställningar och svarsuppgifter som insändes för rättning via email. Efter avslutad kurs erhålles intyg/diplom.
Om du vinner så måste kursen påbörjas under 2024.

Huvudlärare: Homeopaten och healern Pär Wahlström.

Utlottningen sker i samarbete med Resonans Management, läs mer om kursen på www.helande.nu

2 vinnare utses av Resonans Management. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och meddela eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna kursen.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.