www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

isfläcken som räddade mitt livVinn boken "Isfläcken som räddade mitt liv"!

"Isfläcken som räddade mitt liv" är en berättelse om en ödesdiger händelse som kastade Joanna Smith in i en mardröm och en kamp för överlevnad. En påminnelse om livets skörhet och kraften i mänsklig uthållighet. Joanna bjuder in läsaren att följa med på hennes personliga resa och upptäcka de djupare insikterna hon vunnit från sitt trauma och hur en isfläck bokstavligen räddade hennes liv.

 

Livet har en märklig förmåga att överraska oss när vi minst anar det. Den där ögonblicket när tiden verkar stå stilla och världen försvinner är något jag aldrig kommer att glömma. Plötsligt befann jag mig i en mardröm, en kamp för överlevnad och en utmaning för min själ. Jag, den tidigare ambulanssjuksköterskan som alltid tog hand om andra, befann mig nu på fel sida.

Den andra februari 2022 blev dagen som för alltid skulle förändra riktningen på mitt liv. Det här är min berättelse om den ofattbara händelsen som räddade mig.

En berättelse om styrka, livsglädje och upptäckandet av vad som verkligen är viktigt. Den påminner oss om att vi är starkare än vi någonsin kunde föreställa oss och att varje ögonblick är en gåva.

Min berättelse handlar om de ögonblick i livet när allt kan förändras på ett ögonblick, säger Joanna Smith. Jag hoppas att mina erfarenheter och mina tankar om hopp och styrka i svåra tider kommer att resonera med läsarna och inspirera dem att aldrig ge upp, oavsett hur svåra omständigheterna kan vara.

Joanna Smith om sig själv:
Från ambulanssjuksköterska till entreprenör. Mitt namn är Joanna Smith och jag har alltid satt andras välmående i första hand. Efter flera år i vården bestämde jag mig för att ta hand om mig själv och min familj. Jag grundade mitt egna företag med fokus på personlig utveckling och hälsa för främst sjuksköterskor men också allmänheten då jag sett behovet så nära. Läs mer på www.nursecoachsweden.se

Utlottningen sker i samarbete med Mindboozt, www.mindboozt.se

3 vinnare utses av Mindboozt. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.