www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

Den endaVinn trilogin "Den Enda"!

Trilogin "Den enda" av Daniel Mendoza är tre kärleksromaner om att finna sin tvillingsjäl, om nutidsfrågor, om den sexuella lusten och längtan, om kärlek bortom allt, även när man förlorar någon, om att förblinda sig själv i en strävan att hitta hem i någon annan och så klart mycket mer.

 

Över 1 200 sidor där du i tre romaner får följa karaktärerna Nathaniel, Elma, Nelson, Lea, Adelina, Gabriella, fiskaren Jorge, soldaten Rafael och många fler. Från nutid i Stockholms skärgård till middagar i Malmö, till händelser i Florens i slutet av 1500-talet, vidare till ett hus i Spanien i slutet av 1800-talet och till dagens Palma de Mallorca med dess pittoreska gator, inbjudande kaféer och i bakgrunden de mallorkinska bergen.

Tre böcker totalt olika, tre böcker lika fängslande som talande. Tre böcker också väldigt exklusiva i sin utformning. Daniels böcker är inte bara produkter som produceras för att läsas och slängas. Varje bok andas kvalité och du kommer vilja behålla dem. I alla tre romaner får du också följa berättarrösten som ger dig tid att reflektera över ditt eget liv, över relationen du vill ha och kanske befinner dig i.

"Den Enda", boken som inte innehåller några sex- eller våldsscener, tog läsarna med storm och är en av de högst betygsatta romanerna hos Bokus. Efterföljaren "I skuggan av din tystnad" blev ca sidor 200 längre och innehåller livets alla ljusa och mörka nyanser. Sista delen "Sällsynta fjärilar hittar alltid hem" är boken som är en mix av två första. I den får du följa sex olika karaktärer, alla med band till varandra och genom tre olika tidsepoker. Tillåt dig beröras.

Utlottningen sker i samarbete med Daniel Mendoza, www.danielmendoza.se

5 vinnare utses av Daniel Mendoza. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Daniel Mendoza får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.
Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 28 februari 2022.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 39 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.