www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

blommornas orakelkortVinn "Blommornas Orakelkort"!

Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson har skapat en orkellek där 44 olika blommor ger dig ett budskap för dagen samt en affirmation. Solrosen t ex som även pryder omslaget har ett budskap som delvis lyder: "Om du vill ha fred och kärlek i världen så måste du börja med dig själv. Gör som solrosen och vänd ansiktet mot ljuset. Stjälken har 7 kvistar, antalet dagar i veckan, 12 gröna blad, antalet månader på ett år, 52 gula kronblad ..." Affirmation: "Jag sluter fred med mig själv och älskar mig själv precis som jag är."

 

Om författarna:
Lennart Abrahamsson och Pehr Trollsveden har båda lång erfarenhet av att jobba som medium. De har även genomgått ett flertal andra utbildningar och driver tillsammans Stjärnregns spålinje, webbshop och butiken Alla Sinnen i Munkfors, där de även erbjuder behandlingar, kursverksamhet inom tarot, tala med djur och mediumskap. Du kan även boka privata sittningar eller andeutdrivning.

Utlottningen sker i samarbete med Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson, www.trollsveden.com

1 vinnare utses av Pehr Trollsveden och Lennart Abrahamsson. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna orakelkorten.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.