www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

vila dig stark med yinyogaVinn boken "Vila dig stark med yinyoga"!

Uppföljaren till succéboken och appen "Vila dig i form med yinyoga" av Magdalena Mecweld. Boken och appen har hjälpt hundratusentals både i Sverige och resten av världen att få ett inre lugn och en smidigare kropp. Den nya boken "Vila dig stark med yinyoga" är fullspäckad med Magdalenas nya kunskaper och handfasta tips gällande kroppen och sinnet. Den passar alla som försöker leva ett hälsosammare och sundare liv.

  • Vackra, beskrivande positionsbilder som passar alla, från totala nybörjare till mer erfarna.
  • Pedagogiska förklaringar till ställningarna.
  • Yinyoga-pass för de flesta syften: för stela, mot ångest, för en god nattsömn, för superstressade, stela axlar och nacke, stark ryggrad, lugn mage och många fler.
  • Enkla meditationer för alla situationer med QR-kod till Magdalenas mjuka röst som guidar.
  • Inspirerande dikter, sagor och berättelser.
  • Tips för dig som vill lära ut yinyoga.

"Yinyoga är den yogan jag gillar mest, den är lätt att göra och samtidigt mycket effektiv. Magdalenas bok är både vacker och pedagogisk."
Agneta Sjödin, programledare och författare

"Detta är en riktig yinyogabibel. Den har allt. Den är fullproppad av yinyogaövningar, alternativ på övningar om man inte vill gå för djupt, är stel eller behöver ta det försiktigt. Här hittar du tips på olika yinyogasekvenser för dig som är helt rookie, eller för dig med sköldkörtelproblem, du som är nykär till ett lugn och ro-pass. Här hittar du något för alla. Det är en så smart, snygg och kunskapsfylld bok som definitivt kommer hittas i varenda yogautövares bokhylla."
Karin Björkegren Jones, författare, yogalärare och hälsoprofil

Utlottningen sker i samarbete med Wisdom Works, www.yin-yoga.se

3 vinnare utses av Wisdom Works. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 31 oktober 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i över 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.