www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

Läkning är möjligtVinn boken "Läkning är möjligt"!

I denna djupt berörande och stöttande bok berättar Jem Fredhamn (Chan Phap Ho) om sina erfarenheter av läkning ur cancer, stadie 4 malignt melanom. Jem levde som buddhistisk munk i Kalifornien då han diagnostiserades. Där fick han även sin behandling.

 

 

 

Jem Fredhamn delar personliga erfarenheter på ett sårbart och insiktsfullt sätt. Denna process var fylld av utmaningar och välsignelser. Boken inkluderar även viss undervisning utifrån ett buddhistiskt perspektiv vilket Jem impregnerats av under sina 18 år som munk med Thich Nhat Hanh i Plum Village-gemenskapen. Många av kapitlen inkluderar reflektions- eller meditationsövningar. Han delar även några kalligrafier som han skrev under sjukdomstiden. Några foton från 2018 till idag delas även i denna djupt berörande och stöttande bok.
Boken inspirerar till läkning utifrån vår situation och den av våra nära och kära. Många av de förhållningssätt och meditationer Jem använt sig av är universellt användbara och hjälpsamma.
Jem är idag cancerfri och lever med sin fru Emma i Skåne. Han fortsätter att ägna sig åt att bidra till medvetenhet och kärlek i världen.

Om Jem Fredhamn:
Jem är mannen som lämnade en juristkarriär i Stockholm för att leva som munk i 18 år i Plum Village Community of Engaged Buddhism i Frankrike och Kalifornien. Jem har varit Dharmalärare sedan 2010 och Zen-mästaren och fredsaktivisten Thich Nhat Hahn är hans lärare. Under sina år som munk har han träffat och undervisat tusentals medmänniskor som sökt utveckling och guidning i sina liv och inre resor. Det har varit allt från privatpersoner och familjer till företagssessioner för medarbetare på tech-bolagen i Silicon Valley.
Hösten 2018 drabbades Jem själv av en stor livsprövning när han diagnostiserades med cancer. Händelsen fick honom att söka sig tillbaka till sina rötter och sedan 2020 har Jem lämnat livet som munk och är återigen bosatt i Sverige. Han har fortsatt vigt sitt liv åt att verka som Dharma lärare och erbjuder olika aktiviteter inom Hjärtats Glädje. Han har nyligen utbildat sig till qigong lärare.

Utlottningen sker i samarbete med Jem Hjärtats Glädje, www.hjartatsgladje.se

3 vinnare utses av Jem Fredhamn. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Jem får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 29 februari 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.