www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

massage enligt p. h. lingVinn boken "Massage enligt P. H. Ling"!

Bokens innehåll och lära passar lika bra på en utbildning i ämnet massage, som för dig som själv vill lära dig grunderna för att kunna använda massage som ett verktyg för din familjs och dina vänners behov. Boken, skriven av Monika S. Swärd beskriver historiken och grunderna utifrån P. H. Ling "gymnastikens och massagens fader".

 

I innehållet beskrivs hur du förbereder dig för att ge en massage, vad du behöver tänka på, vilka verktyg och kunskaper du behöver och hur du använder dina sinnen för att uppnå bästa resultat vid behandlingen. Allt beskrivs med enkla och tydliga handritade illustrationer, vilka visar och beskriver de olika arbetsställningarna och massagegreppen. Boken innehåller även en fullständig beskrivning, steg för steg, av hur du ger en lyckad och skön helkroppsmassagebehandling.

För den vetgirige som vill fördjupa sig i ämnet finns det även ett kunskapsprov i boken för att själv testa vad du har lärt dig.
I bokens andra del leds du in till din inre ande och erbjuds kraftfulla verktyg för personlig utveckling. När du kommer i kontakt med ditt djupaste inre får du tillgång till sann andlighet. Då öppnas även dörrarna till verklig kreativitet och en djupare sorts livsglädje som även smittar av sig på dina medmänniskor. Varje kapitel avslutas med praktiska övningar och rekommenderad fördjupningslitteratur.

Om författaren:
Monika S Swärd är utbildad homiatriker och började redan under sin studietid att arbeta med massage. Hon började direkt efter sin examen 1993 att undervisa i ämnet "Svensk massage".

Hon har sedan 1993 arbetat och undervisat i ämnet homeopati. Kunskaper om läkeväxter, folktro och personlig utveckling har Monika S Swärd lärt sig genom ett livslångt intresse och flera års utbildningar inom naturinriktade traditioner. Monika delar generöst med sig av sina teoretiska och praktiska kunskaper i både artiklar och böcker, allt fra°n sagoberättelser till undervisningslitteratur och hon är en uppskattad och efterfrågad föreläsare.

Utlottningen sker i samarbete med Phenix-förlaget, www.phenix.se

3 vinnare utses av Phenix-förlaget. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att de får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och kontakta dig vid ev. vinst.

Utlottningen pågår till och med den 30 juni 2022.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 40 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.