www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

jag akte till norge for att doVinn boken "Jag åkte till Norge för att dö"!

I samband med en djup mittlivskris, i vilken hans båda föräldrar hade avlidit och en tragisk skilsmässa hade berövat honom hans yngsta dotter, bestämde sig Per Berglund för att det fick vara nog. Han ville inte vara kvar på jorden längre och bestämde sig för att åka till Norge för att dö.

 

 

Under en månads tid får vi följa Per i en dramatisk resa från mörker till ljus; en inre och yttre resa som innehåller många insikter och goda livsråd. Det är en berättelse som berör och som vi alla känner igen oss i. De kloka tankar han delar med sig av är hämtade ur hans egen livserfarenhet och hans omfattande studier av boken En kurs i mirakler, vars tankesystem lär oss hur vi ska finna mening, och hur vi ska tänka för att läka oss själva och bli lyckliga.

Denna bok innehåller mycket. Per Berglund har fångat sin resa från mörker till ljus med oöverträffad precision och klokskap, och hans upptäckter delar han fritt med läsaren. Hur ska man uppnå lycka om man inte är ärlig mot sig själv? Detta är en fråga av central betydelse i boken. I denna djupa inre självrannsakan använder Per sig av lika stora delar torr humor och självdistans som av En kurs i miraklers eviga visdomar. Han applicerar Kursen på sin praktiska situation och finner de tankar som leder honom vidare mot ljuset. Under stundom, framför allt i början, är lidandet stort, och i hans berättelse känner vi alla igen oss, vilket gör Pers drama oerhört spännande att följa. Men även när det tycks som mörkast så överger han aldrig sin tro på en mening, på något högre, och detta ljus från det högre lyser in i hans värld och hämtar honom hem.

Om författaren:
Per Berglund (f. 1963) är en människa med många strängar på sin lyra, och med ett så spännande och dramatiskt liv bakom sig att det får alla oss andra att verka sovande. Han har levt sitt liv med nerv, utan att skona sig själv. Ur hans rika erfarenheter kan vi ösa mycket igenkänning och lärdom, eftersom han samtidigt besitter förmågan att gestalta klart, tydligt och allmänmänskligt, på ett sätt som går rakt in i hjärtat och får oss att tänka efter.

Idag är han en 58-årig musiker, punkrocklegend, andlig lärare, debattör och provokatör som ser igenom falskhet och förställning vart han än går, och reagerar med passion och rättmätig harm emot hur vi alla förvanskar oss själva. Han förespråkar ett naturligt liv där människor får vara vad de är – där de får vara ifred för att upptäcka hur de själva innerst inne önskar att de vore.
Han vill befria människan från hennes eget ego. Hans senaste berättelse, debutboken "Jag åkte till Norge för att dö", utgör inget undantag till hans dramatiska och uppväckande historier. Ur denna författare kommer det att komma mycket intressant framöver. Håll utkik efter honom.

Utlottningen sker i samarbete med Real People Publishing, läs mer på www.endeliss.com

3 vinnare utses av Real People Publishing. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att vi får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2022.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.