www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

Fast uppkoppling till lyckanVinn boken "Fast uppkoppling till lyckan"!

I "Fast uppkoppling till lyckan" presenterar Rick Hanson en enkel och banbrytande metod som i fyra steg får oss att känna balans och lycka mitt i vardagens utmaningar. När vi vet hur vi ska göra räcker det att avsätta några minuter per dag för att göra hjärnan nöjd, lugn och trygg.

 

 

I vår hjärna fastnar negativa erfarenheter lättare än positiva. Det är ett arv från människans ursprung när det gav bäst förutsättningar för överlevnad. I vårt moderna samhälle ser utmaningarna annorlunda ut och hjärnan skapar helt i onödan oro, stress och andra negativa reaktioner.

Den goda nyheten är att forskningen visar att vi kan påverka hur hjärnan fungerar. Med utgångspunkt i positiva upplevelser i vardagen – som att njuta av en kopp te, glädjas åt ett leende eller lyckas med något vi skjutit upp – kan vi bygga de nervstrukturer som skapar välmående.

Med "Fast uppkoppling till lyckan" ges Rick Hanson för första gången ut på svenska. När boken gavs ut i USA tog den sig upp på New York Times bestseller-lista.

Ur bokens förord:
"Lycka handlar sällan om att byta partner, tjäna mer pengar eller gå ner de där fem kilona. Det handlar om att stanna upp, lägga märke till och glädjas över och ta in det goda som kommer i vår väg. Det här är en nyckelfärdighet inom positiv psykologi och summerar det som även hjärnforskaren Richard Davidson betonat: Lycka är en färdighet - något vi alla kan träna på. Med den här boken i ryggen får vi en karta för att göra just det. En kompass i måendets labyrinter i vår egen vardag. I mitt yrke som psykolog gläds jag åt att Rick Hanson äntligen introduceras för svenska läsare."
Katarina Blom - psykolog, författare och föreläsare med positiv psykologi som specialområde.

Om författaren:
Rick Hanson är psykolog, Senior Fellow vid Greater Good Science Center, University of California, föreläsare och författare. Han är expert på positiv neuroplasticitet och har under flera decennier presenterat forskning, information och metoder för att hjälpa andra att omvandla livets och vardagens erfarenheter till varaktigt välmående.

Utlottningen sker i samarbete med Dana förlag, www.danaforlag.se

3 vinnare utses av Dana förlag. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 augusti 2022.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.