www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

Den gyllene astrologinVinn boken "Den gyllene astrologin"!

"Den gyllene astrologin – från mörker till ljus" är en ny bok av Lisa Aurelius - som tar astrologin ett steg längre, utan att göra det svårt eller komplicerat. Boken är skriven för dig som vill använda astrologin som ett hjälpmedel för andlig utveckling och frigörelse. Du får kraftfulla verktyg att använda dig av, på ett lättsamt och lekfullt sätt, och nya infallsvinklar på astrologin som bär oss in i den gyllene framtiden!

 

Astrologin är en spegel av människans inre. Alla planeterna och stjärntecknen finns inom oss alla och vi genomgår i denna tid en process där vi höjer dessa energier från de lägre till de högre aspekterna – från Mörker till Guld! Genom att var och en gör vår inre transformationsprocess och uppstigningsresa, föder vi tillsammans Vattumannens gyllene tidsålder på jorden!

Om författaren:
Lisa Aurelius har tidigare utgivit böckerna Astrokalendern och Guldkorn – inspiration för en gyllene framtid. Hon är även astrologisk skribent i tidningen Inspire.

Utlottningen sker i samarbete med Lisa Aurelius, Guldvågens Förlag, www.lisaaurelius.com

3 vinnare utses av Lisa Aurelius. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Lisa får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna boken.

Utlottningen pågår till och med den 30 april 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.