www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

posterVinn "Valfri poster från originalmålning av Catrin Skött"!

Fotoposter av högsta kvalitet från Catrin Skötts originalmålningar. Catrin på Se Hela Livet målar kanaliserad konst och är även dekorationsmålare. Fotopapperet som är av högsta kvalitet ger bilderna en oslagbar klarhet och djup. Valfri fotoposter värde 299 kr. Finns i olika storlekar och kan ramas in eller sättas upp med posterhängare.

 

Tryckt på 275g/m² premium fotopapper. Pappret av laboratoriekvalitet ger bilderna en oslagbar klarhet och djup. Samtidigt ger den eleganta matta finishen en touch av vintagestil som vackert sammanstrålar med monokroma bilder.

Om Catrin Skött:
Jag har alltid skapat på ett eller annat sätt, började en konstskola 1995 sedan följt av dekorationsmåleriutbildningar samt praktik hos ett konservatorföretag. Har varit anställd i 20 år som dekorationsmålare och färgsättare på ett av Stockholms största måleriföretag. Kungliga slottet i Gamla stan, Hovstallet, Sagerska huset, Rosenbad, Gripsholms slott, Storkyrkan, Naturhistoriska riksmuseet är några av de platser jag utfört dekorationsmåleri.

När jag startade mitt företag Se Hela Livet 2019 tog skaparglädjen ny fart. Jag "bara gör", målar för att nyfiket se vad som kommer fram på duken. Så som jag gör när jag när jag ger medial vägledning och healing eller kanaliserar via skrift. Jag har skrivit boken "En lättare väg att gå" kanaliserad via ärkeängel Gabriel där målningarna finns med, boken är utgiven av Förlagshuset Siljans måsar. På duken träder ögon, figurer, filurer fram i olika färger och former. Det är så spännande att se vad det ska bli. Det känns som att alla de år som jag har målat i olika material och tekniker på beställning har varit en förberedelse till det som nu vill komma fram. Det är så "Rays of Love Collection" har kommit till.

Utlottningen sker i samarbete med Catrin Skött Se Hela Livet, www.sehelalivet.nu

1 vinnare utses av Catrin Skött. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Catrin får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv vilken poster du önskar vinna nedan och gärna några rader varför. Se vilka som finns på www.sehelalivet.nu

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.