www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

sannas fastebokVinn boken "Sannas Fastebok"!

Att med jämna mellanrum låta bli att äta ökar möjligheten till ett långt och friskt liv. Sanna Ehdin har skapat en fantastisk guide om fastans effekter; och har utvecklat olika metoder och fasteprogram som VASS-protokollet som leder dig rätt. "Sannas Fastebok" är den första stora boken om fasta i Sverige, en handbok och uppslagsverk i ett fylld med ny kunskap, forskningsstudier och erfarenhet.

 

Att fasta är enkelt, gratis och du spar både pengar och tid. Det är en enkel och snabb metod att rensa ut och det ger en nystart för din kropp. Vi människor är genetiskt byggde för perioder utan mat, vi mår bra av det helt enkelt.

Fasta är #1 för självläkning och föryngring! Fasta är oerhört vitaliserande för kroppen och dessutom billigt, enkelt och lätt tillgängligt. Små ändringar gör stor förändring: att matpausa med jämna mellanrum lägger grunden till ett långt och friskt liv. Fasta ger en nystart för din kropp, och vi människor är genetiskt byggda för perioder utan mat.

Sagt om boken:
"Jag vågar utan tvekan säga att detta är en av de mest välskrivna och bästa böcker jag någonsin läst på hälsoområdet."
Ralf Sundberg, med dr, docent

"Sannas Fastebok är ett måste för alla som är intresserade av att utforska välbefinnande genom en återkommande dygnsfasta!"
Elle Macpherson, founder, WelleCo

Utlottningen sker i samarbete med Bladh by Bladh, www.bladhbybladh.se

3 vinnare utses av Bladh by Bladh. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Bladh by Bladh får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 39 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.