www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

förlåt och bli friVinn boken "Förlåt och bli fri"!

Boken Förlåt och bli fri – en väg till lugn, styrka och välbefinnande" hjälper dig att förstå förlåtelse och försoning. I boken får du veta hur det kan gå till att förlåta sig själv och andra och varför det är så viktigt att göra det. Alla människor gör misstag, sårar andra, och blir själva sårade.

 

 

 

Med utgångspunkt i egna erfarenheter lär författaren Barbro Holm Ivarsson ut enkla, praktiska steg-för-steg-metoder för att släppa ilska, hat och agg, skuld, skam och självnedvärdering, och för att be om förlåtelse när det behövs. Du lär dig också att ge dig själv omsorg när det är svårt. Du kan läka ditt sårade hjärta och skapa en framtid utan skuggor från det förgångna.

Du förlåter andra för din egen skull. När du inte längre är villig att offra din sinnesfrid på grund av vad någon annan har gjort är det tid att förlåta. Du som är förorättad, kränkt och sårad blir befriad från bördan av att gå och tänka på det som har hänt och vara arg, irriterad och ledsen. Samtidigt får du ofta en mindre negativ syn på den som har felat och många gånger repareras trasiga relationer.

Du förlåter dig själv för att bli fri från självanklagelser eller självnedvärdering som beror på att du upplever att du har fel och brister, eller har gjort misstag. När du istället accepterar och känner medkänsla med sig själv har du förlåtit dig själv.
"Förlåt och bli fri" vänder sig till alla som vill lära sig att förlåta sig själva och andra. Du får också lära dig hur du som privatperson eller professionell kan hjälpa andra att förlåta.

Om Barbro Holm Ivarsson:
Barbro Holm Ivarsson är legitimerad psykolog, författare och föreläsare. Barbro är specialist på att hjälpa människor förlåta sig själva och andra. Hon har bland annat skrivit böckerna "Förlåt och bli fri" samt "Teorin om det Andra Sinnet" om vårt högre medvetande. Barbro ger psykologisk behandling och stöd till personlig och andlig utveckling på sin mottagning i Vadstena, och digitalt.

Utlottningen sker i samarbete med Barbro Holm Ivarsson, www.barbroivarsson.se

10 vinnare utses av Barbro Holm Ivarsson. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Barbro får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 29 februari 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.