www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

LightSongsVinn CD-box "LightSongs"!

LightSongs i en komplett specialversion med tre album. En efter en flödade ljussångerna in i Malous liv. Det är ett fantasifullt känslospråk fyllt av ord utan specifik betydelse. Den som lyssnar, eller sjunger, kan skapa sina egna bilder och en känsla av vad texten handlar om. Eller kanske bara vila i sångerna och låta orden gunga fram som de vill. Malou Berg har prisats för det imaginära musikspråk hon skapat.

 

Malous ord om ljussångerna:
En efter en flödade de underbara ljussångerna in i mitt liv. En sång kunde anlända varsomhelst, närsomhelst, hursomhelst (och gjorde det också). Var jag ute med hunden, vandrade i skogen, i vattnet, på cykelturen, i poolen, i bilen, uppe i bergen, ensam eller bland massor av folk. Då kom den! Opassande eller ej, så knackade den mig på axeln, pockade på min uppmärksamhet och sjöng i mig ända tills jag spelade in melodin på min mobil. Först då släppte den greppet och jag kunde fortsätta med det jag pysslade med innan.
Min uppgift tycktes enkel; ta emot varje sång, klä den i en lämplig musikalisk dräkt, spela in och sedan ge ut den. Medan en del ljussånger är milda, stillsamma väsen som omfamnar mig, mina idéer och uppslag, dundrar andra in, ändrar, styr och ställer in i minsta detalj, ända fram till slutmix. Om en ljussång och jag är oense om en detalj så är det jag som får ge mig. Varje gång. ljussången får alltid som den vill.
Gemensamt för alla ljussånger (och där är vi rörande överens) är att de älskar sångröster. Det ska vara många röster och gärna ännu fler röster. Röster som sjunger med varann, mot varann och omlott. Ös på bara! Och ljussångerna fick som de ville. Något annat är inte tänkbart.

Om artisten:
Malou Berg har under sin artistkarriär gjort sig känd som kabaréartist, skådespelare, sångerska och kompositör. Hon har uppträtt på teaterscener, i TV-program och i filmer. Hon har prisats för det imaginära musikspråk hon skapat. Malou har givit ut en mängd singlar och album, både i Sverige och internationellt. Andra artister har också spelat in flera av hennes sånger.

Utlottningen sker i samarbete med Malou Mountain Music, www.malou.se

10 vinnare utses av Malou. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Malou får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2023.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.