www.free.se
www.tarotshop.se
www.paneter.se

digital balansVinn boken "Digital balans"!

Upplever du att personer i din närhet tillbringar för mycket tid online? Eller vill du kanske minska din egen uppkopplade tid? Den här boken skriven av Jeanette Juhnestam inspirerar till att hitta en digital balans där det går att använda den moderna, uppkopplade tekniken men samtidigt må bra. För tänk om det är så att en digital balans kan ge mer återhämtning, en lugnare hjärna, bättre relationer och mer tid över för det som är viktigt för dig i livet? Känns inte det lockande?

 

Sannolikheten är stor att du just nu har en mobiltelefon inom armlängds avstånd. Tack vare den kan du handla online, googla efter svar, chatta med vänner och planera den kommande semestern. De uppkopplade möjligheterna förenklar verkligen livet men verkar också ha en tendens att sluka vår tid och vårt fokus.

Om författaren:
Jeanette Juhnestam driver företaget Din balans. Hon har ägnat de senaste 25 åren åt att inspirera andra till att hitta mer återhämtning och en lugnare hjärna, något hon gör genom olika hälsoprojekt, föreläsningar, coachsamtal och utgivning av meditationsfiler. Jeanette är också en av författarna i antologin Tips från coachen 1.

Utlottningen sker i samarbete med Mindboozt Publications, www.mindbooztpublications.se

3 vinnare utses av Mindboozt Publications. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna och om du önskar vanlig eller e-bok.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2023.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.