www.free.se
www.paneter.se
www.paneter.se

Arkeanglarnas guide till ...Vinn boken "Ärkeänglarnas guide till uppstigningen"!

Vi är på väg in i den femte dimensionens frekvens, men vad innebär det för oss, djuren, naturen och jorden som helhet? Svaren får du i boken "Ärkeänglarnas guide till uppstigningen - 55 steg till ljuset", som tar med dig på en universell resa bortom allt du någonsin kunnat föreställa dig.

 

 

Boken är skriven av Diana Cooper och Tim Whild, två spirituella ledare vars syfte är att dela med sig av ny, högfrekvent information om uppstigningen så att du kan påskynda din resa mot ljuset. I boken hittar du mängder av övningar som visualiseringar, meditationer och instruktioner på hur man utför healing och manifesterar med hjälp av ärkeänglarna.

Du får också veta hur du kan återaktivera dina 12 chakran och vara en avgörande del i förändringen som leder fram till det nya paradigmet.

Utlottningen sker i samarbete med Livenergi, www.livsenergi.se

3 vinnare utses av Livsenergi. I samband med att du deltar i utlottningen samtycker du till att Livsenergi får ta del av dina uppgifter endast för att kunna utse vinnare och skicka eventuell vinst.

Skriv gärna några rader nedan varför du vill vinna.

Utlottningen pågår till och med den 31 december 2021.

Vinnare kontaktas personligen och publiceras här vid utlottningen.

Fyll i formuläret nedan för att delta

Förnamn Efternamn E-postadress
Gata Postnummer Ort
Motivering till varför just du vill vinna (max 600 tecken)

Tack för att du är med i utlottningen. Klicka här för att se om vi har fler utlottningar på gång! Kolla in här!

FREE har funnits i 39 år!

Free är en ledstjärna inom hälsa, personlig utveckling och egenvård. Tidningen har utkommit regelbundet sedan 1982 och är den enda gratistidningen i sitt slag. Free distribueras via våra över 300 budbärare över hela landet: via terapeuter, massörer, kursgårdar, bokhandlar, hälsobutiker och via intresserade konsumenter. Tidningen finns även på alternativmässor runt om i Sverige.