www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

sjalens superkrafterVinn boken "Själens superkrafter"!

"Själens superkrafter" av Camilla Elfving är boken för dig som vill veta hur du själv kan öppna upp för starkare andliga krafter. Den är skriven utifrån ett helhetstänk kring hur man når psykiska och mediala färdigheter som bidrar till insikt och existentiell hälsa. Allt hänger samman. Själens dolda förmögenheter, våra mediala sinnen och den andliga tillgången finns inom oss, alltid, och du själv bestämmer när det är dags att lyfta fram detta ur gömmorna.

 

I "Själens superkrafter" berättar Camilla Elfving om vägen till att bli ett framgångsrikt medium. Under tjugo års tid levde hon med förmågan att lämna kroppen och besöka andliga världar.

Camilla berättar hur medial och andlig utveckling går till och hur den andliga och spirituella branschen ser ut. I den här boken lär du dig åtskilligt om hur du blir andligt och medialt utvecklad på ett bestående sätt. Boken innehåller även ett antal intervjuer med människor som är kunniga på dessa områden.

Kan alla utveckla medialitet? Kan alla utveckla healingförmåga? Kan alla lämna kroppen och se andra verkligheter? Svaret är tveklöst ja. Den uppfattningen är dominerande bland spiritualister och erfarna medier, men det finns även studier som backar upp att medial och psykisk förmåga går att träna upp.

Om författaren:
Camilla Elfving jobbar heltid som medium och andlig mentor. Hon håller regelbundet readings och publika seanser och driver en av Sveriges största andliga podcasts, Mediumpodden, tillsammans med Vivi Linde. Camilla är också en av initiativtagarna till Mediumförbundet som öppnade för medlemmar i höstas.

Utlottningen sker i samarbete med Vattumannen förlag, www.vattumannen.se

3 vinnare utses av Vattumannen förlag. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2022.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.