www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

Kristaller som livsstilVinn kurs "Kristaller som livsstil"!

En webbkurs med Sanne Soleil som vänder sig både till dig som är nyfiken på kristaller och vill lära dig grunderna, men även till dig som redan är väl bekant med kristaller och vill ha ny inspiration till att använda dem mer i din vardag och i ditt hem. Kursen är vackert och pedagogiskt upplagd och innehåller 25 olika lektioner som du lätt kan bläddra mellan. Du har tillgång till materialet i 3 år och du får hela kursen direkt.

 

I "Kristaller som livsstil" bjuder Sanne Soleil in dig till sitt hem där hon berättar om sitt passionerade förhållande till kristaller och hur hon använder dem. Både som privatperson och som diplomerad kristallhealer.

Att bjuda in kristallerna i sitt liv gör att både du och ditt hem kommer att omfamnas av skönhet. Den skönhet vi så väl behöver för att må bra i oss själva. Med enkla tips och råd får du hjälp att själv utforska, skapa och omge dig med kristallernas magiska vibrationer.

Om Sanne Soleil:
Sanne Soleil är terapeutisk healer och Senior Andlig Coach. Förutom sin sjuksköterskebakgrund, där har har sina värdefulla medicinska kunskaper och många års erfarenhet av vägledning och samtal, är Sanne diplomerad Terapeutisk och energitransformerande healer, Andlig Coach, Certifierad Livscoach genom Livscoachakademin, samt utbildad inom stress och självkänsla. Hon utbildar och handleder också andra coacher. Sanne är även krönikör i Free.

Utlottningen sker i samarbete med Sanne Soleil, www.sannesoleil.se

3 vinnare utses av Sanne Soleil. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Sanne får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 29 februari 2024.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.