www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

dofternas magiVinn kurs "Dofternas magi"!

Kan du också känna hur skönt det skulle vara att kunna skapa egna sprayer, kropps- och hudvårdsoljor till sig själv och sitt hem. Att bara kunna tassa ut i köket när man vill ha en ny creme eller olja i sitt liv, eller en doft för att ändra eller bejaka en sinnesstämning. Tänk också att slippa köpa dyra produkter som du inte vet vad de innehåller och som bara doftar syntetiskt. Vilken lycka!

 

I den här webbkursen med Sanne Soleil får du lära dig grunderna om eteriska oljor, växtoljor och hydrolater samt allt du behöver veta för att lätt och enkelt kunna göra dina egna produkter som passar dig och din sinnesstämning. Sanne delar frikostigt med sig av sin kunskap, inspiration samt privata recept och utförliga "gör så här"-texter.

Om Sanne Soleil:
Sanne Soleil är terapeutisk healer och Senior Andlig Coach. Förutom sin sjuksköterskebakgrund, där hon har sina värdefulla medicinska kunskaper och många års erfarenhet av vägledning och samtal, är Sanne diplomerad Terapeutisk och energitransformerande healer, Andlig Coach, Certifierad Livscoach genom Livscoachakademin, samt utbildad inom stress och självkänsla. Hon utbildar och handleder också andra coacher. Sanne är även krönikör i Free.

Kursens värde är 395 kronor. Du får hela kursen på en gång. I tre år har du tillgång till den, så gott om tid att experimentera och testa.

Utlottningen sker i samarbete med Sanne Soleil, läs mer om kursen på www.sannesoleil.se

3 vinnare utses av Sanne Soleil. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Sanne får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna kursen.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.