www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

christina nilssonVinn workshop "Chakra Balance Dance"!

I samarbete med Christina Nilsson har du chansen att vinna en plats till workshop i "Chakra Balance Dance" på plats eller online. Chakra Balance Dance förenar värdefull kunskap, visdom och personliga insikter med befriande rörelseglädje.

 

"Vad är Chakra Balance Dance och vad går det ut på?" Ja det är några av frågorna som brukar ställas. 2004 grundades konceptet av mig Christina Nilsson som undervisar i Sverige och internationellt på kursgårdar, festivaler, spa/resorts, för både privata sällskap och arbetsgrupper, friskvårdsdagar m m.
Det ayurvediska chakrasystemet, som är en väl beprövad mångtusenårig kunskap och används av läkare inom österländsk tradition, kombineras med frigörande dans till unik musik. Både medryckande och rogivande rytmer till inspirerande och berörande budskap i min guidning genom 7 chakra.
Metoden ger insikt i holistisk hälsa för att öka din kropps- och självkännedom. Aha-upplevelser, djupare förståelse, meningsfullhet, visioner väcks, smärtor lindras, högre medvetande, livslust och självkänsla maximeras. Det är några av effekterna förutom kroppsglädjen att dansa.
Alla kan delta oavsett erfarenhet, ålder eller hälsotillstånd.

Några kommentarer från deltagare:
"Det känns som att komma hem igen."
"Stärkt, glad, befriad och berörd."
"Harmonisk, livsglädje och tacksamhet är vad jag känner."
"Upplever mycket mer än vad jag kunde föreställa mig! Lugn, glad, berörd, en inre styrka och tacksam."
"Jag är så glad att upplevt Chakra Balance Dance, verkligen inspirerande och bra budskap du förmedlar!"

Om Christina Nilsson:
Entreprenör med Chakra Balance Dance Workshops, event inom holistisk hälsa och själslig skönhet och hälsoboost-resor. Konferencier/moderator, programledare, projektledare, PR-konsult, skribent med Spa & Resort resereportage.

Utlottningen sker i samarbete med Christina Nilsson, läs mer och se vilka orter på www.christinanilsson.se eller www.facebook.com/ChakraBalanceDance

1 vinnare utses av Christina Nilsson. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att hon får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna och om du önskar delta online eller på valfri ort.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.